20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

باهم دنیای حمل و نقل بین المللی را بشناسیم

حمل و نقل بین المللی؛ قوانین، انواع و بهترین روش ارسال بار

لازم نیست حتما تاجر یا بازرگان باشید! حتی اگر بار شخصی دارید هم گذرتان به مفاهیم، روش‌ها و قوانین ارسال بار به خارج از کشور می‌افتد. چون حتما آشنا یا دوستی در خارج کشور زندگی می‌کند که نیاز به کالایی دارد که باید برایش بفرستید. یا نه! خودتان قصد مهاجرت دارید و وسایل‌تان بیشتر از میزان بار مجاز است. اینجاست که به‌دنبال راهی می‌گردید که مطمئن، به‌صرفه و بهینه محموله‌تان را به مقصد برساند.

در دنیای گسترده حمل‌ونقل کالا موانع مرزی و جغرافیایی حرفی برای گفتن ندارد. دیگر دوران دوری و دیری گذشته و هرکس می‌تواند هرآنچه که بخواهد را به کشورهای دور و نزدیک ارسال کند. البته اگر محدویت‌های بار خود را بشناسد و زمان و هزینه را در نظر بگیرد. چیزی که در مطلب پیش‌رو به آن پرداخته‌ایم و قرار است بیشتر و جامع‌تر بدانیم.

حمل‌ و نقل بین‌ المللی چیست؟

اگر بخواهیم به زبان ساده به این سوال پاسخ دهیم باید از کلمات ساده و مفاهیم بدیهی استفاده کنیم.

به ارسال یک بسته، محموله یا بار از کشوری به کشور دیگر حمل‌ونقل بین‌المللی می‌گویند. با نگاهی به این عبارت متوجه می‌شوید که اصلا چیز پیچیده‌ای نیست. اما وقتی وارد اصطلاحات، اصول، قوانین و روش‌ها و فرایندهای آن می‌شوید با دنیایی از پیچیدگی‌ها روبرو خواهید شد.

البته که این مقوله پیچیده و گسترده، هیچوقت سخت و غیرممکن نبوده است. بلکه دنیای اینترنشنال امروز همیشه سعی کرده مسیرهای ارتباطی بین‌المللی را در عین پیچیدگی آسان کند. چگونه؟ با شفافیت در اطلاع‌رسانی و انتقال مفاهیم مهم. کاری که قصد داریم در این مقاله انجام دهیم.

جهانی شدن و رونق تجارت بین کشورها به طور گسترده‌ای موفقیت حمل‌و‌نقل بین‌المللی را تقویت کرده است. در سالهای اخیر پیشرفت قابل توجهی در حوزه وسایل و ابزارهای انتقال محموله از مرزهای بین‌المللی به‌وجود آمد. اگرچه اولین کشتی‌های باری از دهه 1960 تنها می‌توانستند تا 1700 TEU (معادل بیست فوت) را حمل کنند، آخرین نسل آنها می‌توانند تا 20000 کانتینر را بارگیری کنند. علاوه‌بر این شکل حمل‌ونقل نیز تغییر کرده است. چگونه؟

در گذشته بیشتر از حمل‌ونقل دریایی و جاده‌ای برای انتقال کالا استفاده می‌شد. البته حمل‌ونقل دریایی کاربرد بیشتری در ارسال و دریافت کالا داشت. به‌خصوص اگر حجم بار بسیار بالا بود و دو کشور به‌ اندازه دریاها و اقیانوس‌ها از یکدیگر فاصله داشتند. بنابراین هرکجا که حرف از حمل‌ونقل بین‌الملل به میان می‌آمد، تمامی توجه‌ها به سیستم کشتیرانی معطوف می‌شد. اما سالهاست که حمل‌ونقل هوایی هم به میدان آمده و نقش به‌سزایی در این حیطه برعهده دارد.

حالا که با باربری بین‌ المللی آشنا شدید، لازم است انواع آن را بشناسید. چون روش حمل هر کالا و محموله‌ای با توجه به نوع، حجم و کشور مقصد تعیین می‌شود و هرکدام مزایا و معایبی دارند. می‌خواهید بدانید که کدام روش برای انتقال کالای‌تان بهترین است و مزایا و معایب هرکدام چیست؟ پس تا بخش بعد همراه‌مان باشید.

