دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Monday, 14 January 2019 08:13

ویزای توریستی آلمان

نوشته شده توسط
ویزای توریستی آلمان
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در آلمان را دارید این نوع ویزا مناسب این کار نیست.

تالار شهر قدیمی در بامبرگ، قلعه شوسترین، بازار کریسمس نورنبرگ، جشنواره های مختلف، کلیسای جامع شهر کلن و بسیاری از مکان ها و رویدادهای دیگر در آلمان باعث شده است که مهاجرین از سراسر جهان بسیار علاقه مند به دریافت ویزای توریستی آلمان باشند. علاوه بر این، انواع آبجو، نان خوشمزه و انواع غذاها، مهمان نوازی مردم و ...، فقط در سال 2017 این عوامل باعث ورود 459 میلیون بازدید کننده به آلمان شده اند. با این حال ورود به آلمان آسان نیست و علیرغم اینکه آلمان با ورود بدون ویزا با بسیاری از کشورها موافقت کرده است، اما هنوز هم کشورهایی هستند که شهروندان آنها برای ورود به آلمان نیاز به ویزای توریستی آلمان دارند، حتی برای مدت کوتاه. اگر شما قصد دارید که برای مدت کمتر از 3 ماه به آلمان برای بازدید از اعضای خانواده یا دوستان و یا گشت و گذار سفر کنید، شما به یک ویزای شینگن نیاز دارید.

 

 

ویزای توریستی آلمان چیست؟

ویزای توریستی آلمان یا ویزای شینگن، ویزایی است که توسط کشورهای عضو شینگن ایجاد شده که به دارنده این ویزا اجازه می دهد تا نه تنها آلمان، بلکه به تمام کشورهای عضو شینگن سفر کند. ویزای توریستی آلمان برای اهداف گردشگری و یا بازدید از دوستان و اعضای خانواده شما و گشت و گذار در سراسر آلمان می باشد.

توجه داشته باشید که شما با ویزای توریستی آلمان یا ویزای شینگن مجاز به کار در این کشور نیستید، بنابراین برای اجازه کار باید ویزای کاری آلمان یا ویزای تحصیلی آلمان را درخواست کنید.

 

مراحل دریافت ویزای توریستی آلمان

برای دریافت ویزای توریستی آلمان شما باید مراحل زیر را دنبال کنید:

اول از همه شما باید ویزای توریستی آلمان را درخواست کنید، می توانید به سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود مراجعه کنید.

مصاحبه را انتخاب کنید. می توانید به صورت آنلاین یا حضوری در کنسولگری یا سفارت آلمان تعیین کنید.

پرداخت هزینه ویزای توریستی آلمان

مصاحبه شما ممکن است حدود 20 دقیقه طول بکشد، در طی این زمان افسر سفارت از شما در مورد سفرتان سوالاتی می پرسد و از شما مدارکتان را درخواست می کند.

بعد از گذراندن همه این مراحل باید منتظر پاسخ سفارت یا کنسولگری باشید.

 

چه زمانی باید برای ویزای توریستی آلمان درخواست کنیم؟

سریع ترین زمانی که می توانید برای دریافت ویزای توریستی آلمان اقدام کنید، سه ماه قبل از سفرتان است و دیر ترین زمان برای درخواست دو هفته قبل از سفرتان به آلمان می باشد. بنابراین توصیه می شود برای درخواست ویزای توریستی آلمان حداقل 3 هفته قبل از تاریخ سفر خود اقدام کنید.

 

هزینه ویزای توریستی آلمان

 

برای به اجرا گذاشتن پرونده شما باید هزینه ویزای توریستی آلمان را پرداخت کنید. از سال 2008 هزینه ویزا 60 یورو است. این هزینه برای برخی از کشورها کمتر است، مانند گرجستان، روسیه، اوکراین و کوزوو که 35 یورو پرداخت می کنند. هزینه ویزای توریستی آلمان برای کودکان 6 الی 12 سال مبلغ 35 یورو می باشد. برای کودکان زیر 6 سال هزینه ای دریافت نمی کنند.

 

مدت زمان رسیدگی به درخواست ویزای توریستی آلمان

رسیدگی و بررسی درخواست ویزای توریستی آلمان حدود 10 روز طول می کشد. با این حال ممکن است بررسی ویزای توریستی آلمان کمی طول بکشد، زیرا ویزای تجاری و دیگر ویزاها از اولویت بیشتری برخوردار هستند.

 

شرایط و مدارک لازم ویزای توریستی آلمان

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی آلمان به شرح زیر می باشند:

فرم درخواست تکمیل شده به زبان آلمانی یا انگلیسی. (فرم باید به طور کامل، صادقانه و صحیح تکمیل شود و در پایان توسط متقاضی امضاء شود).

