20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

مهاجرت به آمریکا: راه های مهاجرت، هزینه و شرایط برای ایرانیان

اینجا حامی مهاجر است؛ مرجع مقاله درباره مهاجرت

کیست که نداند ایالات متحدۀ آمریکا، یکی از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی ایرانیان به‌شمار می‌رود! نشان‌به‌آن‌نشان که تقریبا 37درصد از پراکندگی جمعیت مهاجران ایرانی در سراسر جهان نیز متعلق به همین سرزمین است؛ یعنی رقمی معادل 1.500.000 نفر!

علتش هم واضح است! اقتصاد کارآمد، سیستم دانشگاهی قوی و وجود راه های متنوع برای رسیدن به این سرزمین، فکر مهاجرت را به ذهن هرکسی می‌اندازد! تازه با قانون ویزای آمریکا برای ایرانیان، شرایط مهاجرت به آمریکا ساده‌تر هم شده و تعداد متقاضیان کوچیدن به این سرزمین افزایش پیدا کرده است.

بنابراین در این مطلب هم، ما تماما دربارۀ همین موضوع حرف می‌زنیم؛ یعنی روش های مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان! این‌طور که در کنار معرفی بهترین و ارزانترین روش اخذ اقامت آمریکا، شرایط و مدارک و هزینه مهاجرت به آمریکا را هم با هر روش بیان خواهیم کرد. همراهمان باشید.

مهاجرت به آمریکا

راه های مهاجرت به آمریکا

راه های مهاجرت به آمریکا
نمی‌دانیم می‌دانید یا نه! اما ایالات متحدۀ آمریکا، سرزمینی است که بر پایۀ حضور مهاجران پایه‌گذاری شده؛ طوری که امروزه، دولت‌مردان این سرزمین تلاش می‌کنند راه های رفتن به آمریکا را متناسب با پتانسیل مهاجران بالقوه خود طراحی کنند.

از سوی دیگر، تنوع ویزاهای این سرزمین هم زیاد است. به این صورت که انواع ویزاهای آمریکا به دو گروه ویزاهای مهاجرتی و غیرمهاجرتی تقسیم می‌شوند؛ پس کسانی که قصدشان مهاجرت به آمریکا است، می‌توانند با دریافت ویزاهای مهاجرتی این کشور، اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را دریافت کنند.

بد نیست بدانید در همین خصوص، ما مقالۀ ویزای مهاجرتی آمریکا و غیرمهاجرتی را نوشته‌ایم. اگر دوست داشتید، بخوانیدش.  بسیار خوب! دیگر بیایید به‌اتفاق هم، روش های مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان را یکی‌یکی توضیح بدهیم.

راه های مهاجرت به آمریکا با ویزای مهاجرتی

همان‌طور که گفتیم، شما می‌توانید با اخذ ویزاهای مهاجرتی آمریکا وارد این سرزمین شده و گرین کارت آمریکا را دریافت کنید؛ اما خوب باید بدانیم هرچند تنوع این‌قبیل ویزاها زیاد است، تنها برخی‌شان به کار ما می‌آیند؛ پس در ادامه، ما تنها به آن‌دسته از ویزاهای مهاجرتی ایالات متحده می‌پردازیم که برای ایرانیان قابل‌استفاده است.

چگونه به آمریکا مهاجرت کنیم؟ با ویزای خانوادگی

یکی از سیاست‌های مهاجرتی آمریکا، جلوگیری از فاصله‌افتادن میان اعضای خانواده است. به همین دلیل هم، آن‌ها برای مهاجرت اعضای خانواده شهروندان آمریکایی یا افراد دارنده اقامت دائم این کشور، ویزاهای متنوعی را در نظر گرفته‌اند.

البته باید بدانیم هرکدام از این ویزاها، شرایط خاص خود را دارند که در ادامه، تک‌تک روش های مهاجرت به آمریکا با ویزای خانوادگی را توضیح خواهیم داد.