حمل و نقل بین المللی چیست؟

انواع روش ‌های حمل و نقل بین المللی

حمل‌ونقل جاده‌ای، دریایی، ریلی و هوایی چهارراه واردات و صادرات هستند. شما بیشتر از هرکسی آگاه به نوع، وزن و محدودیت‌های ارسال کالای‌تان هستید. پس باید مطابق با این اطلاعات روش حمل‌ونقل را انتخاب کنید. البته که هرکدام از این روش‌ها قوانین و ضوابط مشخصی دارند که باید قبل از انتخاب درنظر گرفته شود. همچنین قطعا با مزایا و معایبی نیز همراه هستند که انتخاب شما را تحت‌تاثیر قرار می‌دهند.

قبل از انتخاب روش ارسال کالای خود باید به این سوالات پاسخ دهید. اینکه آیا حمل سریع بین المللی برایتان مهم است یا هزینه؟ وزن کالایتان سنگین است یا سبک؟ مقصد محموله چه کشوری است؟ شرکت باربری بین المللی که انتخاب می‌کنید در چه نوع حمل‌ونقلی متخصص و حرفه‌ای است؟ آیا کالای‌تان جزء محموله‌های ممنوعه است؟ درصورتی‌که پاسخ‌تان مثبت است چه اقداماتی باید انجام دهید؟ محدودیت‌های قانونی کشور مبداء و مقصد چیست؟

اگر این سوالات را از برای خود مطرح کردید و در پاسخ به برخی از آنها مردد یا سردرگم شده‌اید، نگران نباشید!

به‌عنوان اولین قدم، مهم است که چه چیزی باید توزیع شود. به‌عنوان مثال، برای حمل‌ونقل غذا یا میوه، سرعت اهمیت دارد. بنابراین باید کوتاه‌ترین و سریع‌ترین راه را انتخاب کنید. هزینه ارسال یکی دیگر از عناصر بسیار مهم است و بستگی به شرکت حمل‌ و نقل بین‌ المللی دارد. مقصد، قوانین کشورها، ارزش کالا، ریسک حمل‌و‌نقل از دیگر عناصری هستند که باید در نظر گرفته شوند. بنابراین کسانی که می خواهند کالای خود را به فراتر از مرزها ارسال کنند باید کیفیت، هزینه، زمان و شرایط را بسنجند. پس از آن چه؟

حالا نوبت به انتخاب روش‌ ارسال کالا می‌رسد. پیش از آن باید ویژگی‌ هرکدام را بشناسیم و مزایا و معایب آنها را درنظر بگیریم. در بخش بعدی به این موضوع می‌پردازیم:

حمل و نقل هوایی برای تجارت بین المللی

همانطور که در ابتدای مقاله گفتیم، حمل و نقل هوایی در بین سایر روش‌های ارسال کالا نوپا محسوب می‌شود. همچنین در ایران به‌عنوان فریت بار معروف است. این روش به دو نوع حمل‌و‌نقل مسافری و حمل‌ونقل تجاری رواج دارد و برای ارسال سریع کالا استفاده می‌شود. البته که کمی گرانتر است اما تقریبا در امنیت آن نمی‌توان شک کرد.

حمل و نقل بین المللی هوایی

توجه: تمامی کالاهایی که به این طریق ارسال می‌شوند مشمول بیمه باربری عمومی در سه سطح A,B,C است. بنابراین لازم است سطح بیمه با خطر احتمالی حمل‌و‌نقل، نوع کالا و میزان ارزشمندی آن مطابقت داده شود.

حمل و نقل دریایی برای تجارت بین المللی

اگر حجم کالای شما زیاد و سنگین باشد، معمولا حمل‌ونقل دریایی بهترین گزینه انتخاب است. البته به شرطی که عجله‌ای برای ارسال و تحویل سریع نداشته باشید.

