ثبت نام لاتاری گرین کارت 2026 ثبت نام لاتاری 2026 ثبت نام در لاتاری 2026

ارسال حیوان خانگی یا پت به خارج از کشور

ارسال حیوانات خانگی به خارج از کشور؛ شرایط، قوانین و هزینه

برخی از افراد وابستگی زیادی به حیوان خانگی خود دارند و در پروسه مسافرت یا مهاجرت به یک کشور خارجی، این سوالات برای آنها مطرح می‌شود که بردن حیوانات خانگی به خارج از کشور چگونه است؟ مقررات خروج حیوانات خانگی از کشور به چه صورت است؟ هزینه ارسال حیوانات با هواپیما چقدر می‌شود؟ مدارک مورد نیاز برای خروج حیوانات از کشور چیست؟ آیا پیش از ارسال حیوان خانگی با هواپیما و حمل حیوانات به خارج از کشور، نیاز است تا قرنطینه حیوانات خانگی انجام شود؟

در این مطلب علاوه بر پاسخ به تمامی این سوالات، مواردی مثل هزینه ارسال حیوانات خانگی به خارج از کشور نظیر هزینه ارسال سگ به آمریکا، هزینه بردن گربه به آمریکا و هزینه خروج سگ از کشور و همین‌طور قوانین حیوانات خانگی در آمریکا مانند شرایط بردن سگ به آمریکا و بردن گربه به آمریکا و به طور کلی ارسال پت به خارج از کشور را بیان خواهیم کرد.

همچنین توضیحاتی در خصوص نحوه ارسال حیوان خانگی به خارج از کشور از جمله بردن گربه و سگ به ترکیه، بردن حیوانات خانگی به دبی، بردن حیوانات خانگی به کانادا، بردن حیوانات خانگی به اروپا و قوانین ایرلاین ها برای خروج حیوانات خانگی ارائه خواهیم داد. پس تا پایان این مطلب با حامی مهاجر همراه باشید.

بردن حیوانات به خارج از کشور

بردن حیوانات خانگی به خارج از کشور

حیوانات خانگی برای کسانی که آنها را نگهداری می‌کنند، حکم یکی از اعضای خانواده را دارد و دوری و جدایی از آنها نیز دشوار است. به همین دلیل کسانی که به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند، به دنبال آن هستند تا قوانین، شرایط و نحوه ارسال حیوان خانگی به خارج از کشور را بدانند.

ارسال حیوان خانگی به خارج از کشور قانون و مقررات خاص خودش را دارد و این قوانین در کشور مبدا و کشور مقصد متفاوت است. به همین دلیل متقاضیانی که قصد همراه بردن حیوانات خانگی به خارج از کشور را دارند، پیش از آن باید از شرایط ارسال پت به خارج از کشور یا به طور کلی مقررات خروج حیوانات خانگی از کشور مطلع باشند.

شرایط بردن سگ به خارج از کشور

اول باید درک دقیقی از قوانین کشور مقصد داشته باشید. چون کشورها مقررات و الزامات متفاوتی در مورد ارسال سگ به خارج از کشور دارند. بنابراین عدم رعایت برخی از آنها در نحوه بردن سگ به خارج از کشور ممکن است برای شما و سگ‌تان مشکل ایجاد کند. واکسیناسیون هم که جزو ضروریات است. همچنین انجام تست هاری یا سایر تست‌های خونی برای برخی مقاصد اجباری است.

سگ شما باید گواهی سلامت داشته باشد. اطلاعاتی که روی این گواهی آمده است شامل سابقه واکسیناسیون، تست‌های خونی، سوابق بیماری و گواهی سلامت دامپزشک است. ممکن است برخی از کشورها نیز از شما بخواهند به گوش سگ خود میکروچیپ نصب کنید. روی این میکروچیپ شماره تماس شما ثبت شده که در مواقع اضطراری به کمک می‌آید.

شرایط بردن گربه به خارج از کشور 

معمولا همان شرایط حمل سگ به خارج کشور در این مورد نیز صدق می‌کند. برای بردن گربه به خارج کشور نیز نیاز به داشتن گواهی سلامت و واکسیناسیون دارید. خصوصا اینکه بیماری هاری دربین سگ و گربه مشترک است و نیاز به تست هاری دارد. همچنین مطابق با قوانین ورود و خروج حیوان خانگی، تنها می‌توانید دو قلاده گربه را با خود حمل کنید.

