Monday, 22 October 2018 15:27

نحوه اخذ اقامت کشور اسلواکی

نوشته شده توسط
نحوه اخذ اقامت کشور اسلواکی
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

روش‌های اخذ اقامت کشور اسلواکی :

1- اخذ اقامت کشور اسلواکی از طریق ثبت شرکت

فواید ثبت شرکت در اسلواکی

  • استفاده از قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
  • بهره‌گیری از برندهای اروپایی
  • گشایش حساب شرکتی و شخصی
  • امکان گرفتن روادید به سهولت جهت همه کشورهای جهان
  • امکان درخواست پاسپورت بعد از گرفتن اقامت دائم
  • قابل دسترس بودن به همه نواحی اروپایی شینگن جهت مسافرت، تجارت و اقامت بلند مدت
  • مالک بودن به صورت صد در صد

مدارک موردنیاز جهت ثبت شرکت و اقامت اسلواکی:

  1. عقدنامه اشخاص متأهل که به زبان انگلیسی ترجمه شده است.
  2. گواهی توانایی مالی از بانک که به زبان انگلیسی ترجمه شده است.
  3. اسکن صفحه نخست پاسپورت
  4. شناسنامه کل فرزندان زیر هجده سال به همراه ترجمه آنها که به تایید وزارت دادگستری و امور خارجه ایران و نیز سفارت اسلواکی در تهران برسد.
  5. آدرس و کدپستی 10 رقمی شما در کشور خودتان
  6. گواهی عدم سوء پیشینه و ترجمه آن برای همه متقاضیان بیشتر از چهارده سال که به تأیید وزارت دادگستری و امور خارجه ایران و نیز می‌بایست به تأیید سفارت اسلواکی در تهران برسد.

2- اخذ اقامت کشور اسلواکی به روش ثبت شرکت:

کمترین سرمایه موردنیاز جهت ثبت شرکت در کشور اسلواکی مبلغ بیست هزار یورو است.

کارت اقامت اولیه‌ای که از این طریق برای شما صادر می‌گردد هجده ماه دارای اعتبار است. البته در برخی موارد با توجه به تصمیم کارمندان اداره پلیس اتباع خارجی اسلواکی این کارت با اعتباری دوازده ماهه صادر می‌شود.

شما می‌بایست حداکثر تا یک ماه بعد از صدور کارت در اسلواکی خود را بیمه کرده و نیز تست بیماری‌های خاص خود را با پرداخت مبلغ دویست یورو علاوه بر هزینه‌هایی که تا آن روز پرداخت کرده‌اید به اداره پلیس ارایه فرمایید.

از روز مصاحبه شما در اداره پلیس اتباع خارجه کشور اسلواکی، نود روز زمان لازم است تا آنها جواب اقامت شما را صادر فرمایند که این مدت احتمال دارد تا زمان سی روز افزایش پیدا کند.

شما باید بدانید از موقعی که کارت اقامت شما صادر می‌گردد، به مدت چهار ماه وقت خواهید داشت تا نسبت به مراجعه به کشور اسلواکی و دریافت کارت اقامتتان اقدام فرمایید.

جهت تمدید اقامت، شرکت ثبت شده شما در اسلواکی باید حداقل دوازده هزار و پانصد یورو در سال فعالیت داشته باشد که از این مقدار می‌بایست حدود بیست و دو درصد آن تحت عنوان مالیات پرداخت گردیده باشد، در غیر این صورت اقامت شما قابل تمدید نخواهد بود.

هزینه مالیات بر درآمد در اسلواکی بیست و دو درصد است.

اقامت اسلواکی در پنج سال اول به صورت اقامت موقت است.

کمترین سرمایه موردنیاز برای ثبت یک شرکت در اسلواکی پنج هزار یورو است که با این حداقل، یک خارجی توانایی گرفتن اقامت را نداشته و حداقل مبلغ بیست هزار یورو سرمایه ابتدایی برای اخذ اقامت موردنیاز است.

آخرین ویرایش در Tuesday, 01 January 2019 11:04