20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا با گپ 10 ساله، مدرک دولینگو، بدون GRE همراه اسکالرشیپ

امروز قصد داریم با یکی از دانشجویان عزیزمون صحبت کنیم. ایشان در مقطع ارشد و رشته بایولوژی موفق به اخذ ویزای تحصیلی آمریکا شدند.

درباره پروسه ویزای تحصیلی آمریکا

ایشان در ایران بین سال های 88 تا 92 در مقطع کارشناسی زیست شناسی تحصیل کرده‌اند و در واقع ایشان یک گپ تحصیلی از سال 92 تا 1402 داشتند، که یک گپ تحصیلی 10 ساله می‌شود. البته باید گفت که ایشان مدتی هم در اوکراین دانشجوی پزشکی بودند و به دلیل جنگ روسیه و اوکراین از دانشگاه انصراف دادند و به ایران بازگشتند.

این مطالب را برای دانشجویانی می‌گوییم که نگران این هستند نتوانند در حین تحصیل برای ویزای تحصیلی آمریکا اقدام کنند یا دانشجویانی که نگران گپ تحصیلی بالای خود هستند. این دانشجوی عزیز ما، هر دو این وضعیت ها را داشت، هم گپ تحصیلی بالایی داشت و هم دانشجوی انصرافی از کشور اوکراین بود، اما توانست ویزای تحصیلی آمریکا بگیرد.

مدرک زبان شما برای گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا چه بود؟

مدرک زبان من دولینگو با نمره 125 بود.

این هم یک نگرانی دانشجویانی است که به دنبال گرفتن ویزای آمریکا هستند و حس می‌کنند که برای تحصیل در آمریکا فقط باید مدرک زبان آیلتس و تافل داشته باشند. اما در این رابطه باید گفت یکی از مدارکی که 90 درصد دانشگاه های آمریکا آن را قبول دارند، نمره زبان دولینگو است.

سطح سوالات آزمون دولینگو به نسبت از آیلتس و تافل ساده تر است و به صورت آنلاین هم برگزار می‌شود. برای اینکه شانس و زمان شما در پروسه ویزای تحصیلی آمریکا نسوزد، حتما در تست دولینگو شرکت کنید. مزیت دولینگو  هم این است که زمان و ساعت خاصی برای برگزاری آزمون وجود ندارد و هزینه آزمون نیز به نسبت آیلتس و تافل ارزان تر است. قبلا 49 دلار بود، الان به هزینه آزمون دولینگو به 59 دلار رسیده است.

یک مورد مهم درباره رشته بایولوژی و تحصیل در آمریکا

رشته بایولوژی جز رشته هایی است که برای تحصیل در مقطع ارشد باید عموما نمره GRE ارائه کنید. منتها ما نمره GRE را برای این دانشجوی عزیزمان ویو کردیم و دانشگاه هم دیگر از ما GRE نخواست. ما توانایی این را داریم که مدارکی که دانشگاه از دانشجو می‌خواهد را ویو کنیم.

ما برای این دانشجوی عزیزمان، با 10 سال گپ تحصیلی، مدرک زبان دولینگو، بدون GRE ویزای تحصیلی آمریکا همراه با 50 درصد اسکالرشیپ (50 درصد تخفیف شهریه دانشگاه) گرفتیم. به همین خاطر این پرونده برای حامی مهاجر بسیار لذت بخش بود.

چالش های گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا

این دانشجوی عزیزمان در مسیر گرفتن ویزای تحصیلی با چالش های سختی روبرو شدند. ایشان دو بار در مصاحبه ویزا ریفیوز شدند. یکبار به سفارت عمان و یکبار هم به سفارت آنکارا رفتند و ریفیوز شدند. این موضوعات را برای دانشجویانی می‌گوییم که حس می‌کنند با یکبار ریفیوزی در سفارت آمریکا دیگر شانسی برای دریافت ویزا ندارند.

