راهنمای تکمیل فرم DS-160: فرم ویزای دانشجویی و توریستی آمریکا

راهنمای پر کردن فرم DS-160 آمریکا

درست است که بازار مهاجرت به آمریکا داغ است. حتی کسانی‌که تا به‌حال پایشان را در خاک آن نگذاشته‌اند نیز رویای مهاجرت به این کشور را دارند. اما پیدا می‌شوند افرادی که با اهدافی غیر مهاجرتی به آمریکا سفر می‌کنند. یا می‌خواهند تحصیل کنند یا تاجرند و به قصد کسب‌وکار وارد ایالات متحده می‌شوند  یا اهداف پزشکی دارند و می‌خواهند برای استفاده از خدمات درمانی به این کشور سفر کنند. جذابیت‌های توریستی هم که کم ندارد. بنابراین حتما در میان انتخاب‌های علاقه‌مندان به سفر و ماجراجویی نیز نام این کشور به چشم می‌خورد.

اگر شما هم خودتان را در میان این افراد می‌بینید، باید با نحوه پر کردن فرم DS-160 آشنا شوید. این فرم در فرایند درخواست ویزای آمریکا قرار دارد و تکمیل آن جزو الزامات است. فرمی حقوقی و غیرمهاجرتی محسوب می‌شود و باید با نهایت حساسیت و دقت تکمیل شود. به‌عنوان فرم ویزای تحصیلی یا فرم ویزای دانشجویی نیز شناخته می‌شود و از طریق وبسایت وزارت امور خارجه آمریکا در دسترس است.

اینها تنها بخشی از مشخصات اصلی و ضروری این فرم هستند. اما هنوز چیزهای زیادی وجود دارد که باید درباره آن بدانید. ما در مطلب پیش‌رو تلاش کردیم درباره مدارک و هزینه‌های آن دقیق‌ترین اطلاعات را در اختیارتان بگذاریم. همچنین با راهنمای پرکردن فرم DS-160 نیز آشنا ‌شوید و متوجه فرق آن با فرم DS-260 خواهید شد. پس تا پایان با حامی مهاجر همراه باشید. تا هیچ سوالی برایتان بی‌پاسخ نماند.

ازآنجایی‌که فرم فارسی DS 160 وجود ندارد و  کاملا باید به زبان انگلیسی تکمیل شود، بنابراین کوچکترین اشتباه ممکن است باعث تاخیر در روند پرونده یا رد شدن کامل آن شود. خبر خوب اینکه این فرم در موسسه حامی مهاجر به صورت کاملا تخصصی و صحیح و توسط کارشناسان مجرب و مسلط به زبان انگلیسی تکمیل می‌شود. علاوه‌بر این، در زمینه اخذ ویزای توریستی و ادامه تحصیل در آمریکا ارائه دهنده خدمات تخصصی متعددی است. برای استفاده از این خدمات و همچنین دریافت مشاوره می‌توانید از طریق شماره 02149078 با کارشناسان و مشاوران حامی مهاجر ارتباط برقرار نمایید.

فرم DS-160 چیست؟

فرم دی اس 160 چیست؟

فرم DS یک فرم الکترونیکی آنلاین برای درخواست انواع ویزاهای آمریکا است. ویزاهای آمریکا به دو دسته مهاجرتی و غیرمهاجرتی تقسیم‌بندی می‌شوند. ویزاهای مهاجرتی برای متقاضیان بین‌المللی که قصد اقامت دائم در ایالات متحده آمریکا را دارند، صادر می‌شود. اما ویزاهای غیرمهاجرتی برای متقاضیانی است که قصد اقامت موقت در آمریکا با اهداف توریستی، تحصیلی و ... را دارند.

با توجه به مطالبی که در بالا بیان شد پاسخ به این سوال که فرم دی اس 160 چیست، مشخص می‌شود. فرم DS-160، یک فرم حقوقی برای درخواست ویزاهای غیرمهاجرتی مثل ویزای تحصیلی آمریکا، ویزای توریستی آمریکا، ویزای سرمایه‌گذاری آمریکا، ویزای کار آمریکا و مشابه آن است که متقاضی قصد اقامت موقت در آمریکا را دارد.