عکس های اندازه پاسپورت 2 قطعه (پس زمینه عکس خاکستری و توجه داشته باشید عکس باید کیفیت بالایی داشته باشد).

پاسپورت یا گذرنامه معتبر (پاسپورت باید حداقل 3 ماه اعتبار داشته و باید حداقل یک صفحه خالی داشته باشد).

گردش حساب بانکی برای سه ماه گذشته

بیمه مسافرتی (شما باید یک نامه تائیدیه از اداره بیمه که حاوی حداقل 30000 یورو باشد، داشته باشید).

اثبات محل اقامت. ( می تواند رزرو هتل برای اقامت خود یا دعوت نامه ای از سوی یک عضو خانواده یا دوستان).

بلیط هواپیما

ارائه اثبات مالی یا تمکن مالی. (نامه تمکن مالی بیش از سه ماه یا بیشتر نیست و یا نامه حمایتی توسط شخص دیگری).

نامه ای از طرف شرکت برای خروج از کشور (در صورتی که استخدام هستید)

اگر شما دانش آموز یا دانشجو هستید، برای خروج از کشور نیاز به نامه ای از مدرسه یا دانشگاه دارید.

نامه شخصی (این نامه شخصی باید توضیح دهد که چرا شما مایل به بازدید از آلمان هستید و چه مدت قصد دارید در آنجا باقی بمانید).

دعوتنامه (دعوت نامه ای که دریافت کردید، شکل حمایتی برای شما دارد. دعوت نامه نیز باید شامل آدرس، مدت اقامت و جزئیات تماس میزبان باشد).

وضعیت تاهل (شامل گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی فوت همسر، گواهی طلاق می باشد).

گواهینامه رانندگی

برای افراد زیر سن قانونی:

در صورت مسافرت همراه با والدین، نامه رضایت امضا شده توسط هر دو والدین.

کپی صفحه اطلاعات پاسپورت والدین

 

سوالات متداول ویزای توریستی آلمان

از کجا می توانم فرم درخواست ویزای توریستی آلمان را دریافت کنم؟

شما می توانید این فرم را از سایت سفارت آلمان دانلود کنید یا می توانید این فرم را از سفارت دریافت کنید.

ویزای من توسط سفارت آلمان صادر شده است، آیا من می توانم از این ویزا برای سفر به کشورهای دیگر (از جمله هلند یا دانمارک) استفاده کنم؟

بله می توانید. طبق قوانین اتحادیه شینگن شما مجاز به بازدید از تمام کشورهای عضو این اتحادیه هستید. (از جمله اتریش، بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، سوئد و ...)

من به آلمان سفر کرده ام و در حال استفاده از ویزای توریستی این کشور هستم، آیا می توانم از همین ویزا برای سفر به کشور دیگر عضو اتحادیه شینگن استفاده کنم؟

بله. چندین مدرک معتبر وجود دارد از جمله ویزای یک بار ورود، دو بار ورود و ویزای چند بار ورود که شما می توانید دریافت کنید. این نوع ورود ها بر روی برچسب ویزا ذکر شده است.

ویزای من توسط یک سفارت از یکی از کشورهای شینگن صادر شده است، آیا می توانم از آن برای سفر به آلمان استفاده کنم؟

بله. شما می توانید از این ویزا برای سفر به آلمان استفاده کنید.

ویزای توریستی آلمان یا ویزای شینگن حداکثر برای چه مدت است؟

با یک ویزای توریستی آلمانی یا ویزای شینگن می توانید تا 90 روز اقامت داشته باشید.

آیا برای سفر باید بیمه نامه داشته باشم؟

بله. شما قبل از سفر باید مدارک بیمه نامه مسافرتی را تهیه کنید.

چرا باید برای سفر به آلمان بیمه نامه داشته باشیم؟

تصور کنید یک حادثه در طول اقامت خود در آلمان داشته باشید. بیمه نامه مسافرتی شما هزینه های درمانی شما را در خارج از کشور پوشش می دهد.

پاسپورت من دو ماه پیش منقضی شده است، آیا می توانم ویزای توریستی آلمان را درخواست کنم؟

خیر. حداقل اعتبار 3 ماهه پاسپورت یک الزام است.

 

برای دریافت ویزای توریستی آلمان می توانید با موسسه حامی مهاجر تماس بگیرید.

 

آخرین ویرایش در Tuesday, 12 February 2019 09:20
محتوای بیشتر در این بخش: « ویزای مولتی کانادا ویزای برزیل »