داشتن هزینه کم از جمله مهمترین مزایای حمل و نقل دریایی بین المللی محسوب می‌شود. اما معمولا جریان مواج دریاها ممکن است کار حمل‌ونقل را با تاخیر روبرو کند. از دیگر معایب این روش می‌توان به انعطاف‌ناپذیر بودن برنامه حرکت کشتی‌ها اشاره کرد. همچنین ردیابی و پیگیری کالا نیز محدودتر و مشکل‌تر از سایر روش‌های حمل‌ونقل است.

حمل و نقل دریایی بین المللی

باید توجه داشته باشید که کنوانسیون حمل‌ونقل دریایی بیمه‌های محدودی برای محموله‌ها درنظر گرفته است. این نوع بیمه‌ها کافی نیست و ممکن است تمام هزینه‌های خسارات کالا را پوشش ندهد. بنابراین پیشنهاد ما به شما این است که از بیمه‌های عمومی باربری استفاده کنید.

همچنین اگر محموله شما در دسته کالاهای خطرناک قرار می‌گیرد، ملزم به تکمیل اظهارنامه کالاهای خطرناک هستید. علاوه‌بر این، قبل از ارسال کالا از طریق دریا بایستی برای شیپینگ اوردر اقدام کنید. شرکت حامی مهاجر در این مورد خدمت‌رسان است شما را در این زمینه راهنمایی خواهد کرد.

حمل و نقل بین المللی زمینی

قدمت زیادی در عرصه ارسال کالا به سراسر جهان دارد. در حقیقت از زمانی‌که آدمی مرزهای محل زندگی خود را گسترش داد و کاشف دنیای اطراف خود بود، با ابزارها و وسایل نقلیه مختلفی سعی در دادوستد و ارسال کالا به نقاط دور و نزدیک کرد.

هنوز هم حمل زمینی کالا سهم زیادی در دنیای تجارت و باربری بین المللی دارد. این روش به دو نوع حمل‌ونقل جاده‌ای و حمل‌ونقل ریلی تقسیم می‌شود. البته روش ریلی ارسال کالا تاحدودی جدیدتر از ارسال کالا با کامیون یا تریلی است و به دوران ابداع وسیله نقلیه قطار برمی‌گردد. اینکه هرکدام از آنها چه مزایا و معایبی دارند و در چه مواردی استفاده می‌شوند را در ادامه مقاله توضیح دادیم:

حمل و نقل بین المللی جاده‌ ای

با کشورهای زیادی مرز زمینی داریم. اگر سرعت در درجه دوم اهمیت برای شما قرار دارد و فاصله مبداء و مقصد خیلی طولانی نیست، حمل‌ و نقل جاده‌ ای بهترین انتخاب است. 

این روش انعطاف‌پذیرترین گزینه در عرصه حمل‌ونقل بین‌المللی است. چون تنوع گسترده‌ای در مسیرها برای رسیدن به نقطه تحویل وجود دارد. به‌طوریکه اگر جاده‌ای به‌دلیل تصادف یا ترافیک بسته شود، راننده این امکان را دارد تا تغییر مسیر دهد کالا را تقریبا به‌موقع به مقصد برساند.

حمل و نقل بین المللی جاده ای

البته این روش می‌تواند نقش مکمل سایر روش‌های حمل‌ونقل را ایفا کند. چون بسیار پیش آمده است که کالا از طریق کشتی، هواپیما یا قطار به کشور مقصد می‌رسد و برای تحویل در نقطه دقیق تحویل از کامیون یا تریلی استفاده می‌شود.

اگر کالای شما در دسته محموله‌های خطرناک قرار می‌گیرد، باید مطابق با قوانین حمل جاده‌ای کالاهای خطرناک (ADR) ارسال شود. همچنین رانندگان نیز بایستی گواهینامه آموزش ADR را داشته باشند. علاوه‌بر این، خودروهای حمل این بار نیز باید مطابق با اصول ADR تایید شوند.