مهاجرت خانوادگی به آمریکا

ویزاهای مهاجرتی آمریکا برای اقوام درجه یک

اقوام درجه‌یک شهروندان آمریکایی یا دارندگان گرین کارت آمریکا، در صورتی که شرایط موجود در جدول زیر را داشته باشند، می‌توانند ویزای خانوادگی این سرزمین را دریافت کنند. ضمنا از آنجا که این ویزا، نوعی ویزای مهاجرتی است، دریافت‌کنندگان آن می‌توانند به‌محض ورود گرین کارت آمریکا را دریافت کنند.

نام ویزا

نسبت شخص درخواست‌کننده ویزا
با فرد مقیم در آمریکا

وضعیت اقامتی شخص مقیم آمریکا

شرایط فرد درخواست‌کننده

IR2

فرزند

شهروند

مجرد و زیر 21 سال

F1

فرزند

شهروند

مجرد و بالای 21 سال

F3

فرزند

شهروند

متاهل (سن اهمیتی ندارد)

F2B

فرزند

دارنده گرین کارت آمریکا

مجرد و زیر 21 سال

F4

برادر یا خواهر

شهروند

-

IR5 

پدر یا مادر

شهروند

-

برای درک جدول بالا، به این 3 مثال توجه کنید:

  • مثال 1: اگر شما بالای 21سالتان است و ازدواج نکرده‌اید، چنانچه والدینتان شهروند آمریکا باشند، می‌توانید ویزای F1  آمریکا را درخواست کنید.
  • مثال 2: اگر زیر 21سال هستید و ازدواج نکرده‌اید، چنانچه پدر، مادر یا هر دوی آن‌ها گرین کارت آمریکا داشته باشند، می‌توانید ویزای F2B را درخواست کنید.
  • مثال 3: اگر فرزندان شما شهروند آمریکا هستند، می‌توانید ویزای IR5 را درخواست کنید.

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزاهای خانوادگی و آشنایی با تمام انواع آن، می‌توانید مقاله ویزاهای خانوادگی آمریکا را بخوانید.

چگونه می توان به آمریکا مهاجرت کرد؟ از طریق ازدواج

ویزای ازدواج هم یکی دیگر از شیوه‌های اخذ اقامت دائم آمریکاست. برای دریافت این ویزا 2 روش وجود دارد:

  • ازدواج با شهروند آمریکایی: در صورت ازدواج با کسی که شهروند آمریکا باشد، به شما ویزای CR1 تعلق می‌گیرد و می‌توانید گرین کارت خود را دریافت نمایید.
  • ازدواج با دارنده گرین کارت آمریکا: در صورت ازدواج با فردی که دارنده گرین کارت آمریکا باشد، به شما ویزای F2A تخصیص می‌یابد و باز هم می‌توانید گرین کارت دریافت نمایید.

مهاجرت به آمریکا با ازد.اج
در صورت احتیاج به دریافت اطلاعات بیشتر، شما می‌توانید مقاله ویزای F2A (مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج) را بررسی کنید.

چگونه به آمریکا مهاجرت کنیم؟ با ویزای نامزدی یا ویزای K-1

راستش را بخواهید، ویزای نامزدی یا K-1 در دستۀ ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکا قرار دارد؛ اما به‌خاطر ماهیت مهاجرتی‌اش، می‌توانیم آن را در دسته ویزاهای مهاجرتی هم قرار بدهیم.

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای نامزدی

حالا اصلا ویزای نامزدی آمریکا برای چه کسانی است؟ برای آن‌ها که هنوز با یک شهروند آمریکا ازدواج نکرده‌اند؛ اما با هم قرار گذاشته‌اند پس از ورود به ایالات متحده ازدواج کنند. ضمنا مدت اعتبار ویزای k1 آمریکا (ویزای ازدواج و نامزدی در آمریکا) 90 روز است؛ لذا چنانچه ازدواج در این بازه سر نگیرد، اعتبار ویزا تمدید نخواهد شد.

ویزای لاتاری ارزانترین راه مهاجرت به آمریکا

لاتاری گرین کارت آمریکا که به‌اختصار لاتاری شناخته می‌شود، برنامه‌ای برای حفظ تنوع نژادی در ایالات متحده است. گفتنی است در این برنامه، هرساله به‌شکل تصادفی و از طریق قرعه‌کشی، 55000 ویزای لاتاری گرین کارت به ثبت‌نام‌کنندگان تعلق می‌گیرد.

