یکی از مهمترین مراحل قبل از ورود به ایالات متحده، تکمیل فرم های سفارتی آمریکا و تحویل این اسناد به مراکز مربوطه است. بهخصوص که اطلاعات هویتی شما، سوابق کاری و علمیتان، اهدافتان از سفر و دیگر اطلاعات مورد نیاز سفارت، تماما در این فرمها بیان میشود.
بنابراین شما باید در تکمیل فرم های سفارتی آمریکا دقت زیادی بهخرج دهید. زیرا کوچکترین خطایی در این مورد، میتواند شانس شما را برای دریافت ویزای آمریکا از بین ببرد. ضمنا هدفتان از ورود به آمریکا هرچه که باشد، فرقی نمیکند! در هر صورت باید فرمهای مخصوصی را پر کنید.
به همین خاطر، ما قصد کردهایم در این مطلب به همین فرمها بپردازیم و تعدادی از فرم های غیرمهاجرتی آمریکا و نیز، فرم مهاجرت به آمریکا را معرفی کنیم. همچنین میخواهیم در خصوص خدماتی نظیر پیکاپ پاسپورت، تورهای سفارتی و... هم صحبت کنیم. پس همراهمان باشید تا بگوییم هریک از این فرمها چه کابردی دارند و تکمیل فرم های سفارتی آمریکا در حامی مهاجر، به چه صورت رخ میدهد.
حامی مهاجر، موسسه مهاجرتی معتبری است که در خصوص سفر یا مهاجرت به آمریکا، خدماتی تخصصی ارائه میدهد. از جمله اخذ ویزای توریستی آمریکا، دریافت پذیرش از دانشگاههای این کشور، گرفتن اقامت آمریکا و... میخواهید بیشتر بدانید؟ با شماره 02148000957 تماس بگیرید.
همانطور که گفتیم، یکی از اقدامات اصلی پیش از دریافت ویزای ایالات متحده، تکمیل فرم های سفارتی آمریکا است. اما اینکه برای تکمیل این فرمها به چه اطلاعاتی نیاز است یا چگونه میتوان آنها را تکمیل کرد، مسئلهای شخصی و البته تخصصی است.
زیرا بسته به شرایط شما (مانند نوع ویزای درخواستی، سابقه سفر، رزومه تحصیلی و...)، ممکن است اطلاعات جداگانهای از شما درخواست شود. همچنین برخی از سوالات این فرمها، بسیار تخصصی است و پاسخدادن به آنها، نیازمند آشنایی با مسائل حقوقی است.
بهعنوان مثال در برخی از این فرمها سوالاتی پرسیده میشود که بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم، به امنیت ملی آمریکا مربوط میشود. بنابراین در چنین شرایطی، شما تنها در صورتی میتوانید جواب مناسب ارائه کنید که با شیوه پاسخدهی به سوالات حقوقیامنیتی آشنایی داشته باشید.
ضمنا نیاز به گفتن ندارد که پاسخدهی اشتباه به این نوع سوالات، چه عواقبی را بهدنبال دارد! طوری که در بهترین حالت، درخواست ویزای فرد مردود میشود و در درجات بعدی، ممکن است وی برای همیشه از ورود به آمریکا منع شود!
به همین خاطر است که ما توصیه میکنیم برای تکمیل فرم های سفارتی آمریکا، حتما از کارشناسان حقوقی و متخصصان مهاجرتی کمک بگیرید. زیرا شانس شما در گروی تکمیل صحیح این فرمها است و کار ما نیز، تنظیم اصولی این فرمها! برای کسب اطلاعات بیشتر، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
چنانچه بخواهید راهی آمریکا شوید، یا باید ویزای مهاجرتی این کشور را اخذ کنید، یا ویزای غیرمهاجرتی آن را. بنابراین راه دیگری برای ورود به آمریکا وجود ندارد. این موضوع، در خصوص انواع فرم های سفارت آمریکا نیز صدق میکند.
به این صورت که شما پیش از ورود به آمریکا، یا باید فرم های مهاجرتی آمریکا را تکمیل کنید، یا فرم های غیرمهاجرتی آن را. بنابراین انواع فرم های سفارتی آمریکا را میتوان در همین دو دسته، یعنی فرمهای مهاجرتی و غیرمهاجرتی تقسیمبندی کرد.
از جمله فرمهای مهاجرتی، میتوان به فرم مشهور DS-260 اشاره کرد که ارائه آن برای دریافت ویزای لاتاری، ویزای خانوادگی و... الزامی است. در سوی مقابل، فرم DS-160 وجود دارد که باید پیش از دریافت انواع ویزاهای غیرمهاجرتی مانند ویزای تحصیلی، توریستی، کاری و... تکمیل شود. در ادامه، راجعبه این موارد بیشتر صحبت میکنیم.
از جمله خدمات ما در مجموعه حامی مهاجر، تکمیل انواع فرم مهاجرت به آمریکا است. زیرا ما میدانیم اطلاعات موجود در این فرمها، تا چه اندازه برای ایالات متحده مهم است و تنظیم اصولی این موارد، چگونه میتواند شانس افراد را برای دریافت ویزا افزایش دهد.