 حمل و نقل بین المللی ریلی

حمل و نقل ریلی روشی مقرون به‌صرفه و کارآمد برای جابجایی کالا محسوب می‌شود. این روش تحت کنوانسیون مربوط به حمل‌ونقل بین‌المللی از طریق راه‌آهن (COTIF) قرار دارد که در 45 کشور در اروپا، شمال آفریقا و خاورمیانه اعمال می‌شود.

اگر قصد دارید که با استفاده از قطار کالای خود را حمل کنید باید بارنامه CIM داشته باشید. CIM شرایط حمل‌ونقل کالاهای غیرخطرناک را از طریق راه‌آهن مشخص می‌کند و قوانین آن به‌گونه‌ای است که شرکت حمل و نقل بین المللی فقط مسئولیت بیمه کردن محموله را در برابر ضرر یا زیان آن را فقط تا زمان تحویل بر عهده می‌گیرد.

حمل و نقل ریلی بین المللی

واضح است که حمل‌ونقل کالاهای خطرناکی که دارای کد کالاهای خطرناک سازمان ملل هستند یا متصدی حمل‌کننده آن را خطرناک می‌داند، نیازمند تکمیل اظهارنامه کالاهای خطرناک است.

قوانین حمل و نقل بین المللی

یادگیری در مورد محدودیت‌های خاص شرکت های حمل ‌و نقل بین ‌المللی بسیار مهم است. اما قبل از هرچیز چند مورد وجود دارد که حمل آنها همیشه غیرقانونی است. بسیاری از این موارد آشکار است که شامل مواد منفجره، مهمات و بنزین است. چون کوچکترین جرقه ناشی از تصادف رانندگی یا حوادث دیگر، می‌توانند کشنده باشند. کیسه‌های هوا نیز خطر انفجار دارند. بنابراین سعی نکنید این موارد را ارسال کنید.

وقتی جنسی را به کشور دیگری ارسال می‌کنید، باید هم از مقررات حمل‌‍و‌نقل بین‌المللی و هم از مقررات کشور مقصد پیروی کنید. همچنین باید بدانید کدام کلا ممنوع است، کدام کالا محدودیت ارسال دارد و کدام کالا جزء دسته مواد خطرناک قرار می‌گیرند.

حمل و نقل بین المللی مواد خطرناک (HAZMAT) و کالاهای خطرناک (DG)

کالاهای خطرناک از موادی تشکیل شده‌اند که در صورت عدم رعایت نکات ایمنی می‌توانند به افراد آسیب برسانند یا باعث خسارت شوند. این کالاها شامل باتری‌های لیتیومی (مانند باتری های تلفن های همراه و الکترونیک) است. آنها حاوی انرژی زیادی هستند و خطر آتش‌سوزی دارند.

کالاهای ممنوعه در حمل و نقل بین المللی

برخی از این کالاها را می‌توان فقط از طریق حمل و نقل زمینی ارسال کرد. همچنین باید آن را از سایر کالاها جدا کرده و در بسته‌بندی مجزا و مشخص علامت HAZMAT روی آن بزنید. حالا اگر این نکات را رعایت نکنید چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر آگاهانه از رعایت قوانین حمل مواد خطرناک سرباز زنید با جریمه مدنی حداقل 250 دلاری مواجه می‌شوید. همچنین ممکن است مجازات‌های کیفری نیز شامل حال‌تان شود و خود شما و محموله‌تان را دچار مشکل کند.

حالا این سوال پیش می‌آید که چه نهاد یا کنوانسیون بین‌المللی وظیفه نظارت بر رعایت استانداردهای باربری بین المللی را برعهده دارد؟ جواب آن یک کلمه است؛ کنوانسیون CMR. اینکه چیست و نحوه نظارتش چگونه است را در قسمت بعد توضیح داده‌ایم.

کنوانسیون CMR ناظر فرایند حمل و نقل بین المللی

این کنوانسیون از مجموعه‌ای از قوانین تشکیل شده که وظیفه نظارت بر روابط بین فرستنده، شرکت های حمل و نقل بین المللی و گیرنده را بر عهده دارد. دایره فعالیتش تقریبا تمامی روش‌های حمل‌و‌نقل را شامل می‌شود و مهم‌ترین راهنمای شرکت های باربری بین المللی است که خط مشی و تمامی مسئولیت‌های آنها را در قبال بار و مالکان کالا مشخص می‌کند.