بنابراین دریافت ویزای لاتاری شانسی است و ممکن است همه شانس برنده شدن لاتاری را نداشته باشد؛ پس هرچند روش متداولی برای مهاجرت به آمریکا نیست، ارزانترین و راحت ترین راه مهاجرت به آمریکا محسوب می‌شود.

ویزای لاتاری آمریکا

ضمنا گفتنی است ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا معمولا اواسط مهرماه هر سال شروع می‌شود و تا 33 روز ادامه دارد. سپس، هنگامی که زمان اعلام نتایج لاتاری سر می‌رسد، اسامی برندگان این برنامه اعلام می‌شود تا آن‌ها با گذراندن برخی مراحل اداری، به‌محض وگرین کارت خود را دریافت نمایند.

در پایان بد نیست بدانید موسسه حامی مهاجر، خدمات ویژه‌ای برای ثبت نام لاتاری ارائه می‌دهد که برای آشنایی با این خدمات، می‌توانید به مقاله مشاوره برندگان لاتاری مراجعه کنید. برای اخذ اطلاعات بیشتر نیز، ما با شمارۀ 02148000957 پاسخگویتانیم.

راه های مهاجرت به آمریکا با ویزای غیر مهاجرتی

ویزاهای غیر مهاجرتی ایالات متحده، به‌قصد اقامت موقت در آمریکا صادر می‌شوند و انواع‌واقسام فراوانی دارند. اما مانند ویزاهای مهاجرتی، در میان ویزاهای غیرمهاجرت آمریکا نیز تنها 3 نوع ویزا برای ایرانیان قابل‌استفاده است که خلاصه‌وار معری‌شان می‌کنیم.

  • اول از همه، ویزاهای توریستی هستند که در 2 نوع B1 و B2 صادر می‌شوند. گفتنی است این‌قبیل ویزاها، متداول‌ترین ویزاهای آمریکا هستند و برای مقاصد توریستی، دیدار با خانواده، امور تجاری و استفاده از خدمات درمانی صادر می‌شوند؛ بنابراین شما با این ویزا فقط تا 6 ماه می‌توانید در آمریکا باشید.
  • گروه دوم، ویزاهای تحصیلی آمریکا هستند که به 3 دستۀF ، M و J تقسیم می‌شوند. لازم‌به‌ذکر است این ویزا، تحت شرایطی خاصی می‌تواند به اقامت دائم آمریکا منجر شود که درباره‌اش حرف خواهیم زد.
  • و در نهایت، ویزاهای کاری ایالات متحده هستند که واقعیت‌امر، امروزه دریافت آن‌ها بسیار دشوار شده؛ بنابراین صحبت چندانی پیرامون آن‌ها وجود ندارد.

در پایان باید بگوییم امکان تبدیل ویزای توریستی آمریکا به اقامت دائم آمریکا وجود ندارد؛ لذا تنها راه رفتن به آمریکا با ویزای غیرمهاجرتی، همان تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای مهاجرتی است که به آن اشاره کردیم؛ پس بیایید در بخش بعد، مفصل‌تر درباره‌اش حرف بزنیم.

تحصیل در آمریکا بهترین راه مهاجرت به آمریکا

شاید بیراه نباشد اگر بگوییم تحصیل در آمریکا، بهترین و اصولی ترین راه مهاجرت به آمریکا است؛ چرا که ضمن تحصیل در این سرزمین، شما نه‌تنها می‌توانید به‌شکل نیمه‌وقت کار کنید، بلکه پس از فارغ التحصیلی هم تا یک سال اجازه کار در این سرزمین را خواهید داشت.

مهاجرت به آمریکا با ویزای تحصیلی

حالا بخش هیجان‌انگیز ماجرا همین است که پس از یک سال کارکردن، می‌توانید تقاضای ویزای H-1B آمریکا را داده و به این صورت پروسه تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در آمریکا را به انجام رسانید. سپس با گذشت 5 سال نیز می‌توانید درخواست خود را برای اخذ اقامت دائم آمریکا ثبت کنید.

