Sunday, 30 December 2018 10:18

مهاجرت به دانمارک

نوشته شده توسط
مهاجرت به دانمارک
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

راه های مهاجرت به دانمارک از جمله تحصیل در دانمارک، کار در دانمارک، سرمایه گذاریی در دانمارک، ثبت شرکت در دانمارک، تمکن مالی در دانمارک، و پناهندگی دانمارک را در بر میگیرد. برای مهاجرت به دانمارک، باید بدانید که کشور دانمارک به دلیل موقعیت مناسب در اروپا و شرایط بسیار عالی زندگی، همواره مورد توجه مهاجران از سراسر دنیا قرار گرفته است و همه ساله تعداد زیادی از مهاجرین به این کشور مهاجرت می کنند. در این مقاله سعی داریم به طور خلاصه راه های مهاجرت به دانمارک را برای شما علاقه مندان به این کشور شرح دهیم.

 

مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیل

 

مهاجرت تحصیل به دانمارک یکی از راه های مهاجرت به دانمارک می باشد. افراد عضو اتحادیه اروپا می توانند به صورت رایگان در دانمارک تحصیل کنند. علاوه بر آن افراد غیر اروپایی که خانواده شان اقامت دائم یا موقت دانمارک را دارند می توانند تحصیل رایگان در دانمارک داشته باشند. سایر افراد متقاضی مهاجرت تحصیلی به دانمارک برای هزینه های تحصیل و زندگی در دانمارک، باید سالیانه به طور متوسط حدود 12000 یورو پرداخت نمایند. دانشجویان در کشور دانمارک برای پوشش برخی از هزینه های تحصیل مجاز به 10 تا 30 ساعت کار در هفته می باشند.

 

مدارک لازم مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیل

نامه رسمی پذیرش از دانشگاهی در دانمارک

کپی پاسپورت معتبر

کپی شناسنامه و ترجمه رسمی آن

مدارک تحصیلی و ترجمه رسمی آن

ریز نمرات مقاطع تحصیلی گذشته و ترجمه رسمی آن

نامه تمکن مالی پوشش هزینه های یک سال تحصیلی

 

مهاجرت به دانمارک از طریق کار

 

یکی دیگر از راه های مهاجرت به دانمارک از طریق ویزای کار می باشد. شرایطی که اگر برای هر کسی رخ دهد، بهترین حالت برای مهاجرت خواهد بود. کشورهای عضو اتحادیه اروپا، دارای قوانین کاری مشابه می باشند، به طوری که در کشورهای اتحادیه اروپا، چنانچه کارفرمایی نیاز به تخصص خاص برای کار داشته باشد، باید نیاز خود را در قالب آگهی به مدت سه ما در کشور مقصد و در صورت نیافتن فرد مورد نظر به مدت سه ما دیگر در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تکرار کند. چنانچه بعد از گذشت 6 ماه، متقاضی کار یافت نشد، کارفرما مجاز به دعوت افراد خارج از اتحادیه اروپا می باشد. مهاجرت به دانمارک از طریق کار به سادگی میسر نمی شود، بنابراین پیشنهاد می کنیم ابتدا از طریق تحصیل مهاجرت کنید و سپس در آنجا به جستجوی کار بپردازید. در صورت یافتن کار از طریق تحصیل، شخص می تواند ویزای تحصیل خود را به ویزای کاری تغییر دهد. در صورت کار کردن در دانمارک و پرداخت مالیات به مدت 5 سال، می توانید برای اقامت دائم دانمارک اقدام کنید.

 

مدارک لازم مهاجرت به دانمارک از طریق کار

داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس

حداکثر سن 40 سال

داشتن سابقه ی کار

داشتن مدرک زبان آیلتس

 

مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

 

یکی از راه های مهاجرت به دانمارک، ثبت شرکت و سرمایه گذاری در این کشور می باشد. فرد خارجی برای سرمایه گذاری در دانمارک، باید شریک دانمارکی داشته باشد که 51 درصد سهام شرکت ثبت شده به اسم او باشد. مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری به دو صورت حضوری و آنلاین امکانپذیر است. در روش سرمایه گذاری حضوری کارهای مربوط از طریق موسسات ثبت شرکت و آژانس های تجاری کشور دانمارک انجام می شود و این پروسه 2 تا 3 هفته زمان می برد. در روش سرمایه گذاری آنلاین، نیاز به حضور فرد در کشور دانمارک نمی باشد و کلیه مراحل ثبت شرکت توسط سازمان کسب و کار دانمارک طی می شود و فقط به امضای دیجیتالی متقاضی نیاز دارند.