باید به این نکته توجه داشت که برخی از ویزاها مثل ویزای سرمایه‌گذاری و ویزای کاری در دسته ویزاهای مهاجرتی و برخی دیگر در دسته غیرمهاجرتی قرار می‌گیرند. متقاضیان ویزاهای مهاجرتی باید فرم DS-260 را برای درخواست ویزا تکمیل کنند. مهمترین فرق بین فرم دی اس 160 و فرم  DS-260 در غیرمهاجرتی و مهاجرتی بودن این فرم‌ها است. نمونه فرم DS-160 در تصویر ابتدای این بخش از مقاله آمده است.

فرم ویزای تحصیلی

فرم ویزای تحصیلی یا فرم ویزای دانشجویی همان فرم دی اس 160 است. برای دانشجویان بین‌المللی که مایل به تحصیل در ایالات متحده هستند و می‌خواهند حین تحصیل در آمریکا زندگی کنند، تکمیل این فرم برای دریافت ویزا ضروری است. متقاضیان پیش از تکمیل فرم باید مدارک مورد نیاز برای فرم DS 160 را آماده کنند.

مدارک مورد نیاز برای فرم DS-160

مدارک مورد نیاز برای فرم DS-160

متقاضیان ویزای تحصیلی آمریکا پیش از تکمیل این فرم، باید تمامی مدارک را آماده داشته باشند تا در زمان وارد کردن اطلاعات، با مشکلی مواجه نشوند. مدارکی که برای تکمیل فرم DS160 لازم است، شامل موارد زیر می‌شود:

فرم I-20

پس از دریافت نامه پذیرش دانشجویی، دانشگاه موردنظر در آمریکا بایستی برای دانشجوی متقاضی فرمی را تحت عنوان I-20 صادر کند. این فرم مهمترین مدرک مورد نیاز برای تکمیل فرم دی اس 160 است که حاوی اطلاعاتی مانند اطلاعات شخصی دانشجو، مشخصات دانشگاه، رشته تحصیلی، SEVIS ID و برنامه سفر دانشجو خواهد بود.

این امکان وجود دارد که متقاضی از چندین دانشگاه مختلف نامه پذیرش و فرم I-20 دریافت کند. اما فقط با یک I-20 می‌تواند در زمان مصاحبه سفارت حاضر شود. همچنین SEVIS ID فقط یک بار برای شخص صادر می‌شود و در صورت تغییر دانشگاه یا هر دلیل دیگر، این شماره ثابت است و SEVIS ID دیگری برای متقاضی صادر نمی‌شود.

پاسپورت معتبر

داشتن پاسپورت معتبر که حداقل 6 ماه تا زمان انقضای آن باقی مانده باشد، برای ورود به آمریکا الزامی است. اطلاعات وارد شده در فرم دی اس نیز باید دقیقا مطابق با پاسپورت باشد.

مدارک تحصیلی و شغلی

متقاضی در هنگام تکمیل فرم و همچنین در زمان مصاحبه سفارت، باید اصل مدارک تحصیلی و شغلی به همراه ترجمه آن را داشته باشد.

عکس دیجیتال

داشتن فایل یک عکس که حداقل برای 6 ماه گذشته باشد، برای آپلود در فرم الزامی است. فایل عکس فرم DS-160 باید 5*5 و با رزولوشن 600*600 و حجم زیر 240 کیلوبایت باشد.

راهنمای تکمیل فرم DS-160

راهنمای فرم DS-160 حاوی نکات بسیار تخصصی و مهم است زیرا فرم باید با دقت بسیار بالا و بدون اشتباه کامل شود. به همین منظور متقاضیان برای جلوگیری از بروز هر گونه اشتباه درون فرم، بهتر است تکمیل این فرم حقوقی و تخصصی را به افراد با تجربه بسپارند. در موسسه حامی مهاجر خدمات تکمیل فرم دی اس اعم از تکمیل فرم DS-160 و DS-260 توسط کارشناسان و متخصصان مسلط به زبان انگلیسی انجام می‌شود. در ادامه درباره نحوه پر کردن فرم  DS-160 توضیح داده شده است.

