ثبت نام لاتاری گرین کارت 2026 ثبت نام لاتاری 2026 ثبت نام در لاتاری 2026

برنامه استانی جزیره پرنس ادوارد

برنامه های استانی کانادا – جزیره پرنس ادوارد

استان های کشور کانادا (به جز استان کبک که برنامه مختص به خود را دارد) تحت برنامه مهاجرتی استانی کانادا قادر هستند تا با توجه به وضعیت اقتصادی و مشاغل مورد نیاز خود اقدام به جذب نیروهای خارجی کنند. نیروهای واجد شرایط قادر خواهند بود  نهایاتا در طی یک سال اقامت دائمی استان مورد پذیرش خود را دریافت کنند.

جزیره پرنس ادوارد

جزیره پرنس ادوارد یک استان کم جمعیت واقع در شرق کاناداست که مرز ساحلی وسیع و صنایع کشاورزی آن  شهرت فراوانی دارد. این استان به دلیل ارزانی قابل توجه نسبت به سایر استان های کانادا مقصد مطلوبی برای مهاجران به شمار می رود.

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه های مهاجرتی پرنس ادوارد

مهاجرت و اقامت دائم در جزیره پرنس ادوارد از برنامه های مختلفی امکان پذیر است از جمله:

  • سرمایه گذاری و کارآفرینی
  • اقامت دائم از طریق اکسپرس اینتری
  • گروه های تاثیر گذار در کار

سرمایه گذاری و کار آفرینی در پرنس ادوارد

در این برنامه مهاجرتی متقاضیانی که دارایی به ارزش 600000 دلار داشته باشند می توانند برای مهاجرت به این استان اقدام نمایند. البته سرمایه گذاری در این استان از 150000 دلار اغاز می شود.

از دیگر شرایط لازم جهت کارآفرینی و سرمایه گذاری در پرنس ادوارد می توان به مدرک ایلتس 5، داشتن حداقل مدرک دیپلم اشاره داشت.

اکسپرس اینتری پرنس ادوارد

اکسپرس اینتری یکی از بهترین روش های مهاجرتی به جزیره پرنس ادوارد محسوب می شود. چرا که شما می توانید با هزینه کم تر نسبت به سایر روش ها به اقامت دائم کانادا دست پیدا کنید. مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری از طریق سیستم امتیاز دهی CRS صورت میگیرد.

در این روش مهاجرتی رزومه متقاضیان مورد بررسی قرار می گیرد و بر اساس فاکتور هایی نظیر سوابق کاری، میزان تحصیلات، سن و ... رتبه بندی می شوند.

گروه های تاثیر گذار در کار

از دیگر روش های مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد تاثیر گذاری و مثمر ثمر بودن در کسب کار های این استان است که به طور کلی به دو دسته نیرو های متخصص و نیرو های حیاتی تقسیم می شوند.

هزینه مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد

هزینه مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد با توجه به برنامه انتخابی شما متفاوت است. مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری حدود  4000 دلار برآورد می شود و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری همان طور که گفته شد نیاز مند 600000 دلار سرمایه است. سایر هزینه های مربوطه عبارتند از:

هزینه پروسه اخذ ویزا: 1050 دلار کانادا

هزینه صدور و دریافت کارت اقامت دائمی:540 دلار کانادا

هزینه بیومتریک: 85 دلار کانادا

هزینه اخذ اقامت دائمی همسر: 1090 دلار کانادا

مزایا اقامت در استان پرنس ادوارد

  • به دلیل جمعیت کم این استان، خرید و اجاره خانه بسیار ارزان تر از سایر نقاط در کانادا است
  • امکان مهاجرت و اقامت دائم به همراه اعضای خانواده

مزایای اقامت دائمی کانادا

  • کیفیت بالای زندگی
  • دسترسی به سیستم آموزشی و بهداشتی کانادا
  • حق کار و زندگی در کانادا بدون هیچگونه محدودیت زمانی
  • ایجاد کسب و کار شخصی
  • نرخ پایین جرایم
  • تخفیف های مالیاتی برای شرکت های تازه تاسیس

مزایای شهروندی کانادا

  • دریافت پاسپورت معتبر و سفر به 171 کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا
  • فرزندان شما شهروند کانادا محسوب خواهند شد
  • حق رای در انتخابات کانادا
  • امکان استخدامی در مشاغل دولتی
  • اجازه دریافت تابعیت دوگانه

روند کار برنامه استانی کانادا

در صورت تمایل برای اخذ اقامت دائمی کانادا از طرق برنامه جزیره پرنس ادوارد، موسسه حامی مهاجر قادر است تا به وسیله وکلای مهاجرتی خود در کانادا،  کلیه روند کار را بر عهده بگیرد و توسط مشاورین مهاجرتی شما را از تمامی مراحل پیش رو آگاه سازد.