به همین خاطر تصمیم گرفتهایم با ارائه خدمات در این زمینه، به کمک شما بیاییم و مسیر دریافت انواع ویزاهای آمریکا را برایتان هموارتر کنیم. در ادامه، به معرفی برخی از مشهورترین فرمهایی میپردازیم که بهعنوان فرم مهاجرت به آمریکا شناخته میشوند.
در این خصوص بخوانید: دلایل، سختی ها و مزایای مهاجرت
شاید بتوان گفت مهمترین فرم مهاجرت به آمریکا، فرم DS-260 است که از آن با عنوان «فرم برندگان لاتاری» هم یاد میشود. نکته مهم در خصوص DS-260 این است که ارائه آن، برای تمامی ویزاهای مهاجرتی ایالات متحده الزامی است. یعنی چه بخواهید ویزای لاتاری آمریکا را اخذ کنید و چه قصد داشته باشید از طریق ویزای خانوادگی این کشور اقدام کنید، ابتدا باید این فرم را تکمیل کنید.
البته باید بدانید که DS-260 یک فرم آنلاین است. بنابراین امکان چاپ این فرم یا ورود اطلاعات بهصورت دستی در آن وجود ندارد. ضمنا چنانکه پیشتر گفتیم، این فرم یک درخواستنامه حقوقی است و برای تکمیل آن، تنها تسلط بر زبان انگلیسی کفایت نمیکند. بلکه شما باید با با مسائل حقوقی نیز آشنایی داشته باشید.
همچنین گفتنی است فرم DS-260 از بخشهای گوناگونی تشکیل شده و هرکدام، حساسیتهای خاص خود را دارند. مثلا بخشی بهنام «Security and Background» وجود دارد که سوالاتش مبهم است و امنیت ملی آمریکا را هدف میگیرد. بنابراین میدانیم کوچکترین اشتباهی در پاسخگویی به سوالات این بخش، میتواند محرومیت از ورود به خاک این کشور را در پی داشته باشد.
تازه در این فرم سوالاتی هم وجود دارند که هرچند واضح بهنظر میرسند، اما پاسخدادن به آنها نیازمند آشنایی با قوانین فدرال آمریکا است. بهعنوان مثال از شما پرسیده میشود که آیا طبق قوانین ایالت متحده واکسینه شدهاید؟ همچنین میپرسند که آیا تاکنون در نیروهای نظامی خدمت کردهاید؟
بنابراین هرچند جوابدادن به چنین سوالاتی آسان بهنظر میرسد، اما در واقعیت چنین نیست. زیرا پاسخ صحیح این پرسشها با آنچه فکر میکنید فرق دارد. به همین خاطر است که ما توصیه میکنیم حتی اگر به زبان انگلیسی تسلط کامل هم دارید، در تکمیل فرم DS-260 از مشاوران مهاجرتی کمک بگیرید.
بنابراین چنانچه مایل بودید مراحل اخذ ویزای خود را بدون نگرانی دنبال کنید، با ما تماس بگیرید. شانس شما را حفظ خواهیم کرد. ضمنا در صورتی که میخواهید راجعبه جزئیات این فرم بیشتر بدانید، به صفحه تخصصی DS-260 چیست مراجعه کنید.
فرم DS-117، از جمله فرمهای مهاجرتی ایالات متحده است که برای اخذ ویزای SB1 آمریکا تنظیم میشود. اما کارکرد این ویزا چیست؟!
میدانیم که دارنده گرین کارت آمریکا اگر این کشور را ترک کند، باید در کمتر از یک سال به ایالات متحده بازگردد. زیرا در این صورت است که اعتبار گرین کارت وی حفظ میشود. اما اگر او مدت طولانیتری در خارج از آمریکا بماند، چه اتفاقی میفتد؟
دو حالت وجود دارد؛ اول اینکه وی قبل از 24 ماه به آمریکا بازگردد. در چنین حالتی، شخص میتواند با دریافت مجوز ورود به آمریکا، دوباره بر خاک این سرزمین قدم بگذارد.
اما حالت دوم در شرایطی است که دارنده گرین کارت، بخواهد بعد از گذشت 24 ماه راهی آمریکا بشود. در این شرایط دیگر مجوز ورود کافی نیست، بلکه او باید ویزای جدیدی را اخذ کند. گفتنی است به ویزایی که در این حالت صادر میشود، ویزای SB1 یا ویزای بازگشت مقیم دائم گفته میشود.
اکنون که با ساختار این ویزا آشنا شدیم، بهتر است به فرم DS-117 بازگردیم. در ابتدا گفتیم این فرم برای ویزای SB1 تنظیم میشود. بنابراین واضح است که اطلاعات درخواستی آن، بسیار حساس است. زیرا شما باید ثابت کنید که ناتوانیتان در بازگشت به ایالات متحده، در شرایطی خارجازکنترلتان بوده است.
ضمنا فرم DS-117، از جمله