برای ارسال گربه به خارج از کشور، قوانین کشور مقصد اهمیت زیادی دارد. چون هر کشوری ضوابط متفاوتی برای پذیرش گربه شما دارد. برخی از کشورها سخت‌گیرتر و برخی دیگر شرایط آسان‌تری برای ورود گربه در نظرگرفته‌اند. به‌عنوان مثال، کشور آلمان تنها گواهی‌های سه ساله با مهر معتبر را می‌پذیرد. همچنین ارائه گواهی آزمایش آنتی‌بادی الزامی است.

شرایط بردن پرنده به خارج از کشور

نحوه ارسال پرنده به خارج از کشور مشابه شرایطی است که در بخش‌های قبلی مربوط به ارسال سگ و گربه گفته‌ایم. ارائه گواهی واکسیناسیون، تهیه پاسپورت، معاینه دامپزشکی و اطلاع از آخرین تغییرات در حوزه شرایط پذیرش حیوان خانگی در کشور مقصد، همگی جزء مواردی است که باید در ارسال پرنده توجه داشته باشید. به‌عنوان مثال قوانین بار در کشور استرالیا تفاوت زیادی با کشور کانادا دارد و ممکن است سخت‌گیری‌های بیشتری در ارسال پرنده داشته باشد.

البته در نظر داشته باشید معمولا حمل پرندگانی مانند اردک، خروس، مرغ، غاز یا سایر پرندگان وحشی در بار بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی ممنوع است. همچنین تعداد پرندگان نباید از 10 عدد بیشتر تجاوز کند.

شرایط بردن خرگوش به خارج از کشور

خرگوش در دسته حیوانات جونده قرار می‌گیرد. شاید از نظر کشور مقصد مشکلی در ارسال این حیوان وجود نداشته باشد. اما باید در نظر داشته باشید که حمل این حیوان خانگی در بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی ممنوع است. بنابراین قبل از تصمیم برای ارسال آن حتما با شرکت هواپیمایی هماهنگی‌های لازم را انجام دهید و مطابق با قوانین اقدام کنید.

نحوه ارسال حیوان خانگی به خارج از کشور

به طور کلی 2 روش برای ارسال حیوان زنده با هواپیما به خارج از کشور وجود دارد:

حمل حیوان زنده به صورت همراه مسافر (AVIH)

در این روش حیوان خانگی از طریق پایانه‌های مسافری و همراه مسافر خارج می‌شود. متقاضی باید هنگام خرید بلیط، کد AVIH (سرویس حمل موجود زنده) را نیز از آژانس هواپیمایی دریافت کند. حمل حیوان خانگی به این صورت است که حیوان در قفس مخصوص خود در داخل ترمینال فرودگاه تحویل کارمند هواپیمایی می‌شود و در ترمینال مقصد همراه چمدان‌ها به مسافر تحویل داده می‌شود. در برخی موارد نیز اجازه ورود حیوان خانگی همراه مسافر به داخل کابین مسافری وجود دارد.

حمل حیوان زنده به صورت باربری (CARGO)

این روش مطمئن‌تر و بسیار به صرفه‌تر از روش بالا است و حیوان چند روز پیش از پرواز، تحویل دفتر یکی از شرکت‌های باربری هواپیمایی داده می‌شود و برای ارسال به مقصد، بارنامه می‌شود. باید به این نکته توجه داشت که حمل سگ و گربه به صورت کارگو ممنوع است و تنها در صورتی انجام می‌شود که مجوزهای لازم از دامپزشکی دریافت شده باشد و تمامی عواقب احتمالی در زمان حمل حیوان، بر عهده صاحب حیوان است.

قوانین و مقررات خروج حیوان خانگی از کشور

مقررات خروج حیوانات خانگی از کشور

جابجایی حیوانات خانگی از یک کشور به کشور دیگر، شامل قوانین و مقرراتی است که حتما باید رعایت شود. قوانین بردن حیوانات به خارج متفاوت است. اما قوانین بردن حیوان به خارج از کشور ایران شامل موارد زیر می‌شود:

  • بر اساس قوانین خروج حیوانات از کشور، سگ و گربه و پرنده‌های زینتی مثل طوطی و عروس هلندی شامل حیوانات خانگی محسوب می‌شوند.
  • ورود و خروج حیوانات آبزی و حیوانات اگزوتیک (خزندگان و ...) بر اساس قانون ممنوع است.
  • اگر حیوانی با گواهینامه بهداشتی از کشور خارج شده است، برای بازگشت به ایران باید از کشور مقصد مجددا گواهینامه سلامت دریافت کند.
  • بر اساس قوانین حمل حیوانات به خارج از کشور در خصوص تعداد مجاز حیوان همراه، هر مسافر می‌تواند 4 قلاده سگ و گربه (از هر گونه 2 قلاده) و حداکثر 10 قطعه پرنده (از هر گونه 2 قطعه) همراه خود داشته باشد.
  • خروج یا ورود پرندگان اهلی (مرغ، خروس، اردک و ...) ممنوع است.
  • خروج یا ورود پرندگان گونه‌های خاص، اگزوتیک و یا در حال انقراض حتما نیاز به مجوز و ارائه تاییدیه از سازمان محیط زیست کشور مبدا دارد.
  • حمل حیوانات به خارج از کشور بدون مسافر و به صورت پستی یا باربری (CARGO) ممنوع است مگر در صورتی که متقاضی مجوزهای لازم را دریافت کرده باشد.
  • حیوان تنها در صورتی به عنوان یک همراه مسافر محسوب می‌شود که از طریق سالن مسافربری فرودگاه خارج شود. حیواناتی که می‌توانند همراه مسافر باشند، فقط سگ، گربه و پرندگان زینتی هستند.
  • مسافر نمی‌تواند مواد غذایی، مکمل‌ها، داروهای حیوانی و فرآورده‌های خام که منشا حیوانی دارد را از کشور خارج کند.

هزینه ارسال حیوانات خانگی به خارج از کشور

هزینه‌های حمل و نقل بین‌المللی حیوانات خانگی بر اساس موقعیت مکانی، کشور مقصد، ایرلاین انتخابی، نوع حیوان، نژاد و وزن آن متغیر است. علاوه بر این هزینه‌هایی که باید برای ارسال حیوان خانگی با هواپیما پرداخت شود شامل موارد زیر است:

  • هزینه‌های واکسیناسیون
  • آزمایشات مورد نیاز
  • گواهی سلامت
  • باکس یا جعبه مناسب
  • کرایه حمل و نقل
  • ایرلاین انتخابی
  • تایید اسناد USDA
  • هزینه‌های گمرکی
  • مالیات وارداتی فرودگاه

همچنین 2 معیار دیگر نیز در هزینه ارسال حیوانات خانگی با هواپیما موثر است:

  1. اگر حیوان به صورت همراه مسافر و در کابین هواپیما جابجا شود. (AVIH)
  2. اگر فریت هوایی حیوان خانگی به صورت باربری (CARGO) و غیر همراه انجام شود.

حمل و نقل بین‌ المللی و پرداخت هزینه ارسال حیوانات خانگی به خارج از کشور دارای مراحل متعدد و قابل توجهی است و ممکن است با فراموش کردن یکی از مراحل یا اشتباه انجام دادن آن دچار مشکل شوید. به همین دلیل بهتر است انجام کلیه امور ارسال حیوان خانگی با هواپیما را به یک شرکت معتبر و متخصص مثل حامی مهاجر بسپارید.

مدارک مورد نیاز برای خروج حیوانات از کشور

مدارک مورد نیاز برای خروج حیوانات از کشور

متقاضیان پیش از خروج حیوان خانگی از کشور باید مدارک مورد نیاز برای این کار را تهیه کنند و در کشور مبدا و مقصد ارائه دهند. مدارک مورد نیاز برای خروج حیوانات از کشور شامل موارد زیر می‌شود:

مدارک مورد نیاز برای خروج حیوان خانگی از کشور

  • اصل پاسپورت مسافر + کپی
  • گواهی سلامت بین‌المللی
  • دفترچه بهداشتی حیوان خانگی + کپی
  • کارت میکروچیپ (تراشه الکترونیکی)
  • گواهی واکسیناسیون حیوان
  • فیش واریزی برای هر حیوان
  • گواهی واکسیناسیون هاری
  • انجام تست خون برای اندازه‌گیری تیتر آنتی بادی هاری
  • شناسنامه و گذرنامه حیوان (پت پاسپورت)

در زمان ارائه این مدارک حتما باید به نکات مهم زیر توجه کنید:

  • نام مسافر و شماره میکروچیپ حیوان باید در گواهی سلامت حیوان و همچین گواهی بهداشت بین‌المللی صادر شده توسط دامپزشکی دولتی استان مبدا یکسان باشد.
  • اصل گواهی سلامت بین‌المللی صادر شده باید به زبان انگلیسی باشد و نام مسافر، شماره میکروچیپ حیوان و تاریخ صدور معتبر درون آن درج شده باشد.
  • درج نام مسافر و شماره میکروچیپ (در خصوص پرندگان حلقه پا) در گواهی بهداشت و شناسنامه حیوان ضروری است. میکروچیپ یکه تراشه الکترونیکی بسیار کوچک است که توسط سرنگ‌های مخصوص در زیر پوست حیوانات تزریق می‌شود و با استفاده از اسکنرهای مخصوص اطلاعات کامل حیوان مشخص می‌شود.
  • حیواناتی که قبلا از اداره کل دامپزشکی ایران گواهی سلامت دریافت کرده و از کشور خارج شده‌اند، برای بازگشت به کشور باید گواهی سلامت بین‌المللی از اداره کل دامپزشکی کشور خارجی دریافت کنند.
  • جهت صدور مجوز برای سگ و گربه، باید حداقل 14 روز از آخرین تزریق واکسن هاری آنها گذشته باشد.
  • خروج حیواناتی مثل کاسکو یا عروس هلندی که در لیست Citis قرار دارند، علاوه بر انجام تمام مراحل ذکر شده، باید گواهی Citis از سازمان محیط زیست کشور ایران داشته باشند و مقررات قرنطینه دامپزشکی کشور مقصد را اجرا نمایند.
  • در صورت ناقص بودن مدارک یا رعایت نکردن هر یک از موارد فوق، حیوان در قرنطینه حیوانات خانگی قرار خواهد گرفت.

قرنطینه حیوانات خانگی

قرنطینه در اصطلاح به معنی محدود کردن منطقه آلوده و جلوگیری از سرایت بیماری به مناطق دیگر است. برخی از کشورها برای جلوگیری از انتقال احتمالی بیماری، قرنطینه حیوانات خانگی انجام می‌دهند که به دو بخش قرنطینه مرزی و قرنطینه داخلی دسته‌بندی می‌شود. کشورها از نظر وجود یا عدم وجود بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان (مثل هاری) به 3 دسته تقسیم می‌شود:

  1. Rabies Free Countries: کشورهایی که این بیماری در آنها ریشه‌کن شده است (مثل انگلیس و استرالیا). ورود به این کشورها بدون قرنطینه ممنوع است و برای ورود حیوانات به آنها باید شرایط و مدارک لازم وجود داشته باشد.
  2. Rabies Controlled Countries: کشورهایی که شیوع این بیماری در آنها پایین است. مثل کشورهای اروپایی، آمریکا، کانادا، مکزیک و ...
  3. High Incidence of Rabies: کشورهایی که شیوع این بیماری در آنها بالا است. مثل ایران، ترکیه، امارات و ...

نکته مهم :

اگر مقصد شما یکی از کشورهای دسته اول باشد، به دلیل اینکه بیماری هاری در آنها کاملا ریشه‌کن شده است، سخت‌گیری زیادی دارند و حیوان خانگی حتما باید در قرنطینه قرار بگیرد در غیر این صورت از ورود آن به کشور مورد نظر جلوگیری خواهد شد. پس پیش از سفر به کشور مورد نظر باید بررسی شود که مقصد شما جزو کدام یک از گروه‌های ذکر شده است.

ارسال حیوانات خانگی به کشورهای مختلف

قوانین ورود حیوانات خانگی در کشورهای مختلف تقریبا یکسان است و در برخی موارد خاص با یکدیگر تفاوت دارند. در ادامه به بررسی ورود حیوانات به چند کشور را بررسی کرده‌ایم.

بردن حیوانات خانگی به آمریکا

برندگان لاتاری و یا دانشجویانی که از طریق ویزای تحصیلی آمریکا به این کشور سفر می‌کنند و قصد دارند حیوان خانگیشان را همراه خود ببرند، باید از قوانین حیوانات خانگی در آمریکا مطلع باشند. خدمات دامپزشکی APHIS و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده آمریکا (CDC)، الزامات به خصوصی برای حیوانات خانگی دارند که از کشورهای تحت تاثیر بیماری‌های خاص مانند هاری، کرم پیچ خوردگی و بیماری پا و دها به آمریکا سفر می‌کنند.

CDC بر واردات حیوانات و محصولات حیوانی که قادر به ایجاد بیماری‌های انسانی هستند، نظارت می‌کند. CDC برای ورود به ایالات متحده نیازی به گواهی سلامت عمومی حیوانات خانگی ندارد اما با این حال ممکن است گواهی سلامت حیوان برای ورود به برخی از ایالت‌ها و یا برای برخی خطوط هوایی مورد نیاز باشد.

به همین دلیل متقاضیان پیش از سفر باید تمامی قوانین حیوانات خانگی در آمریکا را بررسی کنند و تمامی شرایط بردن حیوان مثل شرایط بردن سگ به آمریکا و یا بردن گربه به آمریکا را فراهم سازند. این مسئولیت بر عهده صاحب حیوان خانگی است که مطمئن شود حیوان خانگی شرایط ورود به آمریکا را دارد.