راهنمای تکمیل فرم DS-160

مرحله 1: شروع فرآیند تکمیل فرم DS-160 سفارت آمریکا

متقاضی در اولین قدم می‌بایست به سایت وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا مراجعه کند و بر روی درخواست ویزای غیرمهاجرتی آنلاین کلیک کند. در صفحه‌ای که باز می‌شود، ابتدا باید کشور مورد نظر برای مصاحبه سفارت انتخاب شود.

از آنجا که کشور ایران و آمریکا روابط دیپلماتیک ندارند، متقاضی باید برای مصاحبه یکی از کشورهای همسایه را انتخاب کند. مصاحبه سفارت آمریکا در کشورهای ترکیه، امارات و ارمنستان به زبان فارسی انجام می‌شود. بهترین گزینه برای اطمینان از روند بدون استرس مصاحبه، استفاده از تورهای سفارتی حامی مهاجر است.

پس از انتخاب کشور محل مصاحبه، متقاضی باید عبارت امنیتی یا اصطلاحا کپچا را درون کادر مورد نظر وارد کرده و بر روی گزینه Start An Application کلیک کند. در زیر این قسمت، گزینه دیگری با عنوان Retrieve An Application وجود دارد که پس از شروع فرایند و SAVE کردن فرم، در صورت خروج از فرم یا مواجه شدن با عبارت Session Timed Out، برای ورود مجدد به فرم باید روی این گزینه کلیک کرد.

پس از کلیک بر روی گزینه شروع، صفحه‌ای برای متقاضی باز می‌شود که حاوی هشدارهای امنیتی، شناسه برنامه یا Application ID و یک سوال امنیتی است. Application ID یک شناسه بسیار مهم است که متقاضی از ابتدا تا انتهای پروسه با آن سر و کار دارد و باید این شناسه را در جایی مطمئن ثبت کند یا به خاطر بسپارد. سپس گزینه "موافقم" را باید انتخاب کرده و یکی از سوال‌های امنیتی را به انتخاب خود پاسخ دهد.

نکته بسیار مهم: برای ورود مجدد به فرم دی اس، داشتن شناسه برنامه،پاسخ سوال امنیتی، سال تولد و 5 کارکتر اول نام خانوادگی الزامی است.

مرحله 2: تکمیل اطلاعات شخصی

اطلاعات این قسمت حتما باید عینا و مطابق با پاسپورت تکمیل شود. بخش اطلاعات شخصی شامل 2 صفحه است که در صفحه اول اطلاعات شامل نام و نام خانوادگی، نام کامل به زبان مادری، نام‌های گذشته (در صورت داشتن)، شماره تماس‌های که به نام متقاضی ثبت شده باشد، جنسیت، وضعیت تاهل، تاریخ تولد و محل تولد (شهر،استان،کشور) باید تکمیل شود.

در صفحه دوم نیز اطلاعات شامل کشور محل تولد و تابعیت و اقامت کشور دیگر (در صورت داشتن) باید تکمیل شود.

تکمیل فرم ds-160

مرحله 3: ورود اطلاعات سفر

در قسمت اطلاعات سفر در فرم ds160 باید هدف متقاضی از سفر به آمریکا مشخص شود. در این بخش باید نوع ویزای درخواستی و اینکه شخص، متقاضی اصلی است یا همراه متقاضی اصلی انتخاب شود. همچنین در ادامه باید برنامه سفر که شامل تاریخ و شهر ورود به آمریکا، تاریخ و شهر خروج از آمریکا، آدرس محل اقامت در آمریکا و اینکه هزینه سفر متقاضی از کجا تامین شده است، مشخص شود. این بخش باید با استفاده از اطلاعات فرم I-20 تکمیل شود.

انواع ویزاهای غیرمهاجرتی

انواع ویزاهای غیرمهاجرتی که برای درخواست آنها باید فرم DS-160 تکمیل شود، در جدول زیر بیان شده است:

INTRACOMPANY TRANSFEREE (L)

FOREIGN GOVERNMENT OFFICIAL (A)

VOCATIONAL/NONACADEMIC STUDENT (M)

TEMP. BUSINESS PLEASURE VISITOR (B)

NATO STAFF (NATO)

ALIEN IN TRANSIT (C)

ALIEN WITH EXTRAORDINARY ABILITY (O)

CNMI WORKER OR INVESTOR (CW/E2C)

