20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

نامه اسپانسری برای ویزای شینگن

نامه اسپانسری ویزای شینگن چیست؟

ویزای شینگن از معتبرترین و جذاب‌ترین ویزاها است و با داشتن آن می‌توانید به 27 کشور اروپایی در منطقه شینگن سفر کنید. اما نکته مهم این است که باید شرایط و تمکن مالی لازم را داشته باشید تا بتوانید مشمول ویزا شوید.
افرادی که می‌خواهند به کشورهای شینگن سفر کنند و نیاز به حمایت مالی یا اقامتی دارند، می‌توانند نامه اسپانسری ویزای شینگن دریافت کنند. در حقیقت اگر فردی برای اخذ ویزای شینگن تمکن مالی کافی ندارد، می‌تواند از فرد دیگری حمایت اخذ کرده و این مورد ضروری را به عنوان یکی از شروط ویزای شنگن برطرف نماید. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید و با نامه اسپانسری برای ویزای شینگن آشنا شوید

توجه: مشاوره ویزای توریستی شینگن در موسسه حامی مهاجر رایگان است. لطفا از طریق شماره 02148000957 با ما در تماس باشید.

نامه اسپانسری ویزای شینگن چیست؟

این نامه را باید کسی بنویسد که به دلیل عدم تمکن مالی کافی متقاضی ویزا، قصد دارد حامی مالی او باشد. شما به عنوان اسپانسر می‌توانید تمام یا بخشی از تمکن مالی لازم را به سفارت ارائه دهید، بستگی به توانایی مالی متقاضی دارد. شما باید در این نامه توضیح دهید که چه نسبت و ارتباطی با ایشان دارید و اعلام کنید که هزینه‌های او را در دوران اقامت در منطقه شینگن بر عهده خواهید گرفت. این نامه باید به همراه مدارک هویتی و برخی اسناد تحویل سفارت شود.

شرایط اسپانسری ویزای شینگن

همانطور که گفتیم، امکان اسپانسری برای متقاضی ویزای شنگن وجود دارد و حتی نیازی نیست که اسپانسر اقامت یا شهروندی کشورهای منطقه شینگن را داشته باشد. اگر قرار است از فردی که قصد دریافت این ویزا را دارد، حمایت کنید، باید با نوشتن نامه اسپانسری و تحویل آن به همراه مدارک مورد نیاز به سفارت، خود را اسپانسر فرد مورد نظر معرفی کنید و متقاضی ویزا نیز باید شما را معرفی کند. همچنین باید ثابت کنید که توانایی مالی کافی را برای حمایت مالی دارید.

نامه اسپانسری شینگن

اهمیت نگارش نامه اسپانسری برای ویزای شینگن

از آن جا که داشتن تمکن مالی برای دریافت ویزا جزو مدارک مهم و حساس است، با وجود تکمیل بودن تمام مدارک دیگر، اگر مبلغ تمکن مالی کافی نباشد، نمی‌توانید برای دریافت ویزا اقدام کنید، مگر آنکه اسپانسر معرفی کنید. چون در هر صورت باید ثابت کنید که برای کشور مقصد بار مالی نخواهید داشت. این نامه فقط برای ویزای توریستی شینگن نیست. برای مثال اگر برای قرار کاری و یا جلسه تجاری باید به کشور منطقه شینگن بروید، حتی ممکن است شرکت شریک شما اسپانسری را بر عهده گیرد. بنابراین این نامه جزو موارد مهم و یاری‌رسان در دریافت ویزای شینگن است.

مدارک موردنیاز برای نامه اسپانسری شینگن

معمولا مدارک زیر را از شما به همراه نامه اسپانسری می‌خواهند. هر آنچه را که شما در نامه نوشته‌اید، اگر با مدارک مربوطه اثبات نشوند، نامعتبر خواهد بود. بنابراین این مدارک را حتما با دقت آماده‌سازی کنید.

  • کپی از مدارک هویتی یا پاسپورت شما
  • مدارک اثبات تمکن مالی از جمله صورت وضعیت حساب بانکی و تراکنش‌ها و یا قرارداد کاری
  • مدارک اثبات محل سکونت یا اجاره خانه به همراه آدرس
  • برنامه سفر و محلی که قرار است با متقاضی دیدار داشته باشید. (اگر قصد ملاقات یکدیگر را دارید)
  • اگر شما (اسپانسر) جهت بودن در کنار متقاضی در دوران اقامت او به مرخصی می‌روید، مدارک اثبات هدف و وضعیت شما در روند صدور ویزا بسیار موثر و مثبت خواهد بود.

