20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

تجربه دریافت ویزای تحصیلی آمریکا 4 ساعت پس از مصاحبه!

امروز قصد داریم با یکی از دانشجویان عزیز که موفق به اخذ ویزای تحصیلی آمریکا به صورت تک ضرب شدند، صحبت کنیم.

لطفا خودتان را معرفی کنید؟

من سولماز هستم. 29 ساله. مدرک کارشناسی بالینی دارم و برای مقطع مستر(کارشناسی ارشد) در رشته music education (آموزش موسیقی) در دانشگاه Arizona State اقدام کردم.
یک اتفاق بزرگی که برای این دانشجوی عزیز افتاده است، تغییر رشته است. بسیاری از افراد فکر می‌کنند که امکان تغییر رشته ندارند و تغییر رشته باعث ریجکت شدن ویزای آن‌ها می‌شود.

چقدر گپ تحصیلی داشتید و چه سالی مدرک لیسانس دریافت کردید؟

من سال 97 لیسانس گرفتم. یعنی حدود 5 سال گپ تحصیلی داشتم.
یکی از روش‌های پر کردن گپ تحصیلی، داشتن سابقه شغلی یا سابقه حرفه‌ای است که می‌توان به افسر ثابت کرد که چرا الان تصمیم به ادامه تحصیل دارید. این مشتری عزیز ما سابقه شغلی داشتند و با استفاده از آن گپ تحصیلی را پر کردند. 
کاور کردن گپ تحصیلی اهمیت بسیار زیادی دارد. اما موضوع مهمی که همیشه مطرح می‌کنیم سن است. در آمریکا سن معنا و مفهوم ندارد. یعنی اگر 25 سالتان باشد و برای master (کارشناسی ارشد) اقدام کنید، شانس دریافت ویزا دارید. همچنین اگر 50 سالتان باشد و برای master (کارشناسی ارشد) اقدام کنید، بازهم شانس دریافت ویزا دارید. 
سن باعث نتیجه منفی یا مثبت در پرونده شما نمی‌شود و چیزی که اهمیت دارد، کاور کردن منطقی گپ تحصیلی است. درصورتی که خودتان شرایطی برای کاور کردن گپ تحصیلی داشته باشید ما از آن استفاده می‌کنیم و اگر شرایطی نداشته باشید، ما به شما کمک می‌کنیم تا نسبت به حرفه خودتان، گپ تحصیلی را کاور کنید.

از چه طریقی با حامی مهاجر آشنا شدید؟

یکی از دوستان من پرونده تحصیلی در حامی مهاجر داشت و ایشان شما را به من معرفی کرد. من به دلیل اینکه پروسه اپلای در کشورهای مختلف داشتم، موسسه‌های مهاجرتی زیادی دیده بودم. اما وقتی به حامی مهاجر برای مشاوره آمدم، نظمی که من می‌خواستم و در سایر موسسه‌ها ندیده بودم را در اینجا دیدم و قرارداد بستم.

برای چه کشورهایی اپلای کرده بودید؟

من از طریق یک موسسه دیگری برای رشته mba در کشور کانادا اقدام کردم. به دلیل اینکه برادرم در همان شهری که اقدام کردم بود و نامرتبط بودن رشته تحصیلی، ریجکت شدم. پرونده خودم را به دادگاه بردم ولی به دلیل اتفاقات اوکراین، دادگاه اعلام کرد که الویت با اوکراین است و پرونده من در دادگاه نیز ریجکت شد. سپس برای آمریکا اقدام کردم.

