20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

ویزای f2a آمریکا

ویزای f2a آمریکا چیست؟

اگر همسر یا فرزند یک مقیم دائم آمریکا (دارنده گرین کارت) هستید، شما هم می‌توانید گرین کارت آمریکا را دریافت کنید. اما باتوجه به شرایط هر فرد، ویزاهای مختلفی وجود دارد. ما دراین مقاله به‌طور اختصاصی ویزای خانوادگی امریکا تایپ f2a را مورد بررسی قرار می‌دهیم. توضیحاتی درباره شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع ویزا ارائه می‌دهیم و همچنین درباره نحوه اقدام برای دریافت ویزای f2a صحبت می‌کنیم.

موسسه حامی مهاجر، تخصص و تجربه‌ای درخشان در زمینه مشاوره تخصصی ویزاهای خانوادگی، برگزاری ماک سفارتی، اخذ وقت فوری سفارت و پیکاپ پاسپورت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی با شماره 02148000957تماس حاصل فرمایید.

ویزای F2A چیست؟

ویزای f2a چیست؟

ویزای F2A یک ویزای مهاجرتی ایالات متحده است. این ویزا مختص همسر و فرزند مجرد زیر 21 سال یک مقیم دائم آمریکا (دارنده گرین کارت) است. دارندگان این نوع ویزا می‌توانند به‌طور دائمی و قانونی در ایالات متحده زندگی، تحصیل و کار کنند.

از آنجایی که ویزای F2A از دسته ویزاهای محدود است(سقفی برای تعداد ویزایی که هرساله صادر می‌شود وجود دارد) و تقاضا برای آن زیاد است، معمولا زمان انتظار آن بسیار طولانی است.

شرایط ویزای F2A

برای واجد شرایط بودن ویزای F2A، متقاضی باید همسر یا فرزند مجرد و زیر 21 سال یک مقیم دائم آمریکا (دارنده گرین

کارت) باشد. متقاضی باید این رابطه خانوادگی با دارنده گرین کارت را ثابت کند. همچنین درصورتی که سن متقاضی بیشتر از 21 سال باشد، باید برای ویزای F2B درخواست دهد.

شرایطی نیز برای اسپانسر(دارنده گرین کارت) وجود دارد. دارنده گرین کارت باید بالای 18 سال باشد. همچنین باید ساکن ایالات متحده باشد و یک آدرس ثابت و حقیقی داشته باشد. علاوه براین، دارنده گرین کارت که اسپانسر فرزند یا همسر خود شده است باید ثابت کند که از نظر مالی امکان حمایت مالی از خانواده خود را دارد.

نحوه اقدام برای ویزای F2A

فرآیند درخواست ویزای f2a به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود:

-  درخواست اسپانسر (مقیم دائم آمریکا) برای همسر یا فرزندان خود به خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCIS)

-  هنگامی که درخواست تایید شد، همسر یا فرزند باید به سفارت یا کنسولگری ایالات متحده در کشور خود مراجعه کنند (به دلیل نبودن سفارت و کنسولگری ایالات متحده در کشور ایران، ایرانیان می‌توانند به یکی از سفارت‌ها یا کنسولگری‌های آمریکا در یکی از کشورهای همسایه مراجعه کنند)

تا زمانی که USCIS درخواستی که اسپانسر برای فرزندش داده است را تایید نکند، روند ویزا شروع نمی‌شود. فرزند مقیم دائم امریکا نمی‌‌تواند به سادگی از طریق سفارت ایالات متحده بدون تایید USCIS درخواست دهد.

مراحل دریافت ویزای F2A

مراحل دریافت ویزای f2a

  • پردازش فرم I-130

اولین مرحله این است که مقیم دائم باید فرم I-130 را به USCIS ارسال کند. سپس درخواست توسط USCIS بررسی می‌شود و نتیجه آن برای درخواست کننده ارسال می‌شود. اگر درخواست رد شود، دلایل رد شدن درخواست نیز ارسال می‌شود تا مقیم دائم بتواند هرگونه مشکلی را اصلاح کند و دوباره درخواست دهد. همچنین در صورت تایید درخواست، مدارک برای رسیدگی بیشتر به مرکز ملی ویزا (NVC) ارسال می‌شود.