تفاو.ت نامه اسپانسری با دعوتنامه

تفاوت نامه اسپانسری شینگن و دعوتنامه شینگن

ممکن است به نظر برخی افراد نامه اسپانسری همان دعوتنامه شینگن باشد، اما باید گفت این طور نیست. به توضیحات زیر درباره تعریف و مقایسه هرکدام توجه کنید.

1- همانطور که گفتیم، کسی که نامه اسپانسری را می‌نویسد، لزومی ندارد که حتما در کشورهای منطقه شینگن زندگی کند. حتی نیاز نیست تا در دوران اقامت متقاضی، در کنار ایشان باشد. برای مثال شما می‌توانید در کشور کانادا زندگی کنید، اما بخواهید فرد موردنظر را در دوران اقامتش در کشورهای منطقه شینگن، از نظر مالی (از جمله پرداخت بلیط هواپیمایی یا رزرو هتل و سایر هزینه‌ها) حمایت کنید.

2- دعوتنامه شینگن باید توسط فردی نوشته شود که حتما در کشور مقصد در شنگن زندگی کند. در واقع با فرستادن دعوتنامه شینگن، شما فرد متقاضی را دعوت می‌کنید تا در محل زندگی شما اقامت داشته باشد و پیش شما بماند. شما لازم نیست که هزینه‌های دوران اقامت متقاضی را تقبل کنید یا حتما در دوران اقامتشان آن‌ها را همراهی کنید. این نامه باید شامل اطلاعات، نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، وضعیت اشتغال میزبان (شما) و مهمان و نسبت یا ارتباط شما و ایشان باشد.

بیشتر بخوانید: هزینه ویزای شینگن 

طریقه نوشتن نامه اسپانسری ویزای شینگن

نوشتن نامه اسپانسری برای ویزای شنگن کار سختی نیست، به خصوص اگر قبلا تجربه نوشتن نامه حمایت مالی را داشته‌اید. این نامه باید کوتاه و مختصر باشد و در عین حال تمام اطلاعات لازم را در بر گیرد، از جمله مشخصات اسپانسر، هزینه‌های متقاضی که قرار است پوشش داده شود و ارتباط اسپانسر و متقاضی. توجه کنید که هیچ اطلاعاتی را که نمی‌توانید با مدرک اثبات کنید در این نامه درج نکنید.

ساختار نامه اسپانسری شینگن

این نامه باید خطاب به مسئولان مربوطه در سفارت باشد و با واژه "Dear sir/Madam" آغاز شود. در ادامه نام و مشخصات خود را بیان کنید، مثلا کجا زندگی می‌کنید و شغل شما چیست؟ همچنین در مورد دلیل نگارش این نامه و مخاطب آن توضیح دهید.

در مورد هزینه‌هایی که قرار است آن‌ها را پوشش دهید و درباره چگونگی پرداخت آن توضیح دهید. تاریخ رفت و برگشت متقاضی به کشور مقصد را عنوان کنید و اگر در محل سکونت شما اقامت خواهد داشت، آن را هم به همراه آدرس ذکر کنید.

اگر در دوران اقامت متقاضی، همراه او خواهید بود، بهتر است در مورد اینکه کجا یکدیگر را ملاقات خواهید کرد نیز توضیح دهید، تحت یک برنامه سفر در یک پاراگراف. یادتان نرود که حتما بنویسید مدارک لازم به این نامه ضمیمه شده است. در آخر این نامه، زیر نام خود امضا کنید. تاریخ نگارش نامه را هم فراموش نکنید.

نکات مهم نامه اسپانسری ویزای شینگن

با وجود پیچیده نبودن ساختار این نامه، اگر برخی نکات را رعایت نکنید، می‌تواند تاثیر منفی در روند صدور ویزای شنگن برای متقاضی بگذارد. بنابراین حتما نکات مربوط به نگارش نامه اسپانسری را در نظر داشته باشید.

