20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

تجربه دریافت سه ویزا آمریکا در سه روز (برای نوجوان 16 ساله)

یک برنده خیلی خاص و ویژه داریم که ویزای خودشون رو هم دریافت کردند. علیرضا عزیز زیر 16 سال بود که برنده لاتاری شد. ایشون متولد سال 1384 (2006) هستند و در سن 15 سالگی برنده لاتاری 2022 شدند. چنین چیزی کاملا ممکنه و ما تقریبا سالی دو یا سه مسافر اینچنینی داریم که بهشون لقب مسافر کوچولو دادیم. اولین باری که ما چنین مسافری داشتیم مربوط به سال 2014 بود که یک برنده 14 ساله داشتیم و سال 2016 وارد آمریکا شد.

خیلی از افراد این موضوع رو باور نمی‌کنند. در صورتی که ما بارها با این افراد لایو گذاشتیم و در این مصاحبه هم دقیقا با یکی از همین برنده‌های زیر 16 سال مصاحبه خواهیم کرد. البته علیرضا در حال حاضر سه تا ویزا به صورت همزمان گرفته، همانطور که روی پاسپورتش می‌بینید، دو تا از ویزاها کنسل شده؛ ماجراش یکم پیچیده اس که در ادامه توضیح می‌دهیم.

چطور در عرض سه روز، سه تا ویزا آمریکا گرفتید؟

فامیلی من یک مقدار طولانیه و تعداد زیادی حروف G و H دارد. به همین دلیل امکان غلط تایپی در فامیلی من بالاست و نوشتار فامیلی من در ویزا با نوشتار فامیلی در پاسپورت یکسان نبود. به همین دلیل دوباره اقدام کردیم و این فامیلی بلند دردسر شد و سه روز بیشتر منتظر ماندیم.

بعد از اینکه ویزای صحیح بر روی پاسپورت چسبانده شد، متوجه شدیم که هنگام کنسل کردن ویزای اشتباه، باز هم خطا رخ داده و ویزای صحیح باطل شده است. مجبور شدیم دوباره درخواست دادیم تا مجددا ویزای جدید صادر شود. یعنی در واقع در عرض سه روز، سه تا ویزای لاتاری آمریکا گرفتیم. یعنی هر روز یک ویزای لاتاری برای ما صادر شد و تونستیم رکورد دریافت ویزا رو جابجا کنیم.

جای تقدیر هست از همکاران حامی مهاجر در ترکیه، چون همون لحظه که این مشکل برای ما پیش اومد، به ما گفتند که با پست کاری نداشته باشید و به سفارت مراجعه کنید، خودشون هم با سفارت تماس گرفتند. بنابراین ویزای ما از حالت پست خارج شد. اگر پست می‌شد، چند روز بیشتر طول می‌کشید و ما باید چهار، پنج روز بیشتر منتظر می‌موندیم.

از ثبت نام لاتاری خودتون تعریف کنید

ثبت نام لاتاری من خیلی جالب بود. دقیقا روز آخر ثبت نام لاتاری بود، خونه مادر بزرگم بودیم، دختر خاله مادرم تماس گرفتند و گفتند که مدارک خودتون رو برای ثبت نام بفرستید. دو ساعت به اتمام مهلت ثبت نام در لاتاری مونده بود، با زحمت از مدارک عکس گرفتیم و ارسال کردیم.

من سه شانس داشتم، یک بار به صورت مستقل ثبت نام کردم، یک بار زیر مجموعه پدر و یک بار هم زیر مجموعه مادر ثبت نام کردم. سال اول بود که مستقل ثبت نام می‌کردم و خوشبختانه در همین سال اول هم برنده شدم. دختر خاله مادرم بعد از برنده شدن من گفت که فکر کردم دوست ندارید در لاتاری ثبت‌نام کنید و قصد نداشتم باهاتون تماس بگیرم، ولی یک حسی گفت که با شما تماس بگیرم و حتما شانستون رو امتحان کنید.