البته قوانین ورود و خروج از مرز توسط این کنوانسیون تعیین نمی‌شود. همچنین نقاط بازرسی بار مشخص نیست. اما یک کنوانسیون وجود دارد که دقیقا در این باره به‌وجود آمده که به نام کنوانسیون TIR شناخته می‌شود.

کنوانسیون TIR چیست و در چه مواردی به کار می رود؟

TIRسندی گمرکی است که برای ترانزیت بین‌المللی کالا در کشور مبدأ صادر می‌شود. مطابق با این سند کالا در کامیون و تریلی  به‌صورت پلمپ شده از کشور مبداء حرکت می‌کند و تا کشور مقصد نیازی به بازرسی و تشریفات گمرکی ندارد. البته در صورتی‌که کشور مبداء عضو این کنوانسیون باشد.

در حال‌حاضر این سیستم در کشورهای اروپا، شمال آفریقا و آسیا اجرا می‌شود که ایران نیز جزء آن است. مطابق با قوانین کنوانسیون TIR تمامی کالاها باید سند دفترچه تیر داشته باشند و اتاق بازرگانی مؤسسه صادرکننده کارنه تیر در ایران است.

کنوانسیون tir  در حمل و نقل بین المللی

مقررات جدید حمل و نقل بین المللی

در اوایل سال 2023، مقررات جدیدی در فرایند حمل‌و نقل اتحادیه اروپا (EU) ایجاد شد که تاثیر زیادی بر حمل‌ونقل بین‌المللی کالا گذاشت. اگر می‌خواهید بسته شما با موفقیت تحویل داده شود، باید از این تغییرات آگاه باشید و مطمئن شوید که آخرین دستورالعمل‌ها را دنبال می‌کنید.

اتحادیه اروپا از 1 مارس 2023 سیستم کنترل واردات (ICS2) را اجرا کرد. این مقررات به منظور افزایش ایمنی و امنیت در گمرکات در مناطق تحت نظارت اتحادیه اروپا (EU)، سوئیس، نروژ و ایرلند شمالی وضع شد و بیشتر شامل حمل‌ونقل هوایی می‌شود.

ICS2 یک سیستم غربالگری امنیتی الکترونیکی برای همه کالاها است. این سیستم از شرکت‌های حمل‌ونقل، پیک‌ها و اپراتورهای پستی می‌خواهد که اطلاعات مربوط به محموله خود را قبل از رسیدن به مرز اتحادیه اروپا اعلام کنند. ICS2 در موارد حمل‌ونقل تجاری و شخصی کاربرد دارد و به ماموران گمرک کمک می‌کند تا تهدیدات بالقوه را زودتر شناسایی کنند و خطرات را کاهش دهند.

نگاهی به برخی از محدودیت‌ های حمل و نقل کشورها

علی‌رغم وجود کنوانسیون‌های بین‌المللی، برخی از کشورهای محدودیت‌های بیشتر و منحصربه‌فردی برای ورود و خروج کالا دارند. این کشورها شامل روسیه، کالیفرنیا، استرالیا، اسپانیا و زیمباوه است.

روسیه: این کشور در مورد دریافت اقلام الکترونیکی به شدت از مقررات گمرکی پیروی می‌کند. اقلام الکترونیکی فقط پس از بازرسی دقیق مجاز به ورود هستند که ممکن است چند روز طول بکشد.

آمریکا: اگر یکبار به فرودگاه‌های این کشور رفته باشید حتما متوجه شده‌اید که حساسیت زیادی در خصوص وارود موادغذایی به ویژه محصولات کشاورزی و دانه گیاهان وجود دارد. این محدودیت‌ها در ایالت کالیفرنیا بیشتر است و دلیل آن کاهش خطرات آفات کشاورزی عنوان می‌شود.