INTERNATIONALLY RECOGNIZED ALIEN (P)

CREWMEMBER (D)

CULTURAL EXCHANGE VISITOR (Q)

TREATY TRADER OR INVESTOR (E)

RELIGIOUS WORKER (R)

ACADEMIC OR LANGUAGE STUDENT (F)

INFORMANT OR WITNESS (S)

INTERNATIONAL ORGANIZATION REP./EMP (G)

VICTIM OF TRAFFICKING (T)

TEMPORARY WORKER (H)

NAFTA PROFESSIONAL (TD/TN)

FOREIGN MEDIA REPRESENTATIVE (I)

VICTIM OF CRIMINAL ACTIVITY (U)

EXCHANGE VISITOR (J)

PAROLE BENEFICIARY (PARCIS)

FIANCÉ(E) OR SPOUSE OF A U.S. CITIZEN (K)

اطلاعات همراهان سفر

مرحله 4: اطلاعات همراهان سفر

در این قسمت باید اطلاعات همراهان متقاضی در این سفر (در صورت داشتن همراه) وارد شود که شامل نام و نام خانوادگی و نسبت او با شخص متقاضی است.

مرحله 5: ورود اطلاعات سفرهای قبلی به آمریکا

اگر متقاضی در گذشته به ایالات متحده آمریکا سفر کرده یا حتی ویزای آمریکا دریافت کرده است، باید در این بخش اطلاعات سفر یا ویزا را وارد کند.

مرحله 6: اطلاعات آدرس و تلفن

در این قسمت اطلاعاتی که باید تکمیل شود شامل آدرس دقیق محل سکونت، شهر و استان و کشور محل سکونت، شماره تماس اصلی، شماره تماس‌های استفاده شده در 5 سال گذشته (در صورت داشتن)، ایمیل اصلی، ایمیل‌های استفاده شده در 5 سال گذشته (در صورت داشتن) و نام کاربری شبکه‌های اجتماعی (مثل اینستاگرام، یوتیوب، توییتر و ...) است.

مرحله 7: تکمیل اطلاعات پاسپورت

اطلاعات این بخش نیز باید عینا مطابق با اطلاعات درون پاسپورت تکمیل شود. نوع گذرنامه، شماره گذرنامه به همراه حرف انگلیسی ابتدای آن، شهر و استان و کشور صادرکننده گذرنامه، تاریخ صدور و تاریخ انقضای گذرنامه مواردی هستند که باید در این قسمت تکمیل شوند.

مرحله 8: ورود اطلاعات آشنایان شخص متقاضی سفر به در آمریکا

در این قسمت باید اطلاعات شخص یا سازمانی که آشنای شخص متقاضی در آمریکا است، وارد شود که می‌تواند هر شخص یا سازمانی باشد.  اطلاعاتی که باید وارد شود شامل نام خانوادگی یا نام سازمان آشنای متقاضی، نسبت یا رابطه آن با متقاضی و آدرس دقیق آشنا در آمریکا است.

مرحله 9: اطلاعات خانوادگی

این بخش باید با اطلاعات والدین بیولوژیکی یا به عبارتی خونی و تنی تکمیل شود. اگر متقاضی فرزندخوانده باشد، باید اطلاعات پدرخوانده یا مادرخوانده خود را وارد کند.

اطلاعاتی که باید وارد شود شامل نام و نام خانوادگی پدر و مادر، تاریخ تولد هر دو و این که آیا پدر یا مادر در آمریکا هستند یا خیر است. همچنین اگر از بستگان درجه 1 متقاضی مثل خواهر، برادر، همسر و یا فرزند در آمریکا هستند، اطلاعات آن‌ها نیز باید وارد شود.

مرحله 10: اطلاعات شغلی و تحصیلی

فیلد اطلاعات شغلی و تحصیلی در اپلیکیشن فرم دی اس 160 شامل 3 صفحه است که صفحه اول مربوط به شغل یا تحصیلات فعلی، صفحه دوم مربوط به مشاغل گذشته و سطح تحصیلات متقاضی و صفحه سوم مربوط به یک سری اطلاعات اضافی است.

