دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Sunday, 03 February 2019 06:08

اقامت دائم اروپا با ویزای طلایی

نوشته شده توسط
اقامت دائم اروپا با ویزای طلایی
این مورد را ارزیابی کنید
(7 رای‌ها)

برنامه‌های ویزای طلایی اروپا فرصتی بسیار عالی برای  مهاجرت افراد غیر اتحادیه اروپا و افراد خارجی برای مهاجرت به اروپا است. خرید ملک، خرید اوراق قرضه دولتی، کمک مالی و یا ایجاد شغل از روش‌های سرمایه گذاری پیشنهادی برنامه ویزای طلایی می‌باشند. براساس این قانون سرمایه گذار خارجی به همراه اعضای خانواده و والدین خود واجد شرایط اخذ اقامت دائم ویزای طلایی می‌باشد.

بلژیک

    • طرح سرمایه گذاری 250 هزار یورویی در کسب و کار
    • برنامه ویزای طلایی بلژیک
    • اقامت بلژیک  با سرمایه گذاری در کشورهای شینگن
    • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (سرمایه گذاری‌های کسب و کار و ایجاد شغل)
    • شهروندی بلژیک پس از 5 سال زندگی در بلژیک (اقامت دائم در 5 سال)
    • محبوب‌ترین برنامه مهاجرت تجاری در اروپا
    • بدون نیاز به زندگی در بلژیک پس از دریافت اقامت
    • سفر آزادانه در کشورهای شینگن با اجازۀ اقامت (VERBLIJFSTITEL) صادر شده توسط بلژیک
    • فرآیند درخواست آسان، بدون نیاز به مدرک زبان یا تجربۀ مدیریتی

لتونی

  • 275 هزار یورو سرمایه گذاری در املاک یا 300 هزار یورو سپردۀ بانکی یا 200 هزار یورو سرمایه گذاری کسب و کار در لتونی
  • برنامه سرمایه گذار مهاجر (ویزای طلایی لتونی)
  • طرح اقامت با سرمایه گذاری در اروپا
  • ارزانترین برنامۀ سرمایه گذاری املاک در اروپا
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (250 هزار یورو در املاک، 80 هزار یورو در کسب و کار، 300 هزار یورو در سپردۀ بانکی)
  • شهروندی لتونی بعد از 10 سال زندگی کردن (باید اقامت دائم داشته باشید)
  • نیازی به اقامت در لتونی نیست
  • لتونی یک برنامه مجبوب در میان شهروندان روسی است
  • مجوز اقامت لتونی (Uzturesanas) اجازۀ جابجایی و سفر در 26 کشور شینگن را می‌دهد

انگلستان

    • 200 هزار پوند (ویزای سرمایه گذار کارآفرین) یا 2 میلیون پوند (سرمایه گذارTier 1 )
    • اقامت با سرمایه گذاری در انگلستان
    • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (شرکت‌های تجاری)
    • شهروندی انگلستان بعد از 6 سال زندگی در آن (اقامت دائم ضروری است)
    • برنامه جذاب برگزیت (برونرفت انگلستان از اتحادیه اروپا) بخاطر ارزش پوند ارزان‌تر
    • زمان بررسی درخواست 2 ماه است
    • شرایط اقامت: شما باید 9 ماه در سال در انگلستان باشید

پرتغال

    • 350 هزار یورو سرمایه گذاری ویزای طلایی در املاک خارج از لیسبون و 500 هزار یورو در املاک شهر لیسبون
    • اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشورهای شینگن
    • سرمایه گذاری انجام شده باید در زمینه‌های واجد شرایط باشد (املاک، کسب و کار، پژوهش، انتقال سرمایه، هنر)
    • متقاضی باید 7 روز در سال در پرتغال حضور داشته باشد
    • اخذ اقامت دائم پس از 5 سال زندگی بدون وقفه در پرتغال
    • یکی ازمحبوب ترین برنامه های سرمایه گذاری ملک در اروپا
    • امکان اخذ شهروندی پرتغال پس از پایان سال ششم
    • نیازی به اقامت در پرتغال نیست
    • زمان پردازش پروسه 3 ماه است
    • امکان رفت و آمد و سفر آزادانه در حوزه شینگن با مجوز اقامت (TÍTULO DE RESIDÊNCIA) که توسط پرتغال صادر می‌شود.