شرایط بردن سگ به آمریکا

از ابتدای مارس 2023 همه سگ‌های واکسینه شده خارجی که از کشورهای پرخطر هاری وارد ایالات متحده آمریکا می‌شوند، علاوه بر مجوز واردات سگ از CDC، باید گواهی واکسیناسیون و میکروچیپ معتبر نیز داشته باشند. پت پاسپورت حیوان خانگی و یا هر گواهی دیگر برای واکسیناسیون خارجی توسط CDC قابل قبول نیست. متقاضی باید تمامی قوانین CDC را رعایت کند در غیر این صورت سگ خانگی اجازه ورود به ایالات متحده را نخواهد داشت. در این حالت سگ متقاضی با هزینه وی به آخرین کشور مبدا یعنی جایی که آخرین پرواز به سمت آمریکا انجام شده است، بازگردانده می‌شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر و شرایط کامل و همچنین هزینه ارسال سگ به آمریکا یا هزینه بردن گربه به آمریکا می‌توانید به وب‌سایت رسمی CDC مراجعه نمایید.

شرایط بردن سگ به آمریکا

بردن گربه به آمریکا

شرایط و هزینه بردن گربه به آمریکا مشابه با شرایط بردن سگ است و متقاضی باید تمامی مواردی که در بالا ذکر شده است را رعایت نماید. گربه‌های اهلی در بنادر ورودی کشور مورد بازرسی قرار می‌گیرند. گواهی سلامت عمومی توسط CDC برای ورود گربه‌های خانگی به آمریکا الزامی نیست ولی ممکن است برخی از خطوط هوایی یا برخی از ایالت‌ها آن را درخواست کنند.

اگر گربه‌هایی که مورد بازرسی قرار می‌گیرند، شواهدی از بیماری عفونی قابل انتقال به انسان داشته باشند، ممکن است از ورود آنها به ایالات متحده جلوگیری شود. گربه‌هایی که بیمار به نظر می‌رسند، توسط یک دامپزشک مجاز با هزینه صاحب حیوان در بندر ورود مورد معاینه قرار می‌گیرند.

بردن حیوانات خانگی به ترکیه

بردن گربه و سگ به ترکیه نسبت به کشورهای دیگر شرایط آسان‌تری دارد زیرا ترکیه جزو کشورهایی است شیوع بیماری هاری در آن بالا است و نسبت به کشورهای دیگر سخت‌گیری‌های کمتری دارد. حیوان خانگی باید دارای ریزتراشه ISO 11784 که 15 رقمی و غیررمزگذاری شده است، باشد؛ اگر حیوان دارای این ریزتراشه نیست، می‌توان اسکنر میکروچیپ حیوان را ارائه داد.

برای بردن حیوانات خانگی به ترکیه باید بین 30 روز تا 1 سال قبل از ورود به این کشور علیه بیماری هاری واکسینه شده باشد. همچنین باید آزمایش تیتر هاری بر روی حیوان انجام شده باشد و نمونه آزمایشگاهی مورد تایید اتحادیه اروپا حداقل 90 روز پیش از ورود به ترکیه پردازش شود.

گواهی دامپزشکی، گواهی سلامت و شناسامه نیز برای بردن سگ و گربه به ترکیه نیاز است. توله‌سگ‌ها و بچه گربه‌هایی که کمتر از 3 ماه سن دارند، اجازه ورود به ترکیه با مادرشان را دارند؛ به شرطی که تمامی شرایط ورود حیوانات خانگی به این کشور را داشته باشند.

شرایط ارسال حیوان خانگی به ترکیه

بردن حیوانات خانگی به دبی

حیوانات خانگی برای ورود به کشور امارات باید مدارک ریزتراشه، واکسیناسیون، گواهی سلامت دامپزشکی، شناسنامه و پت پاسپورت را داشته و  تست تیتر هاری را انجام داده باشند. همچنین متقاضیان برای بردن حیوانات خانگی به دبی باید قبل از وارد شدن، یک مجوز ورود از وزارت تغییر اقلیم و محیط زیست به صورت حضوری یا آنلاین دریافت کنند.

حیوانات خانگی واکسینه نشده زیر 12 هفته، از کشورهای تحت کنترل هاری نمی‌توانند وارد کشور امارات شوند. همچنین توله‌سگ‌ها و بچه گربه‌های کشورهای با هاری بالا، تا زمانی که به سن 15 هفتگی نرسند و همه شرایط را رعایت نکنند، نمی‌توانند وارد امارات شوند.

بردن حیوانات خانگی به کانادا

از 28 سپتامبر 2022 سگ‌هایی که به صورت تجاری از کشورهای در معرض خطر ابتلا به هاری می‌خواهند وارد شوند، اجازه ورود به کانادا را نخواهند داشت اما گربه‌ها شامل این ممنوعیت نمی‌شوند. سگ‌های بالای 8 ماه و گربه‌های بالای 3 ماه از کشورهایی که کانادا آنها را عاری از هاری می‌داند، می‌توانند وارد کانادا شوند.