چرا ابتدا برای آمریکا اقدام نکردید؟

خیلی ترس از ریجکت شدن داشتم و به‌نظرم آمریکا سخت و دست نیافتنی بود.
یکی از نگرانی‌های برخی افراد، داشتن سابقه رفیوزی از کشور دیگری است. مخصوصا کشوری ماند کانادا که جزء فایو آیز (five eyes) است. 
بسیاری از افراد سوال می‌پرسند که اگر از آمریکا رفیوز شدند بر پرونده آنها برای کانادا تاثیر می‌گذارد؟ یا برعکس اگر از کانادا ریجکت شدند بر پرونده آنها برای آمریکا تاثیر می‌گذارد؟ در پاسخ باید بگوییم که نوع رفیوز شدن بسیار مهم است. عموما رفیوزی دانشجوها یا حتی توریست‌ها براین معنا و مفهوم است که افسر قانع به درس خواندن در آن کشور یا ورود به آن کشور به عنوان توریست نشده است. همچنین افسر قانع به بازگشت آن توریست یا دانشجو به کشور خود، پس از اتمام دوره اقامت او نشده است. این رفیوزی‌ها کاملا طبیعی است زیرا نظر شخصی افسر است.
در برخی مواقع حتی اگر مدارک بسیار قوی ارائه دهید، افسر اختیار صادر کردن ویزا یا رفیوز کردن را دارد. این نوع رفیوز شدن هیچ‌وقت در مصاحبه‌های بعدی شما تاثیری نخواهد گذاشت. حتی اگر از یک کشور رفیوز شده باشد ما اصلا نمی‌گوییم که دیگر برای همان کشور نمی‌توانید اقدام کنید و فقط برای کشور دیگری باید اقدام کنید. در صورتی که با دلایلی که ذکر کردیم پرونده شما برای آمریکا رفیوز شود، شما امکان این را دارید که بارها و بارها برای آمریکا اقدام کنید تا زمانی که نتیجه مثبت بگیرید. 

چه خدماتی از حامی مهاجر دریافت کردید؟

پذیرش دانشگاه، ویزا و تور سفارتی

از تور سفارتی حامی مهاجر راضی بودید؟

بله. بسیار خوب بود.

پاسخگویی کارشناسان حامی مهاجر در این پروسه چطور بود؟

عالی بود. خیلی باحوصله پاسخگو بودند. همانطور که گفتم، من با موسسه‌های زیادی کار کردم و همیشه دنبال مشاورم بودم که پاسخگو باشند. تنها جایی که مشاور همیشه دنبال من بود، حامی مهاجر بود. از این لحاظ حامی مهاجر واقعا عالی بود.  مشاورهایی که در موسسه‌های دیگر داشتم، با اینکه همه چیز را نوشته شده و برنامه ریزی شده به آنها تحویل می‌دادم، بازهم بسیاری چیزها را فراموش می‌کردند؛ ولی حامی مهاجر اصلا این‌طور نبود.

شروع کلاس‌های شما از چه زمانی است؟

17 August
به دلیل اینکه شروع کلاس‌های ایشان از 17 آگست است، اولین وقتی که می‌تواند وارد آمریکا شود 17 july است. بسیار مهم است که بدانید کسی که ویزای تحصیلی آمریکا را دریافت می‌کند، نمی‌تواند در هر زمانی که بخواهد وارد آمریکا شود. طبق قوانین آمریکا، یک دانشجو فقط 30 روز قبل از شروع کلاس‌ها اجازه ورود به آمریکا دارد. 
با توجه به اینکه کلاس‌های خانم رضاخان 17 آگست شروع می‌شود، ایشان از 17 جولای اجازه ورود به آمریکا دارد. توجه داشته باشید که الزاما نیازی نیست که دقیقا 17 جولای وارد آمریکا بشوند و می‌توانند دیرتر از این تاریخ وارد آمریکا شوند. اما زودتر از 17 جولای اجازه ورود به آمریکا ندارند.

ویزای شما به صورت تک ضرب بود؟ چقدر طول کشید تا ویزای خود را دریافت کنید؟

بله ویزای من تک ضرب بود و همان روز ویزا را دریافت کردم. من آماده بودم که به من اعلام کنند یک هفته بعد ویزای من آماده می‌شود زیرا به کسی که جلوتر از من بود گفتند یک هفته بعد بیاید. اما مصاحبه من ساعت 9 انجام شد و پس از آن اعلام کردند که ساعت 2 برای دریافت ویزا بروم.

حامی مهاجر را در یک جمله بگویید

من در یک کلمه تعریف می‌کنم: نظم.
 

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0