نکته جالب اینجاست که ما هیچ تغییری در پرونده این دانشجوی عزیزمان انجام ندادیم. چرا که پرونده ایشان بسیار منسجم و کامل بود و دلیل ریفیوزی ایشان فقط نظر شخصی افسر پرونده بود. در نهایت ایشان برای بار سوم با همان پرونده به سفارت آمریکا در قطر رفتند و موفق شدند ویزای خودشان را دریافت کنند.

مصاحبه ویزای دانشجویی سفارت آمریکا در قطر

وقتی که من برای مصاحبه به سفارت آمریکا در قطر رفتم، حدود 120 الی 130 متقاضی ویزا در صف بودند. من زودتر برای مصاحبه رفته بودم. ساعت نه وارد سفارت شدم و زمان مصاحبه من در ساعت 10 بود. این سفارت آمریکا بسیار بزرگ است. برای رسیدن به محل مصاحبه از سه الی چهار گیت عبور کردیم.

یک سالن متوسط در سفارت بود که در آن سه افسر مصاحبه می‌کردند و سه افسر دیگر کارهای انگشت نگاری را انجام می‌دادند. افسری که من علاقه مند بودم با او مصاحبه کنم، افسری بود که حدود یک دقیقه مصاحبه می‌کرد و برای ویزا تصمیم گیری می‌کرد، ولی دو افسر دیگر سوالات زیادتر می‌پرسیدند.

موقعیت به نحوی شد، که مصاحبه من با افسر دیگری انجام شد و من در ابتدا بسیار استرس داشتم. افسر از من پرسید که به چه دلیل در دفعات قبلی ریفیوز شده اید؟ و من پاسخ دادم که دلیلش را نمی‌دانم، ولی احتمال می‌دهم به دلیل استرس من بوده است و نتوانسته ام به خوبی اطلاعات کافی را ارائه کنم.

اما این افسر با صبر و حوصله سوال می‌پرسید و جواب های من را کامل می‌شنید. در انتها نیز به من توصیه کرد که در همه جا سوالات را به صورت کامل جواب دهم، چرا که افسران سفارتی شناخت کمی از متقاضی دارند و باید به آن ها جواب قانع کننده بدهید.

البته این برای من عجیب بود، چون این بر خلاف رویه سفارت آنکارا بود، موقعی که به آنکارا رفتم، با اینکه به افسران سفارتی اطلاعات کاملی ارائه دادیم، باز هم من را ریفیوز کردند.

توضیحات تکمیلی در مورد مصاحبه ویزای آمریکا

یکی از افسران سفارت آمریکا در ارمنستان، در کامنتی وضعیت مصاحبه با متقاضیان ایرانی را توضیح داده است. او در این کامنت می‌گوید که : برخی متقاضیان احساس می‌کنند که اگر مدارک حجیم تری برای مصاحبه بیاورند، شانس بیشتری دارند. این تصور درست نیست، چرا که افسر فقط 40 درصد از تصمیم خود را بر مبنای مدارک می‌گیرد و 60 درصد تصمیمش را بر مبنای مصاحبه با متقاضی می‌گیرد.

دقیقا به همین دلیل است که جلسه ماک سفارتی در موسسه حامی مهاجر برگزار می‌شود. در این جلسات اینکه سوالات افسر چیست و شما باید چه پاسخی بدهید، به صورت کامل توضیح داده می‌شود.

چطور با حامی مهاجر آشنا شدید؟

سال  98 بود، از طریق هم خانه ای هایم در اوکراین با حامی مهاجر آشنا شدم. آن‌ها با حامی مهاجر در لاتاری ثبت نام می‌کردند و من هم از طریق آن‌ها با شما آشنا شدم و ثبت نام لاتاری را با کمک شما انجام می‌دادم.
تا اینکه جنگ روسیه و اوکراین رخ داد و من مجبور شدم به ایران برگردم و صورت آنلاین تحصیلات خودم را ادامه بدهم. متوجه شدم که نمی‌توان به صورت آنلاین پزشکی خواند، چرا که این رشته با جان مردم ارتباط دارد و مدرک پزشکی با این شرایط ارزشی ندارد. به همین خاطر به حامی مهاجر مراجعه کردم و پروسه ویزای تحصیلی را شروع کردم.