استرالیا: محموله‌هایی که حاوی مکمل‌ها، ویتامین‌ها و هر محصول مرتبط با مواد غذایی هستند، به شدت توسط گمرک بازرسی می‌شوند. بنابراین اغلب از فرستندگان کالا خواسته می‌شود لیست مواد تشکیل دهنده و برچسب‌های تغذیه‌ای را روی بسته‌بندی نمایش دهند.

اسپانیا: مکمل‌های غذایی و لوازم آرایشی برای واردات به این کشور محدود شده است. توصیه می‌شود قبل از حمل‌ونقل با گمرک محلی مشورت کنید.

زیمبابوه: این کشور تقریباً با واردات هر دسته کالایی، از منسوجات گرفته تا قطعات خودرو و لوازم مکانیکی مخالف است.

قیمت حمل و نقل بین المللی

برای محاسبه هزینه حمل و نقل بین المللی باید عوامل زیادی را در نظر بگیرید. این عوامل شامل میزان مسافت، وزن، حجم، جنس کالا، روش حمل‌ونقل، بیمه و میزان مالیات است.

معمولاً شرکت های حمل و نقل بین المللی برای محاسبه هزینه باربری بین المللی سیاست‌ها و برنامه‌های مشخصی را دنبال می‌کنند. بنابراین نمی‌توان نرخ ثابتی را در نظر گرفت چون کاملا بستگی به خدمات و سیاست‌های هر شرکت دارد.

قیمت حمل و نقل بین المللی

اگر قصد انتقال کالای خاصی را دارید برای محاسبه هزینه باربری بهتر است با کارشناسان شرکت های حمل و نقل بین المللی در تماس باشید تا برآورد درستی نسبت به هزینه‌های ارسال بار به دست آورید. کارشناسان حوزه باربری بین المللی اطلاعات کامل و جامعی دارند و می‌توانند به صورت دقیق نرخ ارسال کالا را به شما اعلام کنند.

مواردی که در محاسبه هزینه تاثیرگذار است شامل موارد زیر می‌شود:

  • هزینه بسته بندی، جعبه، برچسب و نوار
  • هزینه کارمند دریافت، بسته‌بندی و ارسال کالا
  • هزینه پیک برای جمع‌آوری و تحویل کالا
  • نرخ هزینه‌های حمل‌ونقل کالا
  • نوع بیمه کالا

نقش بیمه در هزینه باربری بین المللی

بیمه جزء ضروریات ارسال و حمل‌ونقل کالا است. چون ضریب امنیت محموله شما را بالا می‌برد و میزان تحمیل خسارت را به حداقل می‌رساند. بنابراین اولین موردی که در زمان عقد قرار داد با یک شرکت باربری باید به آن فکر کنید نوع بیمه و میزان پوشش‌دهی آن است. اما بر چه اساسی نوع و قیمت بیمه مشخص می‌شود؟

معمولاً قیمت بیمه باتوجه به ارزش مالی کالا مشخص می‌شود. مناسب‌ترین و بهترین نوع بیمه آن است که بتواند تعهدات کاملی نسبت به حمل و ارسال بار داشته باشد و ارزش مالی محموله را حفظ کند.

تفاوت کوریر و فورواردر

انواع مختلف حمل‌ونقل به اندازه کافی متنوع و در عین حال گیج‌کننده است. از فریت بار گرفته تا کارگو یا شیپینگ اوردر. اما اگر بدانید شرکت های باربری بین‌ المللی هم به دسته‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌شوند هم جریان پیچیده‌تر می‌شود.

کسانی‌که تازه با مفاهیم حمل‌ونقل آشنا شده‌اند این سوال را زیاد می‌پرسند که چه تفاوتی بین کوریر سرویس و فورواردر وجود دارد؟ اول اینکه این واژه‌ها مربوط به انواع شرکت‌های حمل‌ونقل است. همچنین نوع خدمات و حیطه وظایفی که برعهده دارند نیز با یکدیگر تفاوت دارد.