کشورهایی که کانادا آنها را عاری از هاری می‌داند شامل استرالیا، فیجی، فنلاند، ایسلند، ایرلند، ژاپن، نیوزلند، سوئد و بریتانیا است. حیوانات خانگی که از کشورهای ذکر شده نیستند، باید شرایط ورود و مدارک لازم را که در مورد کشورهای دیگر نیز ذکر شد، دارا باشند.

بردن حیوانات خانگی به اروپا

قوانین اتحادیه اروپا در خصوص بردن حیوانات خانگی شامل 27 کشور عضو اتحادیه اروپا به علاوه نروژ و ایرلند شمالی می‌شود. برای بردن حیوانات خانگی به اروپا نیز باید شرایط لازم و مدارک مورد نیاز که قبلا ذکر شده است، وجود داشته باشد. در اروپا حیوان خانگی باید پاسپورت اروپایی داشته باشد.

پاسپورت اروپایی حیوان خانگی، سندی است که از مدل استاندارد اتحادیه اروپا پیروی می‌کند و برای سفر بین کشورهای اتحادیه اروپا ضروری است. این پاسپورت شامل توضیحات و جزئیات حیوان خانگی از جمله ریزتراشه یا کد خالکوبی شده آن، سابقه واکسیناسیون هاری، اطلاعات صاحب حیوان و اطلاعات دامپزشکی است که پاسپورت را صادر کرده است. پاسپورت حیوان خانگی تا زمانی که واکسیناسیون هاری آنها در حال انجام باشد، به صورت مادام‌العمر معتبر است.

متقاضی می‌تواند با حداکثر 5 حیوان خانگی به اروپا سفر کند؛ اما اگر بیش از 5 حیوان خانگی وجود دارد، باید مدرکی ارائه دهد که این حیوانات جهت یک رویداد مثل مسابقه یا نمایشگاه و ... به اروپا سفر می‌کنند. همچنین این حیوانات باید بیش از 6 ماه سن داشته باشند.

قوانین ایرلاین ها برای خروج حیوانات خانگی

قوانین ایرلاین ها برای خروج حیوانات خانگی

هر کدام از شرکت‌های هواپیمایی برای حمل حیوانات زنده قوانین مختلفی دارند که مسافران باید پس از انتخاب ایرلاین مورد نظر، از آن برای بردن حیوان خانگی خود به خارج از کشور اطلاع پیدا کنند. در زیر چند مورد از شرکت‌های هواپیمایی و همچنین قوانین ایرلاین ها برای خروج حیوانات خانگی بیان شده است.

شرایط پذیرش حیوانات در ایرلاین ماهان

هواپیمایی ماهان قوانین مشخصی برای سامانه حمل‌ و نقل حیوانات خانگی خود دارد. شما برای بردن پت به خارج از کشور به وسیله این ایرلاین با ممنوعیت قابل توجهی مواجه نمی‌شوید. اما یک نکته وجود دارد و آن اینکه به‌هیچ‌عنوان امکام حمل آن را به داخل کابین مسافران ندارید.

  • ورود حیوانات اهلی و پرندگان مجاز است. 
  • ورود حیوانات به داخل کابین و همراه مسافر ممنوع است.
  • حمل حیوانات به صورت کارگو (غیر همراه) خواهد بود.

مدارک لازم برای حمل‌ونقل پت به وسیله ایرلاین ماهان به موارد زیر خلاصه می‌شود:

  • گواهی سلامت
  • کارت واکسن حیوان
  • شناسنامه یا پت پاسپورت
  • رسید پرداخت کرایه حمل
  • تکمیل فرم‌های مربوطه

شرایط پذیرش حیوانات در ایرلاین ایران ایرتور

هواپیمایی ایران ایرتور برای حمل حیوانات خانگی ممنوعیت ورود به کابین دارد. اما در قسمت بار وزن حیوانات خانگی با وزن بار مسافر به‌صورت جداگانه محاسبه می‌شود. همچنین حمل‌ پت بدون همراه نیز مجاز است. 

  • وزن حیوان و قفس به طور جداگانه محاسبه می‌شود و جزو اضافه‌بار هستند.
  • ورود حیوانات اهلی و پرندگان مجاز است.
  • ورود حیوانات به کابین مسافری ممنوع است.
  • حمل حیوانات به صورت کارگو (غیر همراه) خواهد بود.

