20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

وقتی فکر می‌کنی لاتاری الکیه ولی در ثبت نام اول برنده میشی!

در هنگام ضبط این ویدئو، فقط همسر و فرزند آقای امانی ویزای لاتاری دریافت کرده بودند. اما مدتی پس از این مصاحبه ویزای آقای امانی هم صادر شد و این خانواده چهار نفره نفره بدون هیچ مشکلی به آمریکا مهاجرت کردند. در این مطلب، می‌توانید متن مصاحبه و نکات مهم آن را بخوانید.

چطور فهمیدید که از برندگان لاتاری هستید؟

برای بررسی نتیجه لاتاری به یک پاساژ مراجعه کرده بودیم، متصدی آنجا اول جواب لاتاری من را بررسی کرد و به من گفت که برنده نشده‌ام. بعد از من جواب لاتاری همسرم را بررسی کرد و گفت که خانمتون برنده شدند. برای حدود یک دقیقه کاملا در شوک بودیم و نمی‌دونستیم باید چکار کنیم، بعد از این یک دقیقه به قدری خوشحالی کردم که کل کسبه پاساژ دم در مغازه جمع شدند، تا ببینند چه اتفاقی افتاده.

این مقاله هم برای شما کاربردی است :از کجا بفهمیم لاتاری برنده شدیم؟ (بررسی نمونه جواب های لاتاری)

چند سال در لاتاری ثبت نام کرده بودید؟

اولین سالی بود که در لاتاری ثبت نام کردیم و دو ساعت مونده به اتمام مهلت ثبت نام کردیم. تا به حال هم هیچکس رو ندیده بودم در لاتاری برنده شده باشه و اصلا فکر می‌کردم لاتاری آمریکا الکیه! حس می‌کردم که آمریکایی‌ها کسی رو شانسی در کشورشون قبول نمی‌کنند و حتما باید شرایط ویژه‌ای مثل تحصیلات یا سرمایه بالا داشته باشیم تا بتونیم به آمریکا مهاجرت کنیم.

تا چه زمانی فکر می‌کردید که لاتاری الکی هست؟

خانم در جواب این سوال می‌گوید که من از همان ابتدا حسی داشتم که مطمئن بودم در لاتاری برنده می‌شود و می‌توانم ویزای خودم را هم دریافت کنم. با اینکه بسیاری از افراد می‌گفتند این موضوع امکان پذیر نیست.

شانس دریافت ویزای لاتاری خودتون رو چقدر می‌دونستید؟

بعد از اینکه با کارشناسان موسسه حامی مهاجر مشورت کردم، متوجه شدم که شانس بسیار بالایی برای دریافت ویزای لاتاری دارم و با استفاده از کمک های موسسه حامی مهاجر مطمئن بودم که ویزای لاتاریمون رو دریافت می‌کنم. فقط نگران همسرم و ورود ایشون به پروسه AP بودم.

توضیحاتی در مورد پروسه AP ویزای آمریکا

دولت ایران و آمریکا با یکدیگر روابط دیپلماتیک ندارند. بنابراین اگر متقاضی ویزای آمریکا به هر دلیل با دولت ایران مرتبط بوده باشد، پرونده ویزای او نیاز به بررسی بیشتر دارد و وارد پروسه بررسی بیشتر یا AP می‌شود. البته به این معنا نیست که ویزا صادر نمی‌شود، بلکه ویزای آمریکا با کمی تاخیر (به صورت میانگین 2 الی 3 ماه و شاید کمتر) صادر می‌شود.

تمام متقاضیانی که به خدمت سربازی رفته‌اند، وارد پروسه AP می‌شوند و ویزای آن‌ها با کمی تاخیر صادر می‌شود. در مورد این کیس هم، پرونده ویزای آقای امانی (پدر خانواده) وارد پروسه AP شد. البته به هیچ وجه جای نگرانی نبود. چون آقای امانی مدتی پس از ضبط این ویدئو، ویزای آمریکا خود را دریافت کرد و همراه با خانواده خود به آمریکا رفتند.