شغل یا تحصیلات فعلی

در این قسمت متقاضی باید اطلاعات شغل یا تحصیلات در حال حاضر خود را وارد کند. اطلاعاتی که باید در این بخش وارد شود شامل عنوان شغل اصلی، نام محل کار یا محل تحصیل، آدرس دقیق و شماره تماس محل کار یا محل تحصیل، تاریخ شروع کار یا تحصیل، درآمد ماهیانه به واحد پول محلی (در صورت شاغل بودن) و شرح وظایف شغلی است. شرح وظایف شغلی باید مطابق با استانداردهای آمریکا و از امتیاز شغلی بالایی برخوردار باشد.

عناوین شغلی به صورت انتخابی است و به صورت دستی وارد نمی‌شود. این عناوین داخل سایت به صورت دسته‌بندی زیر قرار گرفته است:

مشاغل مربوط به:

مشاغل مربوط به:

کشاورزی

پزشکی و سلامت

هنر / حرفه‌ای

نظامی

بیزینس و کسب و کار

علوم طبیعی

ارتباطات

بیکار

علوم کامپیوتر

علوم فیزیکی

خدمات غذا و آشپزی

شغل مذهبی

آموزش

محقق و پژوهشگر

مهندسی

بازنشسته

دولتی

علوم اجتماعی

خانه‌دار

محصل / دانشجو

حرفه مرتبط با قانون

موارد دیگر

شغل‌ های قبلی و سطح تحصیلات

اگر متقاضی در 5 سال گذشته در شغل یا حرفه‌ای مشغول به کار بوده است، باید در این قسمت وارد شود. اگر از 5 سال گذشته تا کنون نیز در شغل یا تحصیلات فعلی مشغول بوده است، نیازی به تکمیل قسمت شغل‌های گذشته نیست. اطلاعاتی که باید برای شغل‌های قبلی وارد شود شامل نام محل کار قبلی، آدرس و شهر و استان محل کار قبلی، شماره تماس محل کار قبلی، عنوان شغلی و تاریخ شروع و پایان شغل قبلی و شرح وظایف عنوان شغلی می‌شود.

اطلاعات سطح تحصیلات متقاضی از آخرین مقطعی که مدرک دریافت کرده است تا دیپلم نیز باید در این قسمت وارد شود. اطلاعات مورد نیاز برای این قسمت شامل نام دانشگاه یا مدرسه، آدرس و شهر و استان محل تحصیل، مقطع تحصیلی، تاریخ شروع و تاریخ پایان مقطع تحصیلی است.

مرحله 11: پاسخ به سوالات 

تکمیل اطلاعات فرم DS-160 و پاسخ به سوالات از این قسمت به بعد بسیار مهم‌تر می‌شود و پاسخ غلط به هر کدام از سوال‌ها ممکن است حتی منجر به رد شدن پرونده متقاضی شود. به همین دلیل است که تکمیل این فرم باید زیر نظر کارشناس متخصص و با تجربه انجام شود. حامی مهاجر با تجربه و تخصصی که در تکمیل فرم‌های حقوقی و سفارتی به خصوص فرم دی اس 160 دارد، تکمیل این فرم را با جزئیات کامل، بدون هیچ خطایی و با تایید متقاضی انجام می‌دهد.

در قسمت اطلاعات اضافی مواردی مثل لیست زبان‌های بین‌المللی که متقاضی مسلط به صبحت کردن با آنها است و لیست کشورهایی که در 5 سال گذشته به آنها سفر کرده است، وارد می‌شود. علاوه بر این سوالاتی در این بخش و قسمت بعدی یعنی سوالات امنیتی پرسیده می‌شود که پاسخ به آنها باید زیر نظر یک فرد متخصص انجام شود.

جهت انجام خدماتی نظیر دریافت پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا، دریافت وقت فوری سفارت آمریکا و تکمیل فرم ds160 می‌توانید با کارشناسان متخصص حامی مهاجر با شماره 02149078 تماس بگیرید.

سوالات امنیتی

سوالات امنیتی در فرم DS

این قسمت از فرم DS بسیار مهم و حیاتی است و شامل 5 صفحه می‌شود. در این 5 صفحه یک سری سوالات امنیتی از متقاضی پرسیده می‌شود تا دولت آمریکا اطمینان حاصل کند شخصی که می‌خواهد ویزا دریافت کند و وارد خاک این کشور شود، تهدیدی برای ایالات متحده آمریکا به حساب نمی‌آید.

