20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

رفع ریجکتی ویزای فنلاند

در سال 2017 از بین 827000 متقاضی ویزای فنلاند 814000 نفر آن ها موفق به اخذ ویزای این کشور شده اند به این معنا که تنها 1/1 درصد از متقاضیان در اخذ ویزای این کشور ناتوان مانده اند. با این حال آن دسته از متقاضیان نیز با درخواست مجدد برای اخذ ویزا، این شانس را دارند تا ریجکت شدن درخواست ویزای خود را تغییر دهند. در ادامه این مطلب با دلایل شایع ریجکت شدن ویزا و راهکارهای برطرف کردن آن همراه شما خواهیم بود.

دلایل ریجکت شدن ویزای فنلاند

وجود سوء سابقه و اقدامت مجرمانه: هر گونه مسائلی که شما را یک تهدید محسوب کند سبب ریجکتی ویزا می شود. بنابراین در صورت وجود کوچک ترین سوء سابقه ای با متخصصان ما تماس گرفته تا شما را از روش صحیح بیان آن آگاه سازند.

صحیح  نبودن اسناد پرواز: استفاده از مدارک کذب مانند کارت شناسایی جعلی، سبب ریجکتی ویزا با عواقب برگشت ناپذیر می شود. شدیدا از انجام این عمل خود داری نمایید.

بیان نادرست هدف و موجه نبودن حضور متقاضی در فنلاند: چنانچه مامور سفارت تشخصی دهد که شما بودجه کافی برای اقامت یا دلایل واضح برای حضور در کشور فنلاند را ندارید، درخواست شما را رد خواهد کرد.

نامعتبر بودن پاسپورت: آسیب دیدگی پاسپورت، استفاده از یک پاسپورت بیش از 10 سال و سایر دلایل از این قبیل سبب مردود شدن درخواست ویزای شما می شود.

نامعتبر بودن نامه های مرجع: از دیگر شواهدی که سبب ریجکت شدن ویزای درخواستی می شود. گردآوری نامه هایی می باشد که توسط مولفانی نامعتبر بدست آمده باشد.  

درج اشتباه تاریخ تولد و ازدواج :  از دیگر فاکتور های منجر به ریجکت شدن ویزا می توان به ارائه تاریخ تولد و ازدواجی ( در صورت متاهل بودن) اشاره داشت که توسط شرکت یا مولف، رسمی نگردیده باشد.

بیمه سفر نامعتبر: اگر بیمه شما نتواند مبلغ و مدت زمان لازم را برای متقاضی پوشش دهد سبب ریجکتی ویزای شما می شود.

روش های رفع ریجکتی ویزای فنلاند

درخواست دادن برای ویزای فنلاند به اقدامات و مدارک زیادی نیازمند است. اما تضمینی برای اخذ ویزا نمی باشد. هنگامی که فرم درخواست ویزای شما ریجکت می شود. مامور کنسولگری در یک فرم علت ریجکت شدن درخواست شما را در قالبی استاندارد یادداشت می نماید و اگر شما بر این باور هستید که ویزای شما به نادرستی ریجکت شده است می توانید نسبت به آن تصمیم فرجام خواهی کنید.

در صورتی که خواهان درخواست مجدد ویزای فنلاند هستید، می توانید باری دیگر با جمع آوری مدارک و بهبود بخشیدن شرایط پیشین خود به کنسولگری یا سفارت فنلاند واقع در یکی از کشورهای همسایه رجوع کرده و باری دیگر درخواست خود را به ثبت برسانید.

روش آسان تر برای اخذ ویزا 

اما راهی آسان تر برای اخد ویزا بدون درخواست دوباره نیز وجود دارد و آن نیز نامه فرجام خواهی است. اگر شما اطمینان دارید که مدارک و اقدامات درخواست ویزای فنلاند را به درستی انجام داده اید می توانید درخواست کتبی خود را در نامه فرجام خواهی برای سفارت یا کنسولگری فنلاند ارسال نمایید.

خصوصیات یک نامه فرجام خواهی

نوشتن این نامه کار بسیار حساسی است و توصیه می شود در صورت نداشتن تجربه، این کار را به متخصصین این زمینه واگذار کنید. کادر و متخصصین حامی مهاجر با ثبت موفق تعداد بی شماری نامه فرجام خواهی برای رفع ریجکتی ویزا اعم از ریجکتی ویزای آمریکا و ریجکتی کانادا و یا ریجکتی ویزای شینگن در طول سالیان، عملکرد درخشانی در این زمینه به جا گذاشته اند.

نکاتی در مورد نامه فرجام خواهی 

در صورتی که خود مایل به نوشتن این نامه هستید باید به موارد متعددی توجه داشته باشید. اولین نکته در نوشتن نامه فرجام خواهی رعایت و اصول نگارش است. این نامه باید به زبان انگلیسی نوشته شود و لحنی مناسب و مصالحت آمیز داشته باشد.

همچنین نوشتن این نامه باید بر اساس دلیل ریجکتی ویزا باشد. شما باید با دلایلی مستند به مامور کنسولگری توضیح دهید که چرا نسبت به تصمیم او مخالف هستید. توجه داشته باشید که تمامی این دلایل باید مستند باشد و به صورت فایل در نامه فرجام خواهی خود باید ضمیمه گردد.

نکته دیگر رعایت صفحات نوشته شده است. متن شما نباید بیش از 2 صفحه باشد. فراموش نکنید که روزانه 100 ها فرم و نامه به سفارتخانه ها ارسال می شود و باید نامه خود را به گونه ای تنظیم کنید که افسر کنسولگری نسبت به آن بی توجه نشود. سایر موارد که ثبت آن ها در نامه الزامی است عبارتند از: اطلاعات شخصی متقاضی مانند، نام و نام خانوداگی، شماره شناسنامه و ...، دلیل ریجکتی درخواست ویزا، تاریخ ریجکتی درخواست ویزا و امضا متقاضی یا وکیل تام الاختیار وی.

 

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0