20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

اقامت استرالیا - اقامت دائم

اقامت استرالیا را می‌توان در دو گروه دائم و اقامت موقت استرالیا طبقه‌بندی کرد. همه افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا دارند باید از ابتدا برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنند. البته بعضی از ویزاهای موقت استرالیا این امکان را به شما می‌دهند که برای مدتی به صورت موقت در استرالیا اقامت کنید؛ پس از آن برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید.

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

راحت‌ترین و سریع‌ترین راه برای اخذ اقامت دائم در استرالیا سرمایه ‌گذاری است. سرمایه ‌گذاری از طریق اخذ یکی از چهار ویزای ساب کلاس ۱۳۲، ۸۸۸، ۸۹۰ و ۸۹۲ صورت می‌گیرد. ویزای 888 استرالیا در واقع مرحله دوم ویزای سرمایه‌ گذاری موقت ( ویزای 188 استرالیا ) است؛ اگر شما اقامت موقت چهارساله دریافت کرده‌اید یا قصد اقدام برای آن را دارید؛ پس از مهاجرت به استرالیا و در صورت داشتن شرایط لازم می‌توانید برای ویزای اقامت دائم یعنی ویزای ۸۸۸ اقدام کنید. اگر توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارید از همان اول می‌توانید مستقیماً از طریق ویزای 132 استرالیا برای اقامت دائم اقدام کنید. افرادی که از قبل، از طریق ویزاهای ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، یا ۱۶۵ به صورت موقت در این کشور اقامت داشته‌اند هم می‌توانند از طریق ویزای ۸۹۰ (به صورت مستقل) و ویزای ۸۹۲ (با اسپانسر ایالتی) برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنند.
 
 

اقامت استرالیا از طریق کار

در استرالیا فرصت‌های شغلی فراوانی وجود دارد. هر ساله تعداد بسیاری از افراد از طریق مهاجرت کاری اقدام به اخذ اقامت استرالیا می‌کنند. در صورتی که در یکی از موارد اعلام شده در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا تخصص و مهارت دارید، می‌توانید از طریق یکی از ویزاهای ۱۸۶، ۱۸۷، ۱۸۹ یا ۱۹۰ اقدام به گرفتن اقامت کنید. اگر بتوانید حمایت یکی از کارفرماهای مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا را به دست آورید، قدم اول را برای اخذ ویزای ۱۸۶ استرالیا برداشته‌اید. در صورتی که کارفرمای شما درمناطق کم‌جمعیت استرالیا باشد هم می‌توانید از طریق ویزای ۱۸۷ استرالیا اقدام کنید؛ این مناطق برای هر ایالت استرالیا به تفکیک کدپستی مشخص شده‌اند. اگر توانسته‌اید امتیازهای لازم را کسب کنید و نیازی به اسپانسر ندارید، ویزای 189 استرالیا بهترین انتخاب برای شماست. در صورتی هم که در کسب امتیاز دچار مشکل شده‌اید با اخذ حمایت یکی از ایالت‌های استرالیا می‌توانید ۵امتیاز دیگر به دست آورید و از طریق ویزای 190 استرالیا برای اقامت دائم این کشور اقدام کنید.
 
 

اقامت استرالیا از طریق ازدواج

اگر همسر شما مقیم استرالیاست یا به‌تازگی موفق به اخذ اقامت دائم این کشور شده است، می‌توانید از طریق ویزاهای ۸۰۱ و ۱۰۰ برای اقامت دائم اقدام کنید. با گرفتن ویزای ازدواج استرالیا شما هم مثل همسرتان از همه امکانات اقامت دائم استرالیا بهره‌مند می‌شوید. در هر دو ویزا (۱۰۰ و ۸۰۱) شما می‌توانید از طریق ویزاهای اقامت موقت وارد خاک این کشور شوید و تا زمان اعلام نتیجه‌ ویزای اقامت دائم در این کشور زندگی کنید.

اقامت استرالیا از طریق والدین

اگر از روش‌‌های مختلف اقدام به اخذ اقامت دائم استرالیا کرده‌اید می‌توانید فرزندان‌تان را هم به کمک ویزای فرزند استرالیا همراه خود به استرالیا ببرید. فرزندانتان هم مثل شما می‌توانند در استرالیا مشغول به کار یا تحصیل شوند و از خدمات درمانی این کشور استفاده کنند. در صورتی که فرد مورد نظر فرزند واقعی شماست می‌توانید از طریق ویزای ۱۰۱ استرالیا  در این خصوص اقدام کنید؛ اما اگر فردی را به فرزندخواندگی پذیرفته‌اید باید از طریق ویزای ۱۰۲ استرالیا اقامت دائم او را دریافت کنید. دولت استرالیا همچنین برای کودکان خویشاوند شما هم شرایطی در نظر گرفته است. برای کودکان یتیم یا کودکانی که والدین آنها مفقود شده‌اند یا قادر به مراقبت از آنها نیستند و شما یکی از بستگان نزدیک‌ آنها هستید؛ می‌توانید از طریق ویزای ۱۱۷ برای اقامت دائم آنها اقدام کنید تا در کنار شما زندگی آسوده‌ای را تجربه کنند.
 
 

اقامت استرالیا از طریق فرزندان

اگر فرزندان شما شهروند استرالیا هستند یا اقامت دائم این کشور را دارند، شما هم می‌توانید از طریق ویزای والدین استرالیا به آنها بپیوندید و در کنار فرزندان خود در استرالیا زندگی کنید. در همین راستا دو ویزای ۱۰۳ و ۱۴۳ برای اقامت دائم والدین در نظر گرفته شده است که اصلی‌ترین تفاوت آنها در میزان هزینۀ ویزاست.
 
روش اخذ اقامت دائم استرالیا شماره ویزا
اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری 132
888
890
892
اقامت استرالیا از طریق کار 186
187
189
190
اقامت استرالیا از طریق ازدواج 801
100
اقامت استرالیا از طریق فرزندان مقیم استرالیا 103
143
اقامت استرالیا از طریق والدین 101
102
117

 

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 10 | کل دیدگاه های تایید شده: 0