20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

رفع ریجکتی ویزای لاتویا

لاتویا یا لتونی، کشوری که عریض ترین آبشار اروپا را در خود جای داده و از سبزترین کشورهای جهان است، در شمال اروپا بین سه کشور حوزه دریای بالتیک واقع شده است. در سال 2007، لاتویا به عضویت معاهده شینگن درآمد، به این معنا که برای سفر به این کشور به ویزای شینگن لاتویا نیاز خواهید داشت.

ریجکتی ویزای لاتویا

لاتویا در ایران سفارتخانه ندارد و با استفاده از ویزای شینگن لاتویا می‌توانید به این کشور وارد شوید. جهت اخذ ویزای لاتویا بهتر است به سفارت لاتویا در امارات یا ترکیه بروید.

درصورتی که در روند درخواست ویزا هیچ مشکلی بوجود نیاید و مدارک ارائه شده بی نقص باشند ویزا صادر خواهد شد، اما در صورت بروز مشکل ویزا ریجکت خواهد شد و در این صورت دلایل ریجکتی طی نامه ای مکتوب به اطلاعتان خواهد رسید.

موسسه حامی مهاجر شما را در امر گرفتن ویزا یاری خواهد رساند، اما اگر برای ویزا اقدام کرده اید و ویزای شما ریجکت شده است، جای نگرانی نیست چرا که می توانید طبق اصولی که کارشناسان ما اعلام می کنند، جهت رفع ریجکتی ویزا ( اعم از رفع ریجکتی ویزای آمریکا  ، رفع ریجکتی ویزای کانادا و یا رفع ریجکتی ویزا شینگن ) و درصورت نیاز نامه تجدید نظر اقدام فرمایید.

دلایل ریجکت شدن ویزای لاتویا

بسیاری از متقاضیان نسبت به دلیل ریجکت شدن درخواستشان دچار سردرگمی می شوند و قادر به درک صحیح دلیل این امتناع نیستند. دلایل متفاوتی برای ریجکت شدن ویزای لاتویا وجود دارد که از رایج ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اقدامات جنایی گذشته یا حال حاضر
  • اسناد سفر نادرست
  • عدم ارائه توضیحات کافی درباره ی هدف و شرایط اقامت
  • تمکن مالی ناکافی
  • گواهی تولد یا ازدواج غیر قابل قبول
  • بیمه مسافرتی نامعتبر

می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره دلایل ریجکتی ویزا، از جمله لاتویا با مشاورین موسسه حامی مهاجر تماس حاصل فرمایید.

 

نحوه رفع ریجکتی ویزای لاتویا

درصورت ریجکت شدن ویزای لاتویا، شش ماه بعداز ریجکتی می توانید درخواست خود را مجددا ارسال کنید؛ چرا که اگر علت ریجکت شدن شما بخاطر تمکن مالی ناکافی یا موارد ذکر شده دیگر باشد، حداقل شش ماه زمان لازم خواهید داشت تا نقص پرونده‌ تان برطرف شود.

همچنین درصورتی که اطمینان داشته باشید در ریجکت شدن شما اشتباهی رخ داده است، در طول این مدت می توانید نامه تجدید نظر ارسال کنید و یا اجازه دهید روند برطرف نمودن نواقص پرونده با روال عادی پیش برود.

نامه تجدید نظر دارای ساختار مشخص و خاصی است، همچنین جزئیاتی که در این نامه ذکر می شود باید با دقت انتخاب شوند. مشاورین موسسه حامی مهاجر می توانند شما را در امر نوشتن نامه تجدید نظر و سایر مراحل کمک کنند.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0