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، هم به مقالۀ تحصیل در آمریکا مراجعه کنید و هم ضمن تماس با شمارۀ 02148000957، پرسش خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید؛ زیرا چنان‌که می‌دانید، حامی مهاجر به‌عنوان مجموعۀ شمارۀ یک اخذ ویزای آمریکا در ایران، خدمات ویژه‌ای را در این زمینه ارائه می‌دهد.

شرایط مهاجرت به آمریکا

شرایط لازم برای مهاجرت به آمریکا روش‌به‌روش فرق می‌کند؛ مثلا در برخی روش‌ها به شانس نیاز دارید و در برخی دیگر، باید مدارکی مانند نمرۀ زبان ارائه کنید. در جدول زیر، شرایط مهاجرت به آمریکا طبق روش‌های گوناگون آمده است:

نوع روش مهاجرت به آمریکا

شرایط برای مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا با ویزای خانوادگی

داشتن اقوام درجه‌اول در آمریکا که شرایط آن توضیح داده شد.

مهاجرت به آمریکا با لاتاری گرین کارت

  • ثبت‌نام در برنامه لاتاری آمریکا
  • دارابودن دیپلم 12ساله

مهاجرت به آمریکا با ویزای تحصیلی

  • اخذ پذیرش از موسسات آموزش‌عالی آمریکا
  • دریافت ویزای تحصیلی
  • تحصیل در آمریکا
  • داشتن مدرک زبان (البته ما در حامی مهاجر، می‌توانیم بدون مدرک زبان هم برایتان ویزای تحصیلی بگیریم)

البته متقاضیان مهاجرت به آمریکا باید بدانند علاوه‌بر این موارد، انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری در سفارت آمریکا هم الزامی است؛ منتها از آنجا که سفارت آمریکا در ایران نیست، افراد باید برای طی مراحل فوق به یکی از سفارت های ایالات متحده در کشورهای همسایه مراجعه کنند.

گفتنی است ما در مجموعۀ حامی مهاجر، برای آسان‌ترشدن فرآیند مصاحبه ویزای آمریکا، خدماتی همچون اخذ وقت سفارت و برگزاری تورهای سفارتی را تدارک دیده‌ایم که برای آشنایی بیشتر با آن‌ها، می‌توانید مقالۀ تور سفارت آمریکا در ارمنستان ، آنکارا و دبی را مطالعه کنید.

مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا

همان‌طور که شرایط مهاجرت به آمریکا شیوه‌به‌شیوه فرق می‌کند، مدارک مورد نیاز برای ورود به این سرزمین هم بسته به نوع روش اقدامی متفاوت است. با این حال، برخی از عمومی‌ترین مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا را در ادامه مشاهده می‌کنید:

  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک هویتی مانند شناسنامه
  • تاییدیه فرم DS-160 یا DS-260 (بسته به نوع ویزای درخواستی)
  • اسکن ویزا (در صورت داشتن سابقه ویزای آمریکا)
  • ایمیل تاییدیه وقت سفارت
  • مدارک مربوط به تمکن مالی
  • مدارک شغلی و تحصیلی متقاضی
  • برگه جواب مدیکال و...

گفتنی است ما مدارک لازم برای هریک از انواع ویزاهای مهاجرتی آمریکا را، به‌تفکیک در مقالۀ مدارک لازم برای سفارت آمریکا آورده‌ایم. اگر مایل بودید، می‌توانید آن را مطالعه کنید.

هزینه مهاجرت به آمریکا

اگر قصد مهاجرت به آمریکا را دارید، احتمالا این سوال برایتان پیش آمده که برای مهاجرت به آمریکا چقدر پول لازم است؟ ماجرا از این قرار است که هزینه مهاجرت به آمریکا با توجه به روش انتخابی شما متفاوت خواهد بود.