سپس NVC اطلاعاتی را برای متقاضی ارسال می‌کند. این اطلاعات شامل شماره پرونده، هزینه‌های مورد نیاز، دستورالعمل‌های پرداخت و دستورالعمل‌های مراحل بعدی خواهد بود.

  • درخواست ویزای F2A

درصورتی که تاریخ درخواست متقاضی کارنت شد، می‌تواند روند درخواست ویزای F2A را آغاز کند. متقاضی می‌تواند از طریق یکی از سفارت‌ها یا کنسولگری‌های ایالات متحده در کشورهای اطراف، برای درخواست ویزا اقدام کند.

  • تکمیل فرم DS-260

فرم DS-260، فرمی است که همه متقاضیان ویزای مهاجرتی باید ارسال کنند. این فرم به صورت آنلاین تکمیل می‌شود و اطلاعات شخصی و پیشینه متقاضی و همچنین دلایل مهاجرت او به ایالات متحده را بررسی می‌کند. متقاضیان پس از ارسال این فرم، یک صفحه تایید دریافت می‌کنند که باید آن را به عنوان یکی از مدارک مورد نیاز، به NVC ارسال کنند.

  • مدیکال (معاینات پزشکی و واکسیناسیون)

مدیکال آمریکا برای همه کسانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند اجباری است. مدارک مدیکال نیز یکی دیگر از مدارک لازم برای ارسال به NVC است.

  • تکمیل کردن اسناد و مدارک مورد نیاز

متقاضی باید اسناد و مدارک مورد نیاز را به NVC ارسال کند تا واجد شرایط بودن او برای ویزای F2B را اثبات کند.

  • مصاحبه سفارت

وقتی NVC مدارک متقاضی را پردازش می‌کند و تشخیص می‌دهد که متقاضی شرایط لازم را دارد، زمانی را برای انجام مصاحبه مشخص می‌کند. متقاضی باید در آن تاریخ و زمان تعیین شده در آن سفارت یا کنسولگری حضور داشته باشد. یکی از مقامات سفارت با متقاضی مصاحبه می‌کند و تصمیم می‌گیرد که او می‌تواند ویزای F2A را دریافت کند یا خیر.

مصاحبه سفارت یکی از بخش‌های مهم دریافت ویزای مهاجرتی است. موسسه حامی مهاجر، خدمت جدیدی به نام ماک سفارتی یا جلسه شبیه سازی مصاحبه سفارتی ویزای آمریکا دارد. شما با شرکت در این جلسه‌ها آمادگی و اعتماد به نفس کامل برای مصاحبه را کسب می‌کنید و شانس خود را برای دریافت ویزای آمریکا  افزایش ‌می‌دهید.

  • دریافت بسته NVC و مهاجرت به آمریکا

اگر ویزای متقاضی تایید شود، پس از دریافت ویزا می‌تواند به آمریکا مهاجرت کند. سفارت یک بسته مهر و موم شده به متقاضی می‌دهد که به هیچ عنوان نباید آن بسته را باز کند. متقاضی آن بسته را باید همراه خود ببرد و در فرودگاه آمریکا به یک مقام اداره مهاجرت تحویل ‌دهد تا آن راباز کند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای f2a آمریکا

مدارک موردنیاز برای ویزای f2a

اسناد و مدارک لازم برای هرشخص به شرایط او بستگی دارد. اما به‌طور کلی مدارک اصلی برای ویزای F2A به شرح زیر است:

  • پاسپورت معتبر (6 ماه پس از ورود به ایالات متحده اعتبار داشته باشد)
  • فرم I-864
  • صفحه تایید فرم DS-260
  • مدارک مدیکال (معاینات پزشکی و واکسیناسیون)
  • دو قطعه عکس
  • شناسنامه  یا مدارک فرزندخواندگی (برای فرزند مقیم دائم آمریکا)
  • سند ازدواج (برای همسر مقیم دائم آمریکا)
  • گواهی طلاق یا فوت همسر (برای کسانی که قبلا ازدواج کرده‌اند)
  • سوء پیشینه
  • سوابق سربازی (درصورت گذراندن خدمت سربازی)