بعد از برنده شدن در لاتاری چطور با حامی مهاجر آشنا شدید؟

پدر علیرضا درباره این موضوع توضیح می‌دهد که در گوگل جستجو کردیم، وارد سایت حامی مهاجر شدیم و از اطلاعات سایت استفاده کردیم. بعد از اینکار با موسسه تماس گرفتیم، وقت مشاوره گرفتیم. در جلسه مشاوره به ما توضیح دادند که علیرضا به صورت مستقل برنده شده و به همین دلیل پدر و مادر نمی‌تونند همراهش باشند. همین موضوع باعث ناراحتی ما شد.

ما در نامه برنده شدن علیرضا خونده بودیم که خانواده‌اش هم می‌تونه باهاش به آمریکا بره، اما متوجه نشده بودیم که منظور از این خانواده، پدر و مادر نیست و منظور همسر و فرزند علیرضا هست، که ایشون در حال حاضر مجرد هست و باید تنها به آمریکا مهاجرت کنه. بعد از فهمیدن این موضوع پرسیدیم که راهی نیست همراه علیرضا به آمریکا بریم؟ که کارشناسان گفتند در حال حاضر راهی نیست و باید روش‌های دیگه به این منظور امتحان کنید.

واقعیت تلخ بود، چون کارشناسان شما همون لحظه اول تمام واقعیت ها رو به ما گفتند، کمی ناراحت و مردد شدیم. کارشناس به ما گفت که تحقیق بیشتری انجام بدید و در صورت تمایل برای اجرای پرونده با موسسه قرارداد ببندید.

متاسفانه ما به یک موسسه دیگه مراجعه کردیم که خیلی تشکیلات لوکسی داشت و ادعای زیادی داشتند که در دوبی هم دفتر دارند. ما به اون‌ها گفتیم که می‌خواهیم همراه علیرضا به آمریکا برویم. اون‌ها هم با دفتر دبی خودشون تماس گرفتند و گفتند میشه، فقط باید مجموعا 40 میلیون به حساب ما واریز کنید تا همگی با هم به امریکا بروید.

ما هم متاسفانه به حرف اون موسسه اعتماد کردیم، بعد از اینکه روند پرونده آغاز شد، متوجه شدیم که برای علیرضا فرم DS-260 تکمیل کردند و برای ما فرم DS-160 تکمیل کردند. یک جستجو در اینترنت انجام دادیم و  متوجه شدیم که فرم DS-260 برای پرونده ‌های مهاجرتی همچون لاتاری و فرم DS-160 برای ویزاهای غیرمهاجرتی هست و فرم DS-160 اصلا ربطی به لاتاری ندارد.

همین موضوع باعث شد که مجددا با شرکت حامی مهاجر تماس بگیریم و کار پرونده خودمون رو به کارشناسان حامی مهاجر بسپاریم. خوشبختانه کارشناسان حامی مهاجر فرم علیرضا را بررسی کردند و به ما گفتند که شرکت قبلی فرم DS-260 ما رو درست تکمیل کرده بودند و این شانسی بود که در این قضیه آوردیم.

چند درصد مسیر بعد از برنده شدن در لاتاری همانند حرف‌های کارشناسان حامی مهاجر بود

بالای 99 درصد دقیقا همانند توصیه‌های کارشناسان حامی مهاجر بود. البته پرونده ما هم یک پرونده خاص بود و به دلیل شرایط سنی علیرضا باید به وسیله کارشناس‌های مجرب پیگیری می‌شد و خوشبختانه خوب به ثمر رسید. کارشناس‌های حامی مهاجردر همه مراحل ما را به خوبی راهنمایی کردند و همه چیز به موقع و منظم انجام شد.

 قبل از مصاحبه سفارت هم یک جلسه ماک سفارتی در موسسه حامی مهاجر داشتیم؛ در ماک سفارتی، جلسه سفارت برای ما شبیه‌سازی شد و علیرضا به خوبی متوجه شد که در مصاحبه سفارت آمریکا باید چه کارهایی انجام بدهد و باید جوابگوی چه سوالاتی باشد. ماک سفارتی دقیقا مانند این بود که انگار علیرضا یکبار برای مصاحبه به سفارت رفته است و روز مصاحبه لاتاری با تجربه کامل وارد سفارت شد.