هزینه مهاجرت به آمریکا

به همین خاطر، سعی کرده‌ایم در جدول زیر خلاصه‌ای از هزینه مهاجرت به آمریکا با روش‌های گوناگون نشانتان بدهیم؛ منتها پیش از ورود به بحث، باید بدانیم هزینه‌های گفته‌شده، صرفا میانگین هزینه‌های صدور ویزاست؛ چرا که مثلا برای دریافت ویزاهای مهاجرتی آمریکا هزینه‌ای همچون تست مدیکال آمریکا وجود دارد یا برای اخذ ویزاهای تحصیلی آمریکا، هزینه هایی همچون کارمزد SEVIS وجود دارد.

نوع ویزا

نوع هزینه

مبلغ هزینه (به دلار آمریکا)

ویزای خانوادگی و ازدواج

هزینه فرم I-130 و تشکیل پرونده

860 دلار

ویزای لاتاری

کارمزد صدور ویزا
(به ازای هر شخص)

330 دلار

ویزا‌های تحصیلی

کارمزد صدور ویزا

160 دلار

ویزای نامزدی

کارمزد صدور ویزا

265 دلار

مهاجرت و زندگی در آمریکا

اگر خاطرتان باشد، ابتدای مطلب هم گفتیم آمریکا کشوری است با قدرت اقتصادی مثال‌زدنی؛ به‌ویژه که دلار ایالات متحده، به‌عنوان یک ارز جهانی، نقش مهمی در دادوستدهای بین‌المللی ایفا می‌کند.

مشکلات زندگی در آمریکا

از سوی دیگر، وجود غول‌های تکنولوژی نیز آمریکا را به کشوری فرادوره‌ای تبدیل کرده است؛ به‌خصوص که در کنار بزرگان فناوری، برجسته‌ترین دانشگاه‌های جهان هم در این کشور قرار دارند و در علم‌آفرینی ایالات متحده نقشی اساسی ایفا می‌کنند؛ لذا از همه‌نظر، آمریکا یکی از ایدئال‌ترین کشورها برای زندگی است؛

منتها این نکته نیز درخورتوجه است که در کنار این موارد، زندگی در آمریکا معایبی نیز دارد؛ مثلا قوانین مالیاتی سخت‌گیرانه یا هزینه‌های بالای خدمات درمانی، از جمله معایب زندگی در آمریکا محسوب می‌شوند. هرچند که همین قوانین دقیق سبب شده اقتصاد این کشور قدرتمند و نرخ تورم در آن پایین باشدغ

ولی به هر حال، این شرایط برای مهاجرین جدیدی که وارد ایالات متحده می‌شوند کمی سخت است و با گذر زمان حل می‌شود. در ادامه به هزینه زندگی در آمریکا و سطح درآمد در این کشور خواهیم پرداخت.

هزینه زندگی در آمریکا

همین اول‌کار، باید بدانیم هزینه زندگی در هریک از ایالت‌های آمریکا فرق دارد؛ اما به صورت میانگین، هزینۀ ماهانۀ زندگی در آمریکا به‌ازای هر شخص، بین 2500 تا 3500 دلار است؛ منتها درست است که نسبتا رقم بالایی است، ولی سطح درآمدها نیز چشمگیر است! به این صورت که میانگین درآمد ماهانۀ یک فرد در ایالات متحده، برابر با 7900 دلار است!

هزینه زندگی در آمریکا

حالا کدام مشاغل از بقیه پردرآمدتر هستند؟ پزشکان، قاضی‌ها، وکلا، مدیران بانک، مدیران مالی، مدیران اجرایی و اساتید دانشگاه، بیشترین درآمد را در آمریکا دارندغ یعنی رقمی معادل 169.000 تا 352.000 دلار در سال. گفتنی است دربارۀ این موضوع، ما در مقالۀ میزان درآمد در آمریکا به‌شکل مفصل حرف زده‌ایم.

در پایان، باید به هزینه خوردوخوراک نیز اشاره کنیم و بگوییم از آنجا که آمریکا یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی و دامی است، هزینه خوردوخوراک و مواد غذایی در این سرزمین بسیار معقول است؛ اما در سمت مقابل، هزینه‌های اجاره خانه و خدمات درمانی نسبتا سنگین است.

خوب باقی هزینه‌ها چه؟ در مقالۀ بررسی دقیق و جزیی هزینه های زندگی در آمریکا بخوانیدشان!