از روند انجام پرونده لاتاری در حامی مهاجر راضی بودید؟

 بله. کاملا راضی بودیم. در هنگام انجام مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری، سوالات زیادی داشتیم. مدام با کارشناسان حامی مهاجر در ارتباط بودیم، با صبر زیاد به تمام سوالات ما پاسخ داده می‌شد. با اینکه وقت سفارت ما در ایام تعطیلات نوروز بود، اما باز هم کارشناسان حامی مهاجر پاسخگوی ما بودند و هیچوقت ما رو تنها نگذاشتند.

از تورهای سفارتی حامی مهاجر راضی بودید؟

بله. کاملا راضی بودیم. چند بار مجبور شدیم دقیقه نود پروازها را عوض کنیم، که پرسنل حامی مهاجر این کار را برای ما انجام دادند و خیلی از تور سفارتی آمریکا راضی بودیم.

از مسیر مصاحبه در سفارت و انجام مراحل مدیکال لاتاری بگویید

روزی که آزمایش مدیکال آمریکاداشتیم، همراه ما از موسسه حامی مهاجر به دنبال ما آمد و ما را به مرکز مدیکال رساند. در داخل درمانگاه خانمی بود که به فارسی مسلط بود و ما را برای ادامه کار راهنمایی کرد. پزشک معتمد سفارت آمریکا معایناتی را انجام داد و زانو، تنفس، چشم و گوش ما را معاینه کرد.

محیط خیلی آرام و دوستانه ای بود. ما بچه های کوچکی داشتیم، با آن‌ها هم بسیار خوب برخورد شد. پس از انجام معاینات، یک آزمایش خون دادیم و از من و همسرم یک عکس ریه گرفتند. گفتند که برای بچه ها نیازی به گرفتن عکس از قفسه سینه نیست.

فقط توجه کنید که هزینه مدیکال در ارمنستان را باید به درام (واحد پول ارمنستان) پرداخت کنید. چون کلینیک ارمنستان فقط درام قبول می‌کند و افرادی که قبل از مراجعه دلارهای خود را چنج نکرده باشند، دچار مشکل می‌شوند.

در روز مصاحبه لاتاری نیز، افسر سوالاتی درباره سوابق سفر و شغل ما پرسید. در کل روند مصاحبه لاتاری ما خیلی سریع بود و بعد از مصاحبه نیز ویزای من و دخترانم صادر شد. محیط محل مصاحبه نیز یک فضای حدودا 150 متری بود، به شکلی که ما سایر متقاضیان ویزای آمریکا را می‌دیدیم و گاهی صدای مصاحبه آن‌ها با افسر را نیز می‌شنیدیم. حتی صدای شخصی را شنیدیم که در مصاحبه لاتاری ریجکت شد و بسیار ناراحت بود.

دلایل ریفیوزی آن شخص در مصاحبه لاتاری را متوجه شدید؟

بله. گویا این شخص در هنگام ثبت نام لاتاری اشتباه کرده بودند و اطلاعات فرزندان خود را در هنگام ثبت نام لاتاری وارد نکرده بودند. به همین دلیل نتوانستند ویزای خود را دریافت کنند.

( یکی از اصلی‌ترین دلایل ریفیوزی برندگان لاتاری، این است که ثبت نام اولیه آن‌ها اشتباه بوده است و برنده لاتاری تصور می‌کند که خطاهای او در هنگام ثبت نام اولیه، تاثیری بر روی ویزا گرفتن او نمی‌گذارد. )

نحوه تغییر آدرس برندگان لاتاری برای دریافت گرین کارت

هنگامی که یک برنده لاتاری وارد آمریکا شود، پروسه صدور گرین کارت برای او شروع می‌شود و گرین کارت به آدرسی در آمریکا ارسال می‌شود که قبلا آن را در فرم DS260  اعلام کرده‌اید. ولی اگر آدرس شما عوض شده است، جای نگرانی نیست. چرا که هنگام ورود به آمریکا و در فرودگاه می‌توانید این آدرس را عوض کنید و گرین کارت به آدرس جدید شما پست خواهد شد.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 3 | کل دیدگاه های تایید شده: 0