دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Tuesday, 29 January 2019 07:34

کار در سنگاپور

نوشته شده توسط
کار در سنگاپور
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

سنگاپور یکی از گران‌ترین شهرهای جهان است، اما با این حال جاذبه های گردشگری سنگاپور ، فرهنگ پویا، رشد اقتصادی، و طیف وسیعی از مهاجران خارجی که به دنبال کار در سنگاپور یا سرمایه گذاری در این کشور هستند، نشان دهنده این است که سنگاپور همچنان جذابیت‌های زیادی برای خارجیان دارد. سهولت زندگی و امنیت در کشور سنگاپور آن را به یک مقصد مناسب برای کار و زندگی تبدیل کرده است. امروزه شرکت‌های جهانی زیادی در سنگاپور مستقر هستند و بسیاری این شهر را به عنوان یک پایگاه آسیایی در نظر میگیرند و مهارت و دانش را از سراسر جهان به این کشور منتقل میکنند. کار در سنگاپور یکی از راه های اخذ اقامت سنگاپور است و اگر شما هم مایل به کار در سنگاپور هستید ابتدا باید ویزای کار سنگاپور را دریافت کنید.

 

ویزای کار سنگاپور

تمام خارجی‌هایی که متقاضی کار در سنگاپور هستند باید اجازه کار دریافت کنند تا بتوانند به طور قانونی در این کشور مشغول به کار شوند. انواع مختلفی از ویزای کار سنگاپور وجود دارد که با توجه به سطح مهارت حرفه‌ای و شرایط شخصی شما تقسیم بندی میشوند. انواع ویزای کار سنگاپور را میتوانید در جدول‌های زیر مشاهده کنید.

 

ویزای کار سنگاپور برای نیروی کار حرفه‌ای

 

 

نوع ویزا

 

 ویژگی‌های ویزا

ویزای استخدام (EP)

 

برای مدیران و متخصصان حرفه‌ای.

متقاضی کار در سنگاپور باید حداقل 3600 دلار سنگاپور در ماه داشته باشد و مدارک قابل قبولی ارائه دهد.

مدت اعتبار این ویزا 1 تا 2 سال و قابل تمدید میباشد.

 

 

ویزای کارآفرینی (EntrePass)

 

 

مخصوص کارآفرینان واجد شرایطی که مایل به شروع کسب و کار جدید در سنگاپور هستند.

مدت اعتبار این ویزا 1 سال و قابل تمدید است.

 

ویزای استخدام شخصی

(PEP)

 

برای دارندگان ویزای استخدام یا متقاضیان حرفه‌ای خارجی با درآمد بالا.

این ویزا وابسته به کارفرما نیست، 5 سال اعتبار دارد و قابل تمدید نیست.

همچنین نسبت به ویزای استخدام انعطاف پذیری بیشتری دارد.

 

 

 

 

ویزای کار سنگاپور برای نیروی کار ماهر و نیمه ماهر

 

 

نوع ویزا

 

 ویژگی‌های ویزا

 ویزای کار برای نیروی کار خارجی

 

برای نیروهای کار خارجی نیمه ماهر در ساخت و ساز، تولید، کشتی سازی، بخش فرآیند یا خدمات دریایی.

مدت اعتبار آن 2 سال است و تا زمان اشتغال فرد قابل تمدید است.

 

 ویزای کار برای نیروی کار خارجی داخل کشور

 

برای متقاضیان خارجی کار در سنگاپور حاضر در داخل کشور

 

 ویزای کار برای پرستار کودک

 

مخصوص پرستاران کودک مالزیایی متقاضی کار در سنگاپور.

مدت اعتبار این ویزا از زمان تولد کودک کارفرما تا 16 هفته است.

 

 ویزای کار برای هنرمندان نمایشی

 

برای هنرمندانی که در مکان‌های عمومی مانند کافه‌ها، بارها، رستوران‌ها، و هتل‌ها به اجرای نمایش‌های هنری می‌پردازند.

 

 ویزای S

 

مناسب برای نیروهای کار نیمه ماهر که درآمد آن‌ها حداقل 2300 دلار سنگاپور باشد و تمام امتیازات لازم را کسب کنند.

 

 

 

 

ویزای کار سنگاپور برای کارآموزان و دانش‌آموزان

 

 نوع ویزا

 

افراد مناسب برای این ویزا

 

 ویزای استخدامی کارآموزی

 

کارآموزان حرفه‌ای متقاضی کار در سنگاپور که باید حداقل درآمد ماهیانه آنها 3000 دلار سنگاپور باشد.

 

 ویزای کار و تعطیلات (تحت برنامه تعطیلات کاری)

 

دانشجویان و فارغ‌التحصیلان 18 تا 25 ساله که میخواهند در زمان سفر خود به مدت 6 ماه به کار در سنگاپور مشغول شوند.