بهترین شهر آمریکا برای زندگی ایرانیان

یکی از نگرانی‌های رایج در خصوص مهاجرت به آمریکا، انتخاب شهر محل زندگی است. خوب اولین نکته‌ای که باید در این خصوص موردتوجه قرار دهید، وجود افراد نزدیک در شهر مقصد است؛ زیرا دوستان و آشنایان کمک خواهند کرد که سریع‌تر با محیط زندگی خود خو بگیرید.

بهترین شهر آمریکا برای زندگی ایرانیان

مورد بعدی، ارزان بودن هزینه زندگی در آن شهر است و مورد بعدش، آب‌وهوا و میزان امکانات تفریحی آن شهر است؛ زیرا گسترۀ جغرافیایی ایالات متحده بسیار وسیع است و هر ایالت، کیفیت زندگی و آب‌وهوای مخصوص‌به‌خود را دارد؛

بنابراین هرچند با گذر سال‌ها مهاجران با آب و هوای جدید سازگاری پیدا می‌کنند، زندگی در یک شهر خوش‌آب‌وهوا با هزینه‌های معقول و امکانات مناسب، به حفظ روحیه و کاهش نگرانی‌ها کمک زیادی خواهد کرد.

در ادامه، به معرفی بهترین شهر های آمریکا برای زندگی ایرانیان خواهیم پرداخت، همچنین در یک دسته‌بندی دیگر، ارزانترین شهرهای آمریکا به همراه میانگین هزینه زندگی در هر کدام را نیز معرفی خواهیم کرد.

بهترین شهر آمریکا برای زندگی و کار

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات دقیق در خصوص بهترین شهر های آمریکا برای زندگی و کار، به مقالۀ بهترین شهرهای آمریکا برای مهاجرت مراجعه کنید. با این حال، در ادامه نام برخی از این شهرها آمده است:

نام شهر

نام ایالت

مدیسون

ویسکانسین

رالی دورهام

کارولینای شمالی

سیاتل

واشنگتن

هوستون

تگزاس

دالاس

تگزاس

نشویل

تنسی

کلورادو اسپرینگز

کلورادو

بوستون

ماساچوست

سن آنتونیو

تگزاس

پورتلند

اورگان

ارزانترین شهرهای آمریکا

سخن کوتاه که دیگر جای معطلی نیست! پس این شما و این، برخی از ارزانترین شهرهای آمریکا!

نام شهر

نام ایالت

میانگین هزینه زندگی

ال پاسو ( El Paso)

تگزاس

$1,324.02

ویچیتا ( Wichita )

کانزاس

$1,393.44

لینکلن ( Lincoln )

نبراسکا

$1,422.53

توسان ( Tucson )

آریزونا

$1,498.35 

لکسینگتون ( Lexington )

کنتاکی

$1,499.59

البوکرکی ( Albuquerque )

نیومکزیکو

$1,508.80

کورپس کریستی ( Corpus Christi )

تگزاس

$1,537.77

میزا ( Mesa )

آریزونا

$1,564.68

لوییزویل ( Louisville )

کنتاکی

$1,618.42

شهر اوماها ( Omaha )

نبراسکا

$1,621.62

شهر ممفیس ( Memphis )

تنسی

$1,658.28

گرینزبورو ( Greensboro )

کارولینای شمالی

$1,675.69

شهر تالسا ( Tulsa )

اوکلاهاما

$1,691.71

ویرجینیا بیچ ( Virginia Beach )

ویرجینیا

$1,731.65

پلینو ( Plano)

تگزاس

$1,752.63

سخن پایانی

مهاجرت، یعنی شروع یک زندگی جدید؛ بنابراین هرچقدر مسیر این کار اصولی‌تر باشد، آغاز نو راحت‌تر و بی‌دردسرتر خواهد بود. خوب در این مقاله هم، ما به راه های مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان پرداختیم و هزینه های مهاجرت به آمریکا را شرح دادیم تا سهمی در ساده‌ترشدن این مسیر داشته باشیم!

همچنین در خصوص موضوعات مختلفی نیز صحبت کردیم؛ مثل ارزانترین راه مهاجرت به آمریکا، شرکت در لاتاری گرین کارت و بهترین راه مهاجرت به آمریکا؛ بنابراین امیدواریم با نوشتن این مطلب، توانسته باشیم نقش کوچکی در افزایش آگاهی شما داشته باشیم.