1- نامه اسپانسری را بیش از حد شخصی ننویسید. اینکه شما دلتان برای شخص مقابل تنگ شده یا فرد متقاضی برای شما بسیار اهمیت دارد، نباید در این نامه آورده شود. چون هم نامه را طولانی می‌کند و هم برای افسر کنسولی مهم این است که شما به طور قطع بتوانید هزینه‌های متقاضی را پرداخت کنید.

2- جزئیات نامرتبط را در این نامه درج نکنید. درست است که توصیه می‌کنیم بگویید چرا از متقاضی می‌خواهید حمایت کنید و اینکه چه هزینه‌هایی را متقبل می‌شوید، اما مواردی که مهم نیستند و جزئیات نامرتبط هستند را وارد نکنید. برای مثال لازم نیست بنویسید که چه غذاهایی را میل می‌کنید و هزینه آن چقدر می‌شود. به جای آن بنویسید که در کل برای خورد و خوراک و اسکان چه مبلغی را می‌توانید پرداخت کنید.

3- حتما متن نامه را از لحاظ محتوا و اشکالات نگارشی بررسی کنید تا در صورت وجود ایراد نگارشی یا فنی، آن را اصلاح کنید.

4- با توجه به نکاتی که گفته شد، در کل سعی کنید نامه بیش از حد طولانی نباشد. به هرحال افسر کنسولی وقت زیادی را نمی‌تواند بر روی این نامه بگذارد. نکته آخر این است که راه‌های ارتباطی مثل شماره تماس یا ایمیل را در نامه درج کنید. در کنار آن حتما این نامه را به همراه مدارک اثبات کننده تحویل سفارت دهید.

سخن پایانی

درخواست اسپانسری برای متقاضی ویزا، بسیار در فرایند اخذ ویزای شینگن کمک خواهد کرد. البته مراحل آن در عین ساده بودن، حساس و مهم است. اگر شرایط اسپانسری را دارید و می‌توانید تمام یا بخشی از تمکن مالی را بر عهده گیرید، نوشتن نامه اسپانسری اصلی‌ترین کار است. در کنار آن نیز مدارک ثابت کننده مواردی که در نامه ذکر کردید، حتما باید آماده‌سازی شود. در این مقاله در مورد شرایط اسپانسری و نوشتن نامه اسپانسری ویزای شینگن صحبت کردیم. شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات دقیق و مشاوره در مورد آماده‌سازی مدارک و شرایط اخذ ویزای شنگن، با کارشناسان مجرب ما در ارتباط باشید. شماره تماس موسسه حامی مهاجر: 02148000957

سوالات متداول درباره نامه اسپانسری ویزای شینگن

در ادامه می‌توانید پاسخ به سوالات پرتکرار را مشاهده کنید و چنانچه سوال دیگیری داشتید، آنرا در بخش دیدگاه‌ها مطرح کنید. 

آیا اسپانسر لزوما باید تمام هزینه‌ها را پرداخت کند؟

خیر. اگر فرد متقاضی بتواند بخشی از تمکن مالی را خودش ارائه دهد، اسپانسر می‌تواند باقی تمکن مالی را بر عهده گیرد. بستگی به توانایی مالی متقاضی دارد.

من ساکن کشور فرانسه نیستم. آیا می‌توانم اسپانسر ویزای فرانسه باشم؟

بله. برای حامی مالی شدن لزومی ندارد که حتما ساکن کشور فرانسه یا حتی سایر کشورهای منطقه شینگن باشید. موردی که اهمیت دارد، ثابت کردن توانایی مالی شما برای حمایت از متقاضی ویزا است.

چگونه نامه اسپانسری شنگن را بنویسیم؟

به طور خلاصه، شما باید در این نامه خودتان را معرفی کنید، محل زندگی و وضعیت اشتغالتان را عنوان کنید. هزینه‌هایی که قرار است بر عهده داشته باشید را بیان کرده و نسبت یا ارتباط خود را با متقاضی ویزا توضیح دهید. درکنار آن قید کنید که مدارکی که صحبت‌های شما را در نامه تایید و اثبات می‌کند، به این نامه پیوست شده است. همچنین در آخر راه‌های ارتباطی مراجع مربوطه با شما را در نامه درج کرده و نامه را امضا کنید. همچنین نامه شما باید تاریخ داشته باشد.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 1 | کل دیدگاه های تایید شده: 0