مدارک لازم برای ارسال پت با استفاده از هواپیمایی ایران ایرتور شامل موارد زیر می‌شود: 

  • کارت واکسن حیوان
  • کارت بهداشت حیوان
  • تکمیل فرم‌های مربوطه
  • مدارک لازم برای مقصد

شرایط پذیرش حیوانات در ایرلاین آتا

هواپیمایی آتا استاندارد مشخصی برای اندازه قفس حیوانات خانگی دارد. همچنین ممنوعیت‌هایی برای نوع پت دارد که در زیر به آن اشاره کرده‌ایم: 

  • حمل حیوانات در قفس مخصوص مجاز است.
  • قفس حیوانات باید دارای اندازه استاندارد و تهویه مناسب باشد.
  • حمل حیواناتی مثل خرگوش، همستر، موش و سنجاب ممنوع است.

مدارک لازم حمل پت با ایرالاین آتا

  • کارت واکسن حیوان
  • شناسنامه یا پت پاسپورت

شرایط پذیرش حیوانات در ایرلاین قشم ایر

قشم ایر یکی از ایرلاین‌های مطرح ایران است. این هواپیمایی نیز اصول مشخصی در خصوص ارسال سگ، گربه، پرنده یا سایر حیوانات خانگی دارد. در ادامه به قوانین این شرکت به صورت تیتروار پرداخته‌ایم: 

  • ورود حیوانات به داخل کابین مسافری ممنوع است.
  • حمل حیوانات به صورت کارگو خواهد بود.
  • میزان بار مجاز برای مسافر به صورت مجزا از حیوان در نظر گرفته می‌شود.

مدارک لازم برای حمل‌ونقل حیوانات با ایرلاین قشم ایر: 

  • کارت واکسن حیوان
  • کارت بهداشت حیوان

شرایط پذیرش حیوانات در ایرلاین تابان

قوانین حمل حیوانات با ایرلاین تابان نیز شامل انواع حیوانات مجاز برای ورود به قسمت بار هواپیما، میزان وزن مجاز حیوانات و شرایط ورود حیوانات به قسمت کابین مسافری است.

  • ورود حیوانات اهلی و پرندگان مجاز است.
  • میزان بار مجاز برای مسافر به صورت مجزا از حیوان در نظر گرفته می‌شود.
  • وزن حیوان و وزن قفس به طور جداگانه محاسبه می‌شود و جزو اضافه بار محسوب می‌شوند.
  • پرندگان و تخم آن‌ها را به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی نمی‌توان وارد کابین مسافری کرد.

مدارک لازم برای حمل حیوانات با هواپیمایی تابان شامل موارد زیر است:

  • کارت واکسن حیوان
  • کارت بهداشت حیوان
  • تکمیل فرم‌های مربوطه

شرایط پذیرش حیوانات در ایرلاین کاسپین 

در این ایرلاین اجازه حمل هیچ حیوانی وجود ندارد.

شرایط پذیرش حیوانات در ایرلاین ایران ایر

ایران ایر به‌هیچ عنوان اجازه ورود حیوانات خانگی به کابین مسافری را نمی‌دهد. همچنین وزن حیوانات با بار مسافر به‌صورت مجزا محاسبه می‌شود. در زیر به صورت مختصر این قوانین را مرور کرده‌ایم:

  • ورود حیوانات به کابین مسافری ممنوع است.
  • حمل حیوان به صورت کارگو خواهد بود.
  • میزان بار مجاز برای مسافر به صورت مجزا از حیوان در نظر گرفته می‌شود و وزن حیوان و قفس به طور جداگانه محاسبه شده و اضافه بار هستند.

قوانین ایرلاین ها برای حمل حیوانات خانگی

مدارک لازم برای ارسال پت با هواپیمایی ایران ایر به موارد زیر تقسیم‌بندی می‌شود:

  • کارت واکسن حیوان
  • کارت بهداشت حیوان
  • شناسنامه یا پت پاسپورت
  • تکمیل فرم‌های مربوطه
  • مدارک لازم برای مقصد

شرایط پذیرش حیوانات در ایرلاین وارش

وارش تقریبا یک ایرلاین جدید محسوب می‌شود. این شرکت هواپیمایی به‌صورت کارگو حیوانات را حمل می‌کند. همچنین ممنوعیتی جدی برای ارسال حیوانات گران‌قیمت یا حیوانات وحشی دارد.

  • ورود حیوانات به کابین مسافری ممنوع است.
  • حمل حیوان به صورت کارگو خواهد بود.
  • ورود حیوانات گران‌قیمت، حیوانات وحشی، آبزیان و جوجه پرندگان غیرمجاز است.
  • میزان بار مجاز برای مسافر به صورت مجزا از حیوان در نظر گرفته می‌شود و وزن حیوان و قفس به طور جداگانه محاسبه شده و اضافه بار هستند.

در ادامه به مدارک لازم برای حمل پت با هواپیمایی وارش پرداخته‌ایم:

  • کارت واکسن حیوان
  • شناسنامه یا پت پاسپورت

شرایط پذیرش حیوانات در ایرلاین کیش ایر

این شرکت هواپیمایی نیز تقریبا قوانیی مشابه با سایر ایرلاین‌ها دارد که شامل موارد زیر می‌شود:

  • حمل حیوانات در قفس مخصوص مجاز است.
  • قفس حیوانات باید دارای اندازه استاندارد و تهویه مناسب باشد.
  • میزان بار مجاز برای مسافر به صورت مجزا از حیوان در نظر گرفته می‌شود و وزن حیوان و قفس به طور جداگانه محاسبه شده و اضافه بار هستند.

مدارک لازم برای حمل‌ونقل پت با هواپیمایی کیش ایر شامل موارد زیر است:

  • کارت واکسن حیوان
  • کارت بهداشت حیوان
  • شناسنامه یا پت پاسپورت

سخن پایانی

حمل حیوانات زنده و خانگی به خارج از کشور از قوانین خاصی در کشور مبدا و کشور مقصد برخوردار است و در برخی کشورها به دلیل شیوع بالای بیماری هاری و بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، قوانین سخت‌گیرانه‌ای نسبت به ورود حیوانات دارند. همچنین ایرلاین‌ها و شرکت‌های هواپیمایی نیز برای حمل حیوانات قوانین خاص خود را دارند که این قوانین دائما در حال تغییر هستند.

اگر قصد سفر یا مهاجرت به کشور دیگری را دارید و می‌خواهید حیوان خانگیتان را همراه خود ببرید، بهتر است این کار را از طریق شرکت معتبر حامی مهاجر انجام دهید تا بدون هیچ مشکل و هیچ مانعی، حیوان خانگی شما به مقصد مورد نظرتان برسد. همچنین از سایر خدمات حمل‌ونقل ما نیز می‌توانید بهره‌مند شوید! یکی از آنها استفاده از خدمات کوریر سرویس است که به کسانی اختصاص دارد که می‌خواهند بسته خود را امن و فوری به خارج از کشور برسانند. 

برای استفاده از خدمات ارسال حیوانات خانگی حامی مهاجر و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید از طریق شماره 02149078 با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. 

سوالات متداول درباره حمل حیوانات خانگی به خارج از کشور

در این بخش از مقاله می‌خواهیم به پرسش‌های پرتکرار این حوزه بپردازیم. این پرسش‌ها بیشتر شامل هزینه، قوانین و ضوابط، شرایط حمل حیوانات پت در کشورهای مختلف است. در ادامه مطلب بخشی از این سوالات را مطرح کرده و به‌صورت مختصر و مفید به آنها پاسخ می‌دهیم:

چگونه حیوان خانگی را به مسافرت ببریم؟

بسیاری شرکت‌های هواپیمایی ورود حیوانات خانگی را به کابین هواپیما ممنوع اعلام کرده‌اند. بنابراین لازم است برای حمل پت خود تایید هواپیمایی را داشته باشید و اقدامات ضروری را برای ارسال آن انجام دهید.

هزینه حمل حیوانات با هواپیما یا کارگو حیوانات چقدر است؟

این هزینه در زمان خرید بلیط به‌عنوان اضافه‌بار در نظرگرفته می‌شود. میزان آن با توجه به وزن حیوان و نوع قفسه متفاوت است. جهت محاسبه دقیق آن لازم است وزن پرنده و قفس ضربدر 4 شود. همچنین باید هزینه کارگزاری را نیز اضافه کنید.

شرایط ارسال سگ به استرالیا چقدر است؟

واکسیناسیون هاری باید 7 ماه قبل از سفر به استرالیا برای حیوان خانگی انجام شود. همچنین حداقل زمان آزمایش هاری باید 3 ماه قبل از سفر باشد. علاوه‌بر این، تمامی سگ‌هایی که از سنگاپور به این کشور منتقل می‌شوند باید دربرابر ویروس آنفولانزای سگ واکسینه شوند. 

قوانین و نحوه بردن حیوان خانگی به آلمان چیست؟

کشور آلمان به‌هیچ عنوان اجازه ورود به حیوانان خانگی را بدون گواهی واکسیناسیون نمی‌دهد. همچنین نباید از تاریخ هیچکدام از واکسن‌های آنان بیش از یکسال گذشته باشد. 

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 5 | کل دیدگاه های تایید شده: 0