شایان ذکر است که حامی مهاجر، در اموری همچون ثبت‌نام لاتاری گرین کارت آمریکا، مشاوره لاتاری، اخذ ویزای توریستی آمریکا، اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های ایالات متحده و... سالیان سال است که فعالیت می‌کند! بنابراین اگر در خصوص هریک از این روش های مهاجرت به آمریکا سوالی داشتید، ما تمام‌قد کنارتانیم! تلفن: 02148000957

پاسخ به سوالات متداول درباره مهاجرت به آمریکا

هم‌اکنون به برخی سوالات متدوال در خصوص درخواست مهاجرت به آمریکا می‌پردازیم.

مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا کدام‌اند؟

شناسنامه، پاسپورت، فرم درخواست ویزای آمریکا، مدارک هویتی و... برخی از مدارک لازم برای مهاجرت آمریکا هستند. برای کسب اطلاعات تکمیلی، بخش مربوطه را در مقاله مطالعه کنید.

ارزانترین راه مهاجرت به آمریکا چیست؟

به‌طور گلی، لاتاری گرین کارت آمریکا ساده ترین و ارزانترین روش مهاجرت به آمریکا محسوب می‌شود.

 

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 115 | کل دیدگاه های تایید شده: 11
آرزو
سلام من 18 سالمه و دیپلم انسانی دارم و به زبان انگیلیسی مسلطم و قصد تحصیل در دانشگاه آزاد رو دارم با مدرک کارشناسی ارشد تربیت بدنی از داشنگاه آزاد میتونم برای اقامت اقدام کنم؟
کارشناس حامی مهاجر

درود آرزو عزیز 

شما با هر مدرکی که مورد تایید وزارت علوم باشد می توانید اقدام کنید.

 

علی عادلی
با سلام خدمت شما من ۱۷ سالمه تمام نمراتم A هستن ، آیلتس ۷ دارم همچنین چندین مقاله انگلیسی . میخواستم بپرسم آیا میشه از طریق ویزای تحصیلی وارد خاک آمریکا بشم ؟ سپاسگزارم
کارشناس حامی مهاجر

سلام. بله شرایط لازم را دارید، توصیه می‌کنیم برای دریافت مشاوره و راهنمایی بیشتر با شماره 02149078 تماس بگیرد.

ابوالفضل کریمی
سلام من 17 سالمه میخواستم ببینم آیا میتونم در دبیرستان نظامی آمریکا تحصیل کنم و اینکه اگه میشه چیکار باید بکنم خیلی لطف میکنید اگه جواب بدید ?
کارشناس حامی مهاجر

سلام. درباره این مورد باید با کارشناسان تحصیلی حامی مهاجر مشورت کنید.

آمنه منصوریان
سلام۰ من کارشناسی ارشد زبان انگلیسی دارم۰ یه مدرک خونگیری و آزمایشگاه هم دارم که دوره شو به صورت آزاد گذروندم و مدرکو گرفتم۰ به نظر شما راهی برای مهاجرت من وجود داره؟ چقدر پول لازمه؟
کارشناس حامی مهاجر

سلام. برای اطلاع از این موضوع لطفا فرم ارزیابی مهاجرت را در سایت حامی مهاجر تکمیل کنید. کارشناسان حامی مهاجر اطلاعات شما را بررسی کرده و با شما تماس خواهند گرفت.

حوری نعمتی
سلام و عرض ادب سپاس بابت مقاله خوبتون. بنده متاهل و دارای دو فرزند دختر 16 ساله و پسر 10 ساله هستم خودم دانشجوی ارشد و همسرم لیسانس آیا برای مهاجرت می توانیم اقدام کنیم.
کارشناس حامی مهاجر

سلام. برای اطلاع از این موضوع لطفا فرم ارزیابی مهاجرت را در سایت حامی مهاجر تکمیل کنید. کارشناسان ما اطلاعات وارد شده توسط شما را بررسی و با شما تماس خواهند گرفت.