بسیار از جلسه ماک سفارتی حامی مهاجر راضی بودیم و حدود 95 درصد اتفاقاتی که کارشناسان حامی مهاجر در ماک سفارتی برای ما توضیح داده بودند، اتفاق افتاد. حتی یک مورد درباره تمکن مالی و اسپانسر بود که افسر برای اینکه علیرضا را به چالش بکشد، آن را به انگلیسی پرسیده بود، ولی راهنمایی انجام شده در ماک سفارتی باعث شد که علیرضا اعتماد به نفس بالایی داشته باشد و به خوبی جواب همه سوالات را بدهد.

 بعد از دریافت ویزای لاتاری چه اتفاقی افتاد؟

علیرضا توضیح می‌دهد که پدر و مادرم در جلوی در سفارت منتظرم بودند. بعد خروج از سفارت، از من پرسیدند که چه اتفاقی افتاد و من خیلی با اعتماد به نفس جواب دادم که ویزا را گرفتم. اتفاقا با یکی از مشتری‌های حامی مهاجر صحبت می‌کردیم و ایشان گفتند که آن افسر که با من مصاحبه کرد، تعداد زیادی را AP زده بود؛ ولی من توانستم با کمک موسسه حامی مهاجر ویزای خودم را از همین افسر دریافت کنم.

سوالات افسر در مصاحبه لاتاری آمریکا چه چیزهایی بود؟

بعد از سلام و احوال‌پرسی، مدارک را تحویل افسر دادم و ایشان بررسی کردند. از من پرسیدند که کدام شهر میخواهی بروی؟ چرا اونجا میخواهی بروی؟ چه چیزی میخواهی بخوانی؟ شغل خانواده تو چیه؟ چه کسی شما را ساپورت خواهد کرد؟ و به نظرم مهم‌ترین بخش، سوالات مربوط به اهداف زندگی در آمریکا بود.

توصیه به برندگان لاتاری

پدر علیرضا با توجه به تجربه خود به برندگان لاتاری توصیه می‌کند که به موسسه حامی مهاجر اعتماد کنید. این حرف را از ته دل می‌گویم. ما تمام توصیه‌ها و راهنمایی‌هایی را که کارشناسان حامی مهاجر به ما ارائه کردند، به چشم دیدیم و تجربه کردیم. از تمام خدمات حامی مهاجر راضی بودیم و متشکر هستیم. به همه برندگان لاتاری توصیه می‌کنیم که مثل ما مدام تحقیق نکنند و به حامی مهاجر اعتماد کنند. چرا که کارهای ما باعث اتلاف هزینه شد که البته با توجه به نتیجه‌ای که گرفتیم، این اتلاف هزینه اهمیتی ندارد.

ما چندین بار در صدور ویزا به مشکل خوردیم، اما همکاران حامی مهاجر از ما حمایت کردند و مشکل ما را بدون دریافت هیچ هزینه اضافه حل کردند.واقعا پشتیبانی حامی مهاجر بسیار خوب بود و در همه مراحل ما را به خوبی راهنمایی و هدایت کردند. ما در تجربه دریافت ویزا، با برندگان لاتاری مواجه شدیم که به دلیل هزینه نکردن برای مشاوره با کارشناس، دچار مشکل شده بودند و خوشحال هستیم که کارشناس خوب حامی مهاجر پرونده ما را انجام دادند و همیشه راهنمایی‌های لازم را به ما ارائه دادند.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 12 | کل دیدگاه های تایید شده: 1
Masoumeh Falahati
با سلام، من یک سوال در خصوص گرین کارت داشتم و اون هم اینه که آیا برای دریافت گرین کارت شرط سنی خاصی وجود دارد یا اینکه هر شخصی با هر سنی می تواند در لاتاری شرکت کند؟
کارشناس حامی مهاجر
<p>درود معصومه عزیز&nbsp;</p> <p>همه افراد با هر سنی می توانند در لاتاری ثبت نام کنند.</p> <p>افراد زیر 15 سال به عنوان زیر مجموعه والدین می توانند ثبت نام کنند و بالای 15 سال علاوه بر زیر مجموعه والدین می توانند به صورت کیس مستقل هم ثبت نام کنند&nbsp;</p>