رفع ریجکتی ویزای لیتوانی

هر پرونده‌ ای که به سفارت کشور لیتوانی ارسال می‌شود، توسط آفیسر یا کارگزارهای سفارت مورد بررسی قرار می‌گیرد و بعد از تصمیم گیری، در صورت عدم پذیرش، دلایل ریجکت شدن ویزای لیتوانی طی نامه‌ ای مکتوب به متقاضی اطلاع داده می­شود.

دلایل ریجکتی ویزای لیتوانی

از مهم‌ترین دلایلی که می‌تواند دلیل ریجکت شدن ویزای لیتوانی باشد عبارت است از:

  • شرایط متقاضی با شرایط ورود با توجه به قانون مرزی شینگن مطابقت ندارد.
  • متقاضی دریافت ویزا، از ارائه اطلاعات مورد نیاز در مورد هدف و شرایط سفر، وسایل موجود برای اقامت در مدت اقامت در جمهوری لیتوانی خودداری کرده باشد یا اظهاراتی را ارائه داده است که صحت نداشته است.
  • متقاضی ویزا، اسناد و مدارک جعلی ارائه داده است.
  • طبق قوانین جمهوری لیتوانی، اگر دلایل جدی وجود داشته باشد که فرد متقاضی ممکن است در جمهوری لیتوانی فعالیت­های غیرقانونی­ای انجام دهد، درخواست ویزای فرد پذیرفته نمی­شود.
  • وی در لیست ملی بیگانگان ممنوع الخروج از جمهوری لیتوانی وارد شده باشد.
  • فرد متقاضی با یک عمل، کلام شفاهی و یا کتبی افسران ویزا و کارمندان دولت را در مورد فعالیت هایشان یا کشور جمهوری لیتوانی را مورد تحقیر قرار داده است.
  • در صورت وجود دلایلی که می­توان اثبات کرد که فرد متقاضی مرتکب جرم علیه بشریت یا جنایات جنگی شده، نسل کشی انجام داده، یا معاهدات بین المللی یا سایر منابع حقوق بین الملل را زیر پا گذاشته است.
  • عدم ارائه مدارک اثبات پوشش بیمه درمانی در طول سفر.

درخواست تجدید نظر علیه ریجکتی ویزای لیتوانی

یک تبعه خارجی که ویزای اقامت کوتاه مدت، ویزای اقامت طولانی مدت یا مجوز عبور و مرور محلی آن توسط ماموریت دیپلماتیک یا کنسولگری لیتوانی در خارج از کشور رد شده است، حق دارد که تصمیم خود را قبل از بررسی مدیر بخش کنسولی وزارت امور خارجه (CD MFA) تجدید نظر کند (مطابق با بند 3، بخش 1 از ماده 41 و ماده 17 قانون مهاجرت جمهوری لیتوانی).

تشریفات مربوط به تجدید نظر ویزای رد شده

فقط متقاضی که ویزا یا مجوز عبور و مرور مرزی آن رد شده باشد حق دارد علیه تصمیم گرفته شده تجدید نظر کند. دعوت از اشخاص و یا شخص ثالث که به طور غیرمستقیم تحت تأثیر این تصمیم قرار گرفته ­است چنین حق تجدید نظری ندارد.

لازم به ذکر است هزینه پرداخت شده برای درخواست ویزا قابل استرداد نیست. در صورت رد ویزا، متقاضی دو گزینه مناسب دارد، یا می تواند درخواست تجدید نظر كند یا مجدداً درخواست ویزا كند.

درباره نامه درخواست تجدید نظر

درخواست تجدیدنظر در صورتی صورت می­گیرد كه متقاضی دلیل محكمی برای رد تصمیم عدم پذیرش درخواست ویزا داشته باشد و باید دلایل را با فرمی كه در نامه رسمی مربوط به تجدید نظر ویزا است، مطرح کند. درخواست تجدید نظر باید ظرف یک ماه از زمان دریافت نامه رد شدن ویزا صورت گیرد و باید به سفارت لیتوانی که مقصد اصلی اقامت در منطقه شینگن است، ارسال شود. نامه درخواست تجدید نظر را به زبان ­های لیتوانی، روسی یا انگلیسی ارائه كنید كه به صورت دست نوشته امضا شده باشد. اگر متقاضی هیچ دلیل قوی برای رد ویزا نداشته باشد، می تواند پس از اطمینان از دلایل رد ویزا، دوباره درخواست ویزا كند.

محل ارسال نامه تجدید نظر

این نامه تجدیدنظر می­تواند به کنسولگری لیتوانی که ویزا شما را رد کرده است یا به دفتر کنسولگری وزارت امور خارجه (آدرس: جمهوری لیتوانی، دفتر کنسولی وزارت امور خارجه ، الیزابت ایلیا 57، ریگا، LV-1050) ارسال گردد. ارسال نامه هم به صورت حضوری، هم به صورت پست و همچنین به صورت الکترونیکی (اگر نامه تجدید نظر مطابق ماده 26 قانون اسناد الکترونیکی با امضای الکترونیکی ایمن امضا شود) امکان­پذیر است.

در صورتی که شخصی نماینده­ متقاضی برای این امر تجدیدنظر است، باید وكالت نامه ­ای معتبر مبنی بر بیان نمایندگی این فرد برای متقاضی، به نامه تجدید نظر ضمیمه شود.

اگر وکالت نامه­ای معتبر در لیتوانی، منطقه اقتصادی اروپا یا کنفدراسیون سوئیس صادر نشده است، اقدامات زیر باید انجام شود:

  • وکالت نامه محرمانه را در اداره کنسولگری وزارت امور خارجه لیتوانی یا در کنسولگری لیتوانی در کشور مربوطه قانونی کنید.
  • اعتبار وکالت را با یک آپوستیل در موسسه ذیصلاح کشور خارجی که این سند را صادر کرده است تأیید کنید.

بررسی تجدیدنظر ریجکتی ویزا

در مدت 30 روز از زمان رسیدگی به درخواست تجدید نظر، مدیر CD MFA تصمیم می­گیرد كه در مورد تصمیم مامور كنسولگری بررسی ­های لازمه را انجام دهد. تصمیم مدیر CD MFA به زبان لیتوانی با خلاصه ­ای به زبان انگلیسی صادر می­شود. تصمیم مدیر CD MFA در دادگاه اداری جمهوری لیتوانی قابل تجدیدنظر است. رأی دادگاه اداری در مورد ویزا یا مجوز عبور و مرور مرزی نهایی است و قابل تجدید نظر نیست.

در نهایت به شما توصیه میشود برای رفع ریجکتی ویزا خود از متخصصین و کارشناسان زبده کمک بگیرید. موسسه حامی مهاجر با سالها سابقه در زمینه رفع ریجکتی ویزای آمریکا و کانادا و شینگن و ... میتواند شما را در این امر راهنمایی کند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق صفحه تماس با ما ، با متخصصین موسسه حامی مهاجر در ارتباط باشید.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 1 | کل دیدگاه های تایید شده: 0