مالتا

  • سرمایه گذاری به میزان 275هزار یورو (برنامه اقامتی مالتا)
  • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (در املاک و یا اوراق قرضه دولتی)
  • عدم شرط حضور فیزیکی
  • اقامت شینگن برای خانواده متقاضی وکودکان
  • امکان اخذ اقامت دائم مالتا پس از 5 سال زندگی
  • بدون نیاز به دانش زبان و سابقه کار
  • امکان اخذ شهروندی توسط این برنامه وجود ندارد
  • سفر آزادانه بدون نیاز به ویزا در 26 کشور اروپایی (مانند سوئیس، آلمان، فرانسه، سوئد)

یونان

    • 250 هزار یورو (برنامه اقامتی یونان)
    • اقامت توسط طرح سرمایه گذاری (ویزای طلایی یونان)
    • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (مالکیت املاک و مستغلات)
    • اجازه اقامت برای 5 سال صادر می‌شود.
    • این اقامت اجازه کار ندارد
    • اخذ شهروندی یونان پس از 7 سال
    • سفر آزادانه به 26 کشور شینگن با مجوز اقامت صادر شده توسط یونان
    • عدم نیاز به حضور فیزیکی
    • ارزان ترین، بهترین و پربازدیدترین برنامه سرمایه گذاری ملک در اروپا
    • بدون نیاز به مدرک زبان، مدرک تحصیلی و تجربۀ مدیریتی
    • زمان پروسه 3 ماهه است

اسپانیا

    • حداقل میزان سرمایه گذاری 500 هزار یورو
    • اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشورهای شینگن
    • سرمایه گذاریهای واجد شرایط (املاک و مستغلات، اوراق قرضه و سهام شرکت)
    • امکان اخذ شهروندی اسپانیا پس از 10 سال زندگی (برای افراد کشورهای غیراسپانایی زبان) و کسانی که به زبان اسپانیایی صحبت می کنند پروسه شهروندی 3 سال زودتر انجام میشود (نیازی به اقامت دائم نیست)
    • پس از اخذ اقامت نیازی به زندگی در اسپانیا نیست (باید چندین روز در سال از اسپانیا بازدید کنید).
    • سفر آزادانه با مجوز اقامت (PERMISO DE RESIDENCIA) صادر شده توسط اسپانیا

ایرلند

    • 500 هزار یورو برنامه سرمایه گذار مهاجر
    • اقامت با سرمایه گذاری در کشورهای عضو شینگن
    • سرمایه گذاری های واجد شرایط  (املاک، شرکت یا پروژه، اوراق قرضه، کمک مالی)
    • شهروندی ایرلندی پس از 5 سال زندگی بدون وقفه (بدون نیاز به اقامت دائم)
    • بدون نیاز به زندگی در ایرلند
    • برنامه محبوب برای شهروندان بریتانیایی که بعد از بریگزیت دنبال پاسپورت ایرلندی هستند

قبرس

    • 300 هزار یورو برنامه اقامتی قبرس
    • اجازه اقامت دائم در قبرس
    • برنامۀ ویزای طلایی قبرس
    • سرمایه‌گذاریهای واجد شرایط (املاک یا کسب و کار)
    • اقامت قبرس در اروپا برای خانواده، همسر و فرزندان
    • بدون نیاز به مدرک زبان
    • مالیات پایین املاک، بدون مالیات بر ارث، بدون مالیات بر سود سرمایه
    • پردازش سریع برنامه در سه ماه
    • حداقل یک بار در سال باید به قبرس سفر کنید.

هلند

    • یک میلیون و 250 هزار یورو (ویزای طلایی هلند)
    • طرح سرمایه گذار خارجی هلند
    • اقامت از طریق سرمایه گذاری در هلند
    • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (کسب و کار، سهام، اوراق قرضه)
    • بدون نیاز به حضور فیزیکی (در سال چند روز باید به هلند سفر کنید)
    • اخذ شهروندی هلند پس از 5 سال زندگی (بدون نیاز به اقامت دائم)
    • اخذ اقامت دائم پس از 5 سال زندگی بدون وقفه
    • سفر آزادانه در ناحیه شینگن با کارت اقامت هلندی (VERBLIJFSKAART)

سوئیس

    • یک میلیون فرانک سوئیس (ویزای سرمایه گذار تجاری سوئیس)
    • برنامه سرمایه گذاری تجاری سوئیس (ویزای طلایی سوئیس)
    • اقامت با سرمایه گذاری
    • اخذ شهروندی هلند پس از 12 سال زندگی بدون وقف (بدون نیاز به اقامت دائم)
    • کارت اقامت دائم سوئیس بعد از 10 سال زندگی بدون وقفه
    • پردازش برنامه در 3 ماه
    • سفر آزادانه به 26 کشور اتحادیه اروپا با اجازۀ سوئیس
    • اجازه خرید یک خانه یا ملک در سوئیس
    • بدون نیاز به حضور فیزیکی

بلغارستان

    • 512 هزار یورو (برنامه سرمایه گذار مهاجر)
    • اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در بلغارستان
    • امکان تردد در حوزۀ شینگن وجود ندارد
    • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (اوراق قرضه، املاک و کسب و کار)
    • شهروندی پس از 5 سال (نیاز به اقامت دائم دارد)
    • پردازش برنامه در 2 ماه
    • بدون نیاز به حضور در بلغارستان برای زندگی