از خدمات موسسه حامی مهاجر رضایت کمال داشتم. جز بزرگواری و محبت چیزی از شما ندیدم و همیشه پاسخگوی من بودید. واقعا صدور ویزا در دست افسر پرونده است، حامی مهاجر تمام کارهایی که لازم بود برای من انجام داد، ولی در نهایت همه چیز به نظر افسر بستگی دارد. من پنج وقت سفارت رزرو کرده بودم و باز هم آمادگی داشتم که برای مصاحبه بروم.

ما همیشه به دانشجویان خودمان توصیه می‌کنیم که اگر واقعا هدف تحصیل در آمریکا را دارید، چند وقت سفارت دریافت کنید. این دانشجوی عزیز ما نیز هدفش فقط تحصیل در آمریکا بود، به همین خاطر برای اینکه وقتش هدر نرود، تمام وقت های سفارت را رزرو می‌کرد. در این صورت اگر به هر دلیلی برای شما ویزا صادر نشود، زمان را از دست نمی‌دهید.

مدت زمان اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

این دانشجوی عزیزمان حدود یک سال و نیم طول کشید تا ویزای تحصیلی خودشان را دریافت کنند، دو بار دیفر داشتند. یعنی یکبار از دانشگاه پذیرش گرفتیم برای ایشان و دوبار دوره تحصیلی ایشان را به تعویق انداختیم (دیفر کردیم) تا ایشان بتوانند ویزای تحصیلی خودشان را دریافت کنند.

عموما در هنگام دیفر کردن، امکان از دست رفتن اسکالرشیپ وجود دارد، اما خدا رو شکر برای ایشان این اتفاق نیافتاد و اسکالرشیپ ایشان حفظ شد.

درباره تمکن مالی ویزای تحصیلی آمریکا

چون من سابقه کار نداشتم، تمکن مالی من به نام مادرم بود و گواهی اشتغال به کار هم نداشتم.

چند سال سن دارید؟

من سی ساله هستم.

یکی از تصورات اشتباه دانشجویان این است که فکر می‌کنند اگر حدود سی سال یا بالاتر سن داشته باشند، نمی‌توانند از تمکن مالی مادر یا پدرشان برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا استفاده کنند. که البته این تصور غلط است.

برای اینکه ثابت کنید استطاعت مالی دارید، حتما لازم نیست که خودتان تمکن مالی را ارائه کنید و می‌توانید از پشتوانه مالی پدر و مادر یا همسر برای اثبات تمکن مالی استفاده کنید و حتی نیازی به گواهی اشتغال به کار نیست.

رضایت شما از سایر همکاران ما در حامی مهاجر چقدر بود؟

واقعا همگی بی نظیر بودند. من همیشه سوال داشتم و در هر زمانی سوالم را می‌پرسیدم، کارشناسان حامی مهاجر جوابگوی من بودند و به قدری راضی هستم که برای کارهای ویزای توریستی خانواده ام هم شما را انتخاب کردم.

سخن پایانی

امیدواریم هر جای دنیا هستید، موفق باشید. ویزای این دانشجوی عزیزمان به صورت مولتی صادر شده است. ویزای مولتی یعنی اینکه در طول تحصیل می‌توانند هر وقت که مایل بودند به آمریکا وارد و از آن خارج شوند. ویزای ایشان دو سال اعتبار دارد، ولی حتی اگر تحصیل ایشان سه سال هم طول بکشد، باز هم مشکلی نیست.

چرا که ویزا برای ورود به کشور آمریکا است و بعد از ورود به این کشور، تا وقتی که ایشان در آمریکا مشغول تحصیل هستید، اقامت دانشجویی ایشان معتبر است و ارتباطی به اعتبار ویزا ندارد.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 1 | کل دیدگاه های تایید شده: 0