هزینه‌ ویزای F2A آمریکا

هزینه‌های مختلفی وجود دارد که متقاضی باید در طول فرآیند درخواست برای ویزای F2A پرداخت کند. مبالغ متفاوت است و توسط USCIS تعیین می‌شود. هزینه‌های اصلی ویزای F2A به شرح زیر است:

  • هزینه تکمیل فرم I-130
  • هزینه‌های تکمیل فرم DS-260
  • هزینه انجام مدیکال
  • هزینه‌های ترجمه مدارک
  • هزینه مهاجرت USCIS که باید پس از دریافت ویزا و قبل از سفر به ایالات متحده پرداخت شود. USCIS بدون پرداخت این هزینه گرین کارت صادر نمی کند.

مدت زمان دریافت ویزای F2A

زمان دقیقی را نمی‌توان برای دریافت ویزای F2A تعیین کرد. زیرا ویزای F2A از دسته ویزاهای محدود است و تعداد محدودی از این ویزا در هرسال صادر می‌شود. بنابراین مدت زمان دریافت ویزای شما بستگی به تعداد درخواست‌های قبل از شما دارد. در برخی موارد ممکن است زمان پردازش درخواست بسیار طولانی شود.

با چک کردن ویزا بولتن، می‌توانید از تاریخ‌های کارنت شده مطلع شوید و همچنین تاریخ دریافت ویزای خود را طبق تاریخ‌های اعلام شده در ویزا بولتن تخمین بزنید.

تفاوت بین ویزای F2A و F2B

به دلیل ماهیت مشابه بین ویزای F2A و F2B، ممکن است برخی افراد سردرگم شوند. با این حال تفاوت قابل توجهی بین این دو ویزا وجود دارد. ویزای F2A مختص همسر و فرزند مجرد زیر 21 سال یک دارنده گرین کارت است، درحالی که ویزای F2B فقط مختص فرزند مجرد بالای 21 سال یک دارنده گرین کارت است.

سخن پایانی

ما دراین مقاله ویزای F2A آمریکا را مورد بررسی قرار دادیم. گفتیم که همسر و فرزندان یک دارنده گرین کارت نیز می‌توانند گرین کارت آمریکا را دریافت کنند. درباره شرایط و الزامات دریافت این نوع ویزای خانوادگی صحبت کردیم و به مدارک مورد نیاز و هزینه ی دریافت این نوع ویزا اشاره کردیم. همچنین توضیحاتی درباره مدت زمان دریافت ویزای f2a ارائه دادیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی، می‌توانید از طریق شماره 02148000957 با کارشناسان حامی مهاجر تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول درباره ویزای F2A

من گرین کارت آمریکا دارم و فرزندم 23 ساله است. آیا می‌توانم برای فرزندم درخواست ویزای F2A بدم؟

خیر. افراد بالای 21 سال باید برای ویزای F2B اقدام کنند.

اگر در حین پردازش ویزای F2A، دارنده گرین کارت تبدیل به شهروند آمریکایی شود، وضعیت ویزای f2A چه می‌شود؟

از آنجایی که زمان پردازش ویزای F2A بسیار طولانی است، دراین حین ممکن است که دارنده گرین کارت، تابعیت ایالات متحده را دریافت کند. این بدان معناست که همسر و فرزندان واجد شرایط نوع دیگری از ویزا هستند. درصورتی که واجد شرایط دریافت ویزاهای نوع IR باشند، زمان پردازش آن بسیار سریع‌تر است.

برای گرفتن ویزای F2A باید مدرک زبان داشته باشم؟

خیر. برای دریافت ویزاهای خانوادگی آمریکا نیاز به هیچ مدرک زبانی نیست.

آیا افراد متاهل هم می‌توانند ویزای F2A دریافت کنند؟

خیر. همانطور که در ابتدای مقاله درباره آن صحبت کردیم، ویزای F2A مختص همسر و فرزند مجرد و زیر 21 سال دارنده گرین کارت است.

 

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 8 | کل دیدگاه های تایید شده: 1
فربد کریمی
با سلام در مدت زمان انجام پروسه ویزای F2A آیا همسر باید حتما در امریکا اقامت داشته باشد یا امکان رفت و آمد به ایران بدون عقب افتادن پرونده وجود دارد؟