دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Thursday, 24 January 2019 07:53

اقامت مالتا از طریق خرید ملک

نوشته شده توسط
اقامت مالتا از طریق خرید ملک
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

اقامت مالتا از طریق خرید ملک

 

اقامت مالتا از طریق خرید ملک متفاوت از هر تجربه خرید خانه است که شما ممکن است داشته باشید. مالتا یک مکان ایده آل برای زندگی است و جایی است که بسیاری از افراد تصمیم به ادامه زندگی می گیرند. ملک خریداری شده باید صرفا به عنوان اقامت برای صاحب یا خانواده متقاضی مورد استفاده قرار گیرد. اگر واجد شرایط برای اقامت مالتا از طریق خرید ملک نیستید، شرایط اقامت بلغارستان از طریق خرید ملک و اقامت پرتغال از طریق خرید ملک را بررسی کنید.

 

درباره مالتا

 

جزیره تاریخی کوچک مالتا در قلب مدیترانه قرار دارد. این کشور دارای یک تاریخ بسیار غنی با تعداد زیادی از سایت های می باشد. مالتا با نام رسمی جمهوری مالت در جنوب اروپا قرار گرفته است و پایتخت این کشور شهر والتا می باشد. مساحت این کشور 316 کیلومتر مربع و زبان رسمی این کشور مالتی، انگلیسی است. این کشور پس از 160 سال قوانین بریتانیا، در سال 1964 به استقلال خود دست یافت.

 

شرایط اقامت مالتا از طریق خرید ملک

 

شما برای اقامت مالتا باید ملکی خریداری کنید و حداقل آن را به مدت 5 سال نگهدارید یا می توانید خانه ای به مدت 5 سال با حداقل اجاره، اجاره کنید. هنگامی که شما تصمیم به خرید ملک گرفته اید و پیشنهاد شما پذیرفته شده است، از شما خواسته می شود که یک وعده فروش را امضاء کنید که یک توافق نامه قانونی بین شما و فروشنده است. در این مرحله شما مجبور به پرداخت مبلغی هستید و پس از اتمام فروش کل مبلغ را باید پرداخت کنید. شما همچنین باید یک سپرده را که معمولا حدود 10 درصد از قیمت فروش مورد توافق است، پرداخت کنید.

  • حداقل مبلغ برای خرید ملک بین 270.000 تا 320.000 یورو.
  • حداقل مبلغ برای اجاره ملک بین 10000 تا 12000 یورو.

 

قوانین اقامت مالتا از طریق خرید ملک

اگر شما عضو اتحادیه اروپا نیستید به AIP نیاز خواهید داشت. مجوز AIP را می توانید از وزارت مالتا دریافت کنید و برای دریافت این مجوز قیمت خرید ملک آینده شما باید حداقل 270.000 یورو باشد. شما باید یک دفتر اسناد رسمی عمومی را مشخص کنید که تمام پرونده های حقوقی را برای شما از جمله هر مجوزی که ممکن است نیاز داشته باشید، جستجوهای عنوان و ... انجام دهد.

 

مزایای اقامت مالتا از طریق خرید ملک

 

  • توسط قانون شهروندی شما تحت حفاظت دولت هستید.
  • امکان سفر بدون ویزا به تمامی کشورهای عضو اتحادیه شینگن
  • امکان دریافت شهروندی و پاسپورت مالتا
  • اقامت مالتا بدون نیاز به رها کردن ملیت فعلی
  • بهره مندی از مراقبت های بهداشتی و آموزش عالی
  • اقامت دائم برای تمام اعضای خانواده، (همسر و فرزندان زیر 26 سال)
  • زندگی در کشوری زیبا با آب و هوای بسیار عالی
  • دریافت اقامت سریع در مدت زمان 4 تا 6 ماه

 

آخرین ویرایش در Tuesday, 12 February 2019 08:32