بنابراین به دلیل اهمیتی که این بخش دارد، هر گونه پاسخ اشتباه به این سوالات منجر به رد شدن درخواست ویزای متقاضی می‌شود و حتی ممکن است برای همیشه شانس ورود به خاک کشور آمریکا را از دست بدهد.

اطلاعات آشنایان و دوستان کشور محل اقامت

برای تکمیل این قسمت باید اطلاعات 2 نفر از آشنایان کشور محل اقامت متقاضی (مثلا ایران) وارد شود. اطلاعاتی که باید در این بخش وارد شود شامل نام و نام خانوادگی، آدرس محل سکونت، شهر و استان محل سکونت است.

اطلاعات SEVIS

این قسمت نیز یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین بخش‌های اپلیکیشن فرم DS-160 است که با توجه به اطلاعات درون فرم I-20 تکمیل می‌شود. اطلاعاتی که در این بخش از فرم ویزای تحصیلی باید تکمیل شود شامل شماره سویس (SEVIS ID)، نام دانشگاه مورد نظر، دوره تحصیلی، آدرس دانشگاه، شهر و ایالت محل تحصیل و کد پستی دانشگاه است.

مرحله 12: آپلود عکس

پس از تکمیل اطلاعات فرم ویزای دانشجویی، در مرحله آخر متقاضی باید عکس خود را با مشخصاتی که ابتدای مقاله گفته شد، آپلود کند. مشخصات عکسی که باید در اپلیکیشن فرم DS 160 بارگذاری شود، دقیقا مطابق با مشخصات عکس ثبت‌نام لاتاری است. برای اطلاع بیشتر از مشخصات عکس، می‌توانید به مقاله عکس لاتاری مراجعه نمایید.

مرحله 13: مرور کردن

پس از بارگذاری عکس، مرحله مرور کردن مجدد فرم است. در این مرحله که اصطلاحا ریویو (Review) نام دارد، متقاضی باید مرحله به مرحله اطلاعاتی را که وارد کرده است، چک کند و در صورت مشاهده اشتباه یا مغایرت اطلاعات اقدام به تصحیح آن نماید.

برای آنکه در تکمیل فرم اشتباه، مغایرت یا هر موردی که ممکن است در روند اخذ ویزای آمریکا مشکل ایجاد کند، از چشم متقاضی پنهان نماند بهتر است برای اطمینان خاطر و نداشتن استرس، تکمیل این فرم بسیار مهم و حساس را به افراد متخصص حامی مهاجر بسپارد.

متخصصان حامی مهاجر با دقت بسیار بالا و با تسلط کامل بر روی این فرم بسیار حساس، آن را تکمیل می‌کنند و مرحله به مرحله اطلاعات را با متقاضی بررسی می‌کنند. همچنین تمامی مواردی که باید در روز مصاحبه انجام شود را در قالب ماک سفارتی حامی مهاجر به متقاضی ارائه می‌کنند تا با آمادگی کامل در مصاحبه سفارت آمریکا حاضر شود.

مرحله 14: سابمیت کردن

مرحله پایانی تکمیل فرم DS-160 سفارت آمریکا، سابمیت کردن یا امضا کردن فرم به صورت الکترونیکی است. متقاضی پس از چک کردن کامل فرم و اطمینان از صحت کامل اطلاعات، با وارد کردن شماره پاسپورت و کد امنیتی، روی گزینه امضا و ارسال درخواست کلیک می‌کند و مرحله سابمیت فرم را انجام می‌دهد.

پس از امضا و ارسال درخواست، دیگر امکان تغییر و ویرایش اطلاعات وجود ندارد. پس از سابمیت یک صفحه تاییدیه (Confimation) باز می‌شود که متقاضی باید آن را ذخیره کند و در تمامی مراحل فرآیند همراه خود داشته باشد.