 

 ویزای کار و تعطیلات (تحت برنامه ویزای کار و تعطیلات)

 

دانشجویان و فارغ‌التحصیلان استرالیایی 18 تا 30 سال که میخواهند به مدت یک سال در سنگاپور در دوران سفر خود کار کنند.

 

 ویزای کار کارآموزی

 

کارآموزان خارجی نیمه ماهر یا دانشجویان تحت آموزش عملی در سنگاپور.

اعتبار این ویزا 6 ماه است.

 

 

 

ویزای کار خانواده

 

 

 نوع ویزا 

 

 ویژگی‌های ویزا

 ویزای بستگان

 

برای همسر و فرزندان افرادی که دارای ویزای EP یا S هستند.

 

 ویزای ملاقات بلندمدت

(Visit Pass)

 

برای والدین، همسر، فرزندخوانده یا فرزندان معلول متقاضیانی که ویزای EP یا S دارند.

 

 موافقت‌نامه تایید شده

 

برای همسر و فرزندان شهروند یا مقیم سنگاپور که دارای LTVP/LTVP+ صادر شده توسط ICA باشند.

 

 موافقت‌نامه

 

برای همسر و فرزندان دارنده ویزای EP که LTVP/LTVP+ صادر شده توسط ICA را دارند. دارندگان این موافقت‌نامه میتوانند در سنگاپور کار کنند و برای اخذ آن کارفرما باید درخواست بدهد.

 

 

 

استثنائات و اجازه کار در سنگاپور برای کسانی که دارای Visit Pass هستند

 

 نوع ویزا

 

ویژگی‌های ویزا

 

 ویزای کار متفرقه

 

برای خارجی‌هایی که متقاضی کار در سنگاپور به صورت موقت هستند.

اعتبار این ویزا 60 روز است.

 

 فعالیت‌های معاف از ویزای کار

 

برای انجام فعالیت‌های موقت و کوتاه‌مدت بدون ویزای کار سنگاپور. افراد واجد شرایط باید فعالیت‌های خود را به MOM اطلاع دهند.

 

 کار معاف از ویزای کار برای دانشجویان خارجی

 

برای دانش‌آموزان یا دانشجویان خارجی متمایل به کار در سنگاپور که به طور تمام وقت در یک مدرسه یا موسسه آموزشی معتبر در سنگاپور مشغول به تحصیل هستند.

 

 ویزای کار برای صاحبان ویزای بازدید طولانی مدت صادر شده توسط ICA

 

اجازه کار در سنگاپور برای خارجیانی که با یک تبعه یا شهروند سنگاپور ازدواج کرده‌اند، یا والدین همراه کودکانی که در سنگاپور تحصیل میکنند.

 

 

 

Visit Pass  چیست؟

افرادی که دارای شرایط زیر هستند میتوانند برای دریافت این ویزا برای خانواده خود درخواست بدهند:

  1. کسانی که ویزای EP یا S دارند.
  2. کسانی که درآمد ثابت ماهیانه آنها 6000 دلار است.
  3. کسانی که از طرف یک شرکت ثبت شده در سنگاپور (به طور معمول کارفرمای متقاضی) حمایت میشوند.

 

 

کدام یک از اعضای خانواده می‌توانند این ویزا را دریافت کنند؟

  1. همسر قانونی
  2. فرزندان معلول مجرد بالای 21 سال
  3. فرزندخوانده مجرد زیر 21 سال
  4. والدین (فقط در صورتی که درآمد ماهیانه فرد حداقل 12000 دلار باشد.

 

 

چه مدارکی برای اخذ ویزای کار سنگاپور مورد نیاز است؟

اگر مایل به کار در سنگاپور هستید و میخواهید برای ویزای EP یا S درخواست دهید، کارفرمای شما باید بعضی مدارک را از طرف شما ارسال کند. این مدارک عبارتند از:

  • یک کپی از گذرنامه
  • اسناد ثبتی کسب و کار
  • مدرکی برای اثبات صلاحیت شما، مثل مدرک تحصیلی

 

 

اخذ ویزای سنگاپور چه مدت طول می کشد؟

  •  EP: در درخواست های آنلاین3 هفته و در درخواست‌های دستی 8 هفته طول میکشد
  • EntrePass : در بیشتر موارد 8 هفته طول میکشد
  • S : در بیشتر موارد 3 هفته

 

 

هزینه مورد نیاز برای اخذ ویزای کار سنگاپور چقدر است؟

  • EP / EntrePass: 70 دلار برای درخواست و 150 دلار برای صدور ویزا.
  •  S-Pass: 60 دلار برای درخواست و 80 دلار برای صدور ویزا.

 

 

آخرین ویرایش در Sunday, 17 February 2019 07:45