موناکو

    • یک میلیون یورو (ویزای سرمایه گذار)
    • اخذ اقامت با سرمایه گذاری (ویزای طلایی موناکو)
    • اقامت در ثروتمندترین و دومین کشور کوچک جهان
    • امکان زندگی در فرانسه یا موناکو
    • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (سپردۀ بانکی، خرید ملک)
    • سفر آزادانه به 26 کشور شینگن
    • بدون نیاز به حضور فیزیکی
    • سرمایه گذاری در خرید خانه یا ملک تحت این طرح مجاز است.
    • برای تمام شهروندان اتحادیه اروپا و غیر از آن امکان‌پذیر است.

آندورا

    • 400 هزار یورو (برنامه اقامتی آندورا)
    • اخذ اقامت آندورا با سرمایه گذاری
    • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (سرمایه گذاری املاک)
    • شهروندی آندورا بعد از 20 سال زندگی
    • عدم اجازه تردد در حوزه شینگن
    • زمان انجام پروسه 2 ماه است

فرانسه

    • 300 هزار یورو (سرمایه گذاری کسب و کار)
    • اخذِ اقامت فرانسه با سرمایه گذاری (ویزای سرمایه گذار فرانسوی تحت طرح استثنایی)
    • سرمایه گذاریهای واجد شرایط (سرمایه گذاری کسب و کار در فرانسه با ایجاد شغل)
    • شهروندی فرانسه بعد از 10 سال از زندگی
    • بدون نیاز به زندگی در فرانسه
    • زمان پردازش 2 ماه است
    • بدون نیاز به مدرک زبان، بدون مصاحبه و بدون نیاز به مدرک تحصیلی
    • سفر ازادانه در حوزۀ شینگن با کارت de sejour

مونته نگرو

    • اهدای 100 هزار یورو به دولت به اضافۀ 250 هزار یورو سرمایه گذاری در منطقۀ شمال
    • اهدای 100 هزار یورو به دولت به اضافۀ 450 هزار یورو سرمایه گذاری در خط ساحلی
    • اخذ شهروندی مونته نگرو با سرمایه گذاری سریع (ماده 8 قانون شهروندی مونته نگرو)
    • خانواده و کودکان واجد شرایط پاسپورت مونته نگرو می‌باشند.
    • بدون نیاز به حضور فیزیکی و بدون نیاز به مدرک زبان
    • پاسپورت مونته نگرو امکان سفر بدون ویزا به 105 کشور جهان از جمله بریتانیا، روسیه، تمام اروپا را می‌دهد.
    • تابعیت دوگانه مجاز نیست.

ایتالیا

    • 500 هزار یورو برای شروع کسب و کار
    • اخذ اقامت ایتالیا از طریق سرمایه گذاری (قانون بودجه سال 2017، توسط پارلمان ایتالیا در تاریخ 7 دسامبر 2016 مورد بحث و تصویب قرار گرفت و از تاریخ 1 ژانویه 2017 تأیید شد)
    • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط (500 هزار یورو در شروع کسب و کار یا 2 میلیون یورو در اوراق قرضه دولتی، سهام یا 1 میلیون یورو در پروژه‌های منافع عمومی از قبیل فرهنگ، آموزش، مدیریت مهاجرت، تحقیق و توسعه، هنر و میراث)
    • ویزای اقامت ایتالیا برای دو سال است و پس از آن تمدید می‌شود (شامل اعضای خانواده هم هست)
    • سفر آزادانه به کشورهای شینگن با مجوز اقامت ایتالیا
    • شهروندی ایتالیا بعد از 10 سال زندگی در ایتالیا

آلمان

آلمان برای بسیاری از خارجی‌ها، سرمایه گذاران، کارآفرینان و اشخاص حقیقی برای زندگی و کار جذاب است.

    • آلمان عضو کشورهای شینگن است.
    • بدون نیاز به حداقل اقامت
    • سفر آزادانه در منطقه شینگن
    • همچنین اعضای خانواده می‌توانند اقامت را بدست آورند.
    • کارت اقامت دائم بعد از 3 سال زندگی
    • اخذ شهروندی آلمان پس از 8 سال زندگی
    • پاسپورت آلمان رتبه 1 را در میان کشورهای جهان دارد.
    • بهترین مقصد سرمایه گذاری در اروپا
    • سرمایه گذاری در بازار املاک
    • سرمایه گذاران کسب و کار و افراد خوداشتغال می‌توانند طبق پاراگراف 21 قانون اقامت، با خرید یا ایجاد شرکت مجوز اقامت را بدست بیاورند. حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز 250-200 هزار یورو است که باید توسط مقامات آلمان بررسی شود.

 

 

 

 

آخرین ویرایش در Wednesday, 20 February 2019 11:22