فرم DS جهت درخواست برای انواع ویزاهای آمریکا

سخن پایانی

بسیاری از متقاضیان از طریق ویزاهای غیرمهاجرتی برای سفر به کشور آمریکا اقدام می‌کنند. برای درخواست ویزاهای غیرمهاجرتی مثل ویزای دانشجویی آمریکا، حتما باید اپلیکیشن فرم DS-160 به زبان انگلیسی تکمیل و برای وزارت امور خارجه آمریکا ارسال شود. DS160 یک فرم حقوقی و سفارتی بسیار مهم و حساس است که نباید در تکمیل آن هیچ اشتباهی وجود داشته باشد چرا که ممکن است حتی یک اشتباه کوچک، باعث تاخیر در روند پرونده و یا رد شدن پرونده توسط افسر سفارت شود.

به همین دلیل باید تکمیل این فرم بسیار حساس را به افرادی که تخصص و تجربه کافی در این زمینه دارند و به زبان انگلیسی مسلط هستند، سپرد. شما ممکن است مبلغی را برای هزینه تکمیل فرم DS-160 بپردازید اما قطعا این هزینه ارزش آن را دارد تا از تاخیر در روند پرونده یا رد شدن آن جلوگیری کند.

کارشناسان حامی مهاجر با تخصص و تجربه‌ای که در زمینه تکمیل فرم‌های حقوقی و سفارتی مثل DS-260 و DS-160 دارند، با دقت بسیار بالا و بررسی تمامی جزئیات بدون وارد کردن اطلاعات اضافی که ممکن است منجر به حساس شدن افسر پرونده شود، فرم متقاضیان را تکمیل می‌کنند و آن را مرحله به مرحله با شخص متقاضی چک می‌کنند و در نهایت با تایید مشتری، اقدام به سابمیت آن می‌نمایند.

موسسه حامی مهاجر یک شرکت مهاجرتی معتبر و مطمئن در تمامی زمینه‌های مهاجرتی به خصوص اخذ ویزای تحصیلی آمریکا، اخذ پذیرش از بهترین دانشگاه‌های آمریکا، برگزاری تور سفارتی آمریکا، برگزاری ماک سفارتی آمریکا و تکمیل فرم‌های DS است. برای استفاده از این خدمات می‌توانید با کارشناسان ما در حامی مهاجر با شماره 02149078 تماس حاصل فرمایید.

پاسخ به سوالات متداول تکمیل فرم DS-160

معمولا کاربران و متقاضیان سفر به آمریکا سوالات متعددی در این خصوص دارند. این سوالات بیشتر درباره نحوه تکمیل و دانلود فرم DS-160 سفارت آمریکا و هزینه‌ها و شرایط است. همچنین درباره مدت زمان پرکردن آن نیز ابهاماتی وجود دارد. ما در این بخش سعی کرده‌ایم به بخشی از سوالات پاسخ دهیم.

هزینه فرم DS-160 چقدر است؟

به طور کلی و در حالت عادی تکمیل فرم توسط متقاضی هزینه‌ای ندارد اما برای تکمیل فرم به صورت تخصصی و زیر نظر کارشناس با تجربه، باید هزینه‌ای به عنوان کارمزد استفاده از خدمات تخصصی پرداخت شود.

چه مدارکی برای فرم DS-160 مورد نیاز است؟

برای تکمیل این فرم به مدارکی همچون I-20، پاسپورت معتبر، مدارک شغلی، مدارک تحصیلی، عکس دیجیتال و ... نیاز است که در طول مقاله به صورت کامل توضیح داده شده است.

چگونه فرم DS-160 دانلود می‌ شود؟

تکمیل و ارسال فرم دی اس به صورت الکترونیکی و آنلاین انجام می‌شود.

تا کی مهلت داریم فرم DS160 را سابمیت کنیم؟

از زمان شروع تکمیل فرم، 30 روز فرصت دارید تا فرم را تکمیل و سابمیت کنید.

فرم ds-160 کجاست؟

برای مشاهده این فرم باید به وبسایت وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا مراجعه نمایید.

فرم ds160 را باید به چه زبانی تکمیل کنم؟

تکمیل فرم دی اس حتما باید به زبان انگلیسی انجام شود.

آیا پاسخ دادن به تمامی گزینه‌ها اجباری است؟

خیر، پاسخ دادن به برخی از موارد اختیاری است که در فرم مشخص شده است.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 2 | کل دیدگاه های تایید شده: 0