در ابتدا مشاورین مهاجرتی حامی مهاجر وضعیت شما را جهت واجد شرایط بودن درخواست برنامه مهاجرتی پرنس ادوارد بررسی می کنند و شانس پذیرش شما را اعلام می کنند. سپس برای دریافت ویزای کانادا به شما کمک خواهیم کرد تا چگونه مدارک مورد نظر را جمع آوری و ترجمه کنید. در گام بعدی وکلای مهاجرتی حامی مهاجر وقت سفارت شما را در یکی از کشور های همسایه (یا هر کشور مدنظرتان) دریافت می کنند و با راهنمایی های کامل شما را آماده مصاحبه خواهند کرد و در آخر نیز تا دریافت اقامت دائم و سفر به کانادا موسسه حامی مهاجر همراه و همگام شما خواهد بود.

مالیات در کانادا

تقریبا هر فردی که در کانادا کسب درآمد می کند، ملزم به پرداخت مالیات بر درآمد فدرال است. مالیات بر درآمد در کانادا بصورت تصاعدی است، به این معنی که کسانی که درآمد بیشتری کسب می کنند نرخ مالیات بالاتری نیز پرداخت می کنند. برای اکثر کانادایی ها، مالیات بر درآمد فدرال توسط کارفرمایان کسر شده و به طور مستقیم به اداره درآمد کانادا پرداخت می شود. در سال 2019 میزان درآمدهای مشمول مالیات بدین شرح بوده است:


درآمد تا مبلغ 46،605 دلار برابر با 15 درصد مالیات

درآمد از مبلغ 46،605 تا 93،208 دلار برابر با 20.5 درصد مالیات

درآمد از مبلغ 144،489 دلار تا 205،842 دلار برابر با 29 درصد مالیات

برای مبالغ بالاتر از 205،842 دلار برابر با 33 درصد مالیات

سایر مالیات های رایج در کانادا

  • نرخ مالیات برشرکت ها برابر با 12.5 درصد
  • نرخ مالیات وارد بر درآمد برابر با 53.7 درصد
  • نرخ مالیات وارد بر فروش 15 درصد
  • نرخ مالیات بر سود سرمایه برابر با 26.7 درصد
  • نرخ مالیات وارد بر سرمایه گذاری 53.7 درصد

درباره کانادا

واحد پول: دلار کانادایی (CAD)

کد ناحیه: 1

قاره: آمریکای شمالی

پایتخت: اتاوا

نوع حکومت: پاداشاهی مشروطه و نظام پارلمانی

زبان  مرسوم: انگلیسی و فرانسوی

جمعیت: 33.680.000 نفر

مساحت: 9583 کیلومتر مربع

کانادا دومین کشور وسیع جهان با مساحت حدود 10 میلیون متر مربع است که از جنوب با ایالات متحده آمریکا هم مرز می باشد. پایتخت این کشور شهر اتاوا است و جمعیت این کشور بالغ بر 37 میلیون نفر تخمین زده می شود.

این کشور به دلیل مزر وسیعی خود با کشور آمریکا بزرگ ترین مبادلات اقتصادی بین المللی را  از آن خود کرده است و همچنین این موضوع سبب شده است تا اقتصاد دولت کانادا را مستحکم تر کند. کشور کانادا توسط دولت های مستقل از هم اداره می‌شود که در مجموع تحت پوشش یک دولت فدرال قرار گرفته اند. طبق آمار حدود 160000 نفر با ملیت ایرانی در کانادا زندگی می‌کنند که این امر باعث شده مهاجرین ایرانی در سرزمین کانادا راحتی های بسیاری داشته باشند.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0