شرکتی که در حوزه کوریر کار می‌کند زیرمجموعه شرکت‌های بزرگ حمل‌ونقلی است. بیشتر در حمل زمینی کالا فعالیت دارد و از وسایل نقلیه عموما شخصی و اجاره‌ای استفاده می‌کند. این نوع از شرکت‌ها بسته‌های پستی افراد را با سرعت بالا و امنیت زیاد، از نقطه‌ای به نقطه دیگر جابه‌جا می‌کنند و در این روش از سیستم حمل‌ونقل دریایی، هوایی و زمینی بهره می‌گیرد. پس شرکت‌های کوریر محدودیت مسافت ندارند و می‌توانند حتی کالایی را از کشوری به کشور دیگر برسانند.

شرکت‌های فورواردر رابط میان صاحبان کالا و شرکت‌های کوریر است. درواقع این نوع شرکت‌ها نقش واسطه حرفه‌ای را ایفا می‌کنند و در قبال دریافت هزینه تمامی ترتیبات و مقدمات اداری لازم را برای حمل‌ونقل کالا انجام می‌دهد. بنابراین از یک طرف با فرستنده و گیرنده ارتباط دارد و از طرف دیگر هماهنگی‌های لازم را با شرکت‌ باربری بین‌المللی انجام می‌دهد.

ختم کلام

با گستردگی حمل‌ونقل بین‌المللی آشنا شدید؟ هنوز دنیایی از ضوابط و قوانین و کنوانسیون وجود دارد که از حوصله این نوشته خارج است اما سعی کردیم مهمترین‌ها را برایتان بیاوریم و با مفاهیم کلی آشنای‌تان کنیم.

این مقاله فقط با هدف ارائه اطلاعات و مفاهیم نگارش نشده است. بلکه می‌خواستیم مسیری برای معرفی خدمات‌مان ایجاد کنیم و به شما بگوئیم اگر به‌دنبال شرکتی مطمئن و کادرست در حوزه حمل‌ونقل کالا‌یتان هستید ما اینجاییم که نیازهای‌تان رفع کنیم. چه در زمینه فریت بار یا دریافت سند شیپینگ اوردر یا حتی در زمینه ارسال حیوان به خارج از کشور در خدمتتان هستیم. از همین الان می‌توانید درخواست‌تان را در شرکت حامی مهاجر ثبت کنید. چگونه؟ با تماس از طریق شماره تلفن‌های موسسه و دریافت مشاوره خدمات از کارشناسان متخصص و با تجربه مجموعه. شماره تماس موسسه: 02148000957

سوالات متداول در زمینه حمل و نقل بین المللی

در این قسمت به پرتکرارترین سوالاتی که معمولا کاربران در پلتفرم‌های مختلف مطرح می‌کنند، پاسخ می‌دهیم. عموما این سوالات در حوزه انواع روش‌های حمل‌ونقل بیان می‌شود و اینکه کدام یک از آنها بهترین و به‌صرفه‌تر است. ما در پاسخ به این سوالات ذکر کرده‌ایم که چیزی به‌عنوان بهترین و بدترین وجود ندارد. بلکه محدودیت‌های هزینه و نوع کالا و فاصله مقصد مشخص کننده معیارهای بهترین روش است.

مزایا حمل و نقل بین المللی زمینی چیست؟

حمل و نقل زمینی برای مسافتهای تقریبا کوتاه به‌کار می‌رود. همچنین کم هزینه است و انعطاف‌پذیری بالایی در انتخاب مسیرهای دسترسی به محل تحویل وجود دارد.

آیا حمل و نقل هوایی بهتر از حمل و نقل دریایی است؟

هرکدام مزایا و معایب خود را دارند. نمی‌توان گفت کدامیک بهتر است. زیرا بهترین روش ارسال بار تنها با توجه به نوع بار، وزن و محدودیت‌های بسته‌بندی مشخص می‌شود.

بهترین روش های حمل و نقل کالا چیست؟

بهترین روش وجود ندارد. شما باید با توجه به محدودیت‌های هزینه و فاصله مبداء و مقصد و نوع بار انتخاب کنید. اگر سرعت برایتان اهمیت دارد حمل‌و‌نقل هوایی بهترین است. اما باز هم نمی‌توانید هر کالایی را از طریق هواپیما ارسال کنید.
 

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0