 

مدارک لازم مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

پاسپورت

کپی شناسنامه (ترجمه رسمی صفحات)

ترجمه سوابق کاری فرد

ثبت حساب بانکی در دانمارک برای شرکت ثبت شده

مدارک تمکن مالی فرد

 

مهاجرت به دانمارک از طریق تمکن مالی

 

مهاجرت به دانمارک از طریق تمکن مالی مورد توجه بسیاری از متقاضیان قرار گرفته است و با توجه به شرایط نسبتا آسان و داشتن ریسک کم دارای شرایط کاملا متفاوتی می باشد. تفاوت مهاجرت به دانمارک از طریق تمکن مالی با سایر روش ها در این است که بقیه روش های مهاجرت به دانمارک بر اثبات دارایی های فرد یا انتقال دارایی های متقاضی در خارج از کشور اشاره دارد، ولی مهاجرت به دانمارک از طریق تمکن مالی تاکید بر داشتن، تمکن مالی در داخل کشور دانمارک و متقاضی لزومی به خارج کردن سرمایه خود ندارد. لذا این روش به مراتب دارای ریسک کمتری است و مهاجرت به دانمارک از طریق تمکن مالی در اولویت متقاضیان قرار گرفته است. با داشتن سند ملکی و سپرده بانکی در داخل امکان مهاجرت فراهم است، و در حالی که نیاز به سرمایه گذاری، خرید ملک، و حتی نیاز به پرداخت مالیات ناشی از ثبت شرکت نمی باشد.

 

مدارک لازم مهاجرت به دانمارک از طریق تمکن مالی

سود سپرده بانکی جهت تمکن مالی

سود سهام شرکتها، موسسات و کارخانجات

اجاره مستغلات بر اساس سند ملکی رسمی

حقوق بازنشستگی

 

مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج

 

یکی دیگر از راه های مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج در این کشور می باشد. طبق قانون کشور دانمارک هر شهروند دانمارکی چه زن و چه مرد، اگر با یکی از اتباع کشورهای خارجی ازدواج کنند، می توانند برای همسر خود تقاضای اقامت نمایند. در این مورد باید نشان دهید که ازدواج واقعی می باشد، بدلیل اینکه امروزه ازدواج های سوری برای گرفتن اقامت وجود دارد و دولت دانمارک برای جلوگیری از این مشکل، با دقت بیشتری این مسئله را بررسی می کند. الزامات زندگی در دانمارک مانند مسکن باید فراهم باشد تا افراد بعد از ورود به دانمارک بدون سرپناه نباشند و طرفین ازدواج باید بالای 24 سال سن داشته باشند تا بتوانند برای این نوع ویزا اقدام کنند.

 

مدارک لازم مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج

پاسپورت

مجوز اقامت

ویزای شینگن (در صورت لزوم)

گواهی وضعیت ازدواج (ترجمه به زبان دانمارکی)

رضایت اولیا با ازدواج در دانمارک، اگر یکی از طرفین تحت سرپرستی باشند.

گواهی طلاق (در صورت موجود)

گواهی فوت همسر قبلی

 

مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی

 

یکی از راه های مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی می باشد. شخصی که می خواهد پناهنده دانمارک بشود، باید اثبات کند که اگر در کشور خود زندگی کند، جانش در خطر بوده و به همین دلیل کشور خود را ترک کرده است. همچنین افرادی که از یکی از کشورهای عضو کنوانسیون ژنو درخواست پناهندگی کنند، باید مدارک کافی برای ادعای خود ارائه کنند و باید اثبات کنند که درخواست پناهندگی دروغین ارائه نمی کنند. کنوانسیون ژنو، کنوانسیونی است که میان بسیاری از کشورهای جهان امضا شده و هدف آن، حفظ حقوق پناهندگان می باشد. هم اکنون 196 کشور دنیا عضو این کنوانسیون هستند. از جمله این کشور ها، کشور دانمارک را می توان نام برد. مدت زمان رسیدگی به پرونده های پناهندگی دانمارک از 9 ماه تا 2 سال به طول می انجامد و پس از آن نتیجه، اعلام می شود.

 

 

آخرین ویرایش در Sunday, 30 December 2018 10:40