20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

مهاجرت به استرالیا

چرا مهاجرت به استرالیا؟

مهاجرت به استرالیا در سال‌های اخیر به دلیل بازار کار خوب، شرایط اقتصادی مناسب و سطح رفاه بالا، با استقبال چشمگیری روبرو شده است. در سال 2018 اداره مهاجرت استرالیا با دیگر سازمان های امنیت ملی ادغام و نزدیک‌تر  شده‌اند  و بررسی‌های جامع‌تری برای درخواست متقاضیان مهاجرت به استرالیا صورت خواهد گرفت. در این مقاله به روشهای مختلف مهاجرت به استرالیا می‌پردازیم.

مهاجرت به استرالیا (ویزای مهارتی)

ویزای مهارتی یکی از بهترین روش‌ها برای مهاجرت به استرالیا می‌باشد. دریافت ویزای اقامت استرالیا از این روش بستگی به امتیاز فرد دارد که در این امتیاز فاکتورهایی مانند سن، تحصیلات، سابقه کار، رشته شغلی و دانش زبان انگلیسی در نظر گرفته می‌شود. داشتن حداقل نمره زبان آیلتس 6 و یا نمره معادل آن الزامی است.برای کسب اطلاعات بیشتر به شما توصیه میکنم مقاله امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا را مطالعه فرمائید.

ویزای مهارتی استرالیا

پس از دریافت ویزای مهارتی (skill worker) و سفر به کشور استرالیا، از امکانات یک شهروند استرالیایی برخوردار می‌شوید. همچنین با ورود به کشور استرالیا در هر زمینۀ شغلی می‌توانید کار کنید و لازم نیست در همان رشته‌ای که از طریق آن اقامت گرفته‌اید، کار کنید. ویزای مهارتی به معنی تضمین شغل در استرالیا نمی‌باشد و باید از طریق مختلف برای پیدا کردن کار تلاش کنید. از مزایای ویزای مهارتی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: تحصیل در استرالیا و استفاده از تخفیف قابل توجه در شهریه، استفادۀ رایگان فرزندان از امکانات مدرسه، هزینه‌های درمانی رایگان، استفاده از وام 95 درصدی برای خرید خانه، استفاده از حقوق بیکاری و بازنشستگی.
ویزای اسکیل ورکر به سه کلاس تقسیم می‌شود:
 
 

مهاجرت به استرالیا (ویزای کارآفرینی)

افرادی که از این طریق برای مهاجرت به استرالیا اقدام می‌کنند معمولاً بالای 40 سال سن دارند و یا دانش زبان آنها برای ویزای مهارتی کم است.

کارآفرینی در استرالیا

روش کارآفرینی در بین ویزاهای مختلف سرمایه‌گذاری یکی از محبوب‌ترین روشها برای مهاجرت به استرالیا می‌باشد. متقاضی باید در 2 سال از 4 سال گذشته در کشور خود کسب و کاری که حداقل 30 درصد آن به نام خودش بوده، داشته باشد.

میزان سرمایه در ایالت های استرالیا

گردش موجودی سالیانه شما حدود باید یک میلیارد تومان باشد. میزان سرمایه با توجه به ایالت‌های مختلف متفاوت است ولی حداقل میزان سرمایه برای راه‌اندازی کسب و کار در استرالیا 200 هزار دلار استرالیا می‌باشد. بعد از دریافت ویزا، می‌توانید به مدت 4 سال و سه ماه در استرالیا باشید. و برای راه اندازی کسب و کار 2 سال زمان دارید و بعد از آن با گذشت دو سال از کسب و کار خود، می‌توانید ویزای اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید. دانش زبان برای گرفتن ویزای کسب و کار الزامی نیست. در سالهای اخیر مهاجرت به استرالیا از این طریق در بین ایرانی‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده است.
 
 

مهاجرت به استرالیا (ویزای تحصیلی)

تحصیل در استرالیا یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد. تحصیل در استرالیا ارزان نیست. برای تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد امکان دریافت بورسیه وجود ندارد ولی با داشتن یک رزومۀ تحقیقاتی و آکادمیک خوب، شانس دریافت بورسیه برای دورۀ دکترا بیشتر است. بعد از تحصیل در استرالیا بین 2 تا 4 سال شرایط اقامت موقت فراهم است و فارغ التحصیلان این موقعیت را دارند که شرایط خود را برای دریافت ویزاهای تحصیلی اقامتی بهبود بخشند.

 مهاجرت به استرالیا (ویزای 476)

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 476 مخصوص فارق‌التحصیلان رشته‌های مهندسی دانشگاه امیرکبیر و تهران می‌باشد که می‌توانند اقامت 18 استرالیا را دریافت و با خانوادۀ خود به استرالیا مهاجرت کنند. فرد متقاضی باید حداکثر 31 سال داشته و بیشتر از دو سال از فارق ‌التحصیلی‌اش نگذشته باشد. همچنین نمرۀ آیلتس 6 با داشتن نمره حداقل 5 در هر مهارت کافی است.
 
 

مهاجرت به استرالیا (ویزای سرمایه گذاری)

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری مناسب افرادی است که سرمایه زیادی دارند و می‌خواهند بدون راه اندازی کسب و کار، و فقط با سرمایه گذاری 4 ساله ، ویزای اقامت استرالیا را دریافت کنند. در این روش سرمایه باید 4 سال در بازارهای مالی استرالیا گذاشته شود و پس از آن می‌توانید آن را با سود یا زیان پس بگیرید. حداقل سرمایه 4.5 میلیارد تومان است که باید برای 4 سال در بازارهای کشور استرالیا بلوکه شود. ویزای 132 استرالیا ، ویزای 888 استرالیا و ویزای 188 استرالیا در مقالاتی جداگانه توضیح داده شده‌اند.
 
 

مهاجرت به استرالیا (ویزای کاری)

ویزای کار استرالیا و ویزای مهارتی با هم فرق می‌کنند. برای مهاجرت به استرالیا ویزای مهارتی نیاز به اسپانسر ندارد و براساس امتیاز است اما برای ویزای کاری، یک کارفرما از استرالیا باید اسپانسر شما شود. به این معنی است که یک کارفرما در کشور استرالیا برای شما درخواست شغلی رسمی بفرستد و اداره مهاجرت استرالیا آن درخواست را تایید کند. البته شرکت‌ها باید مشاغل را در درجۀ اول به شهروندان استرالیا یا افراد مقیم در آنجا پیشنهاد دهند و در صورتی که نتوانستند کسی را استخدام کنند، می‌توانند با تایید ادارۀ مهاجرت، درخواست شغلی برای افراد خارج از استرالیا صدر کنند.

مهاجرت به استرالیا (ویزای ازدواج)

اگر فردی هنوز ازدواج نکرده باشد و می‌خواهد با مهاجرت به استرالیا و شناخت بیشتر با فردی در استرالیا ازدواج کند، می‌تواند ویزای ازدواج استرالیا بگیرد که داره مهاجرت به آنها 9 ماه زمان برای ازدواج به آنها میدهد. اگر همسر فردی مقیم یا شهروند استرالیا باشد و بخواهد بعد از ازدواج با او به استرالیا مهاجرت کند، ویزای همسر به او تعلق می‌گیرد. که در این مورد به فرد ویزای دو ساله داده می‌شود و اگر مشکلی وجود نداشت و رابطۀ آنها همچنان برقرار بود، این ویزا به اقامت دائم استرالیا تبدیل می‌شود.
 
 

مهاجرت به استرالیا (ویزای والدین)

والدینی که حداقل نیمی از فرزندانشان مقیم یا شهروند استرالیا باشند می‌توانند برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند. اگر نخواهید برای دریافت این ویزا هزینه کنید باید حدود 20 تا 25 سال منتظر صادر شدن ویزای والدین باشید. اما اگر بخواهید از طریق پرداخت هزینه ویزا را دریافت کنید، می‌توانید 45 هزار دلار استرالیا برای هر یک از والدین و دریافت اقامت دائم بپردازید. یا اینکه با پرداخت حدود 20 هزار دلار برای هر یک از والدین یک ویزای دو ساله دریافت کرده و بعد از دو سال با پرداخت حدود 30 هزار دلار آن را به ویزای دائم تبدیل کنید.
دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 1 | کل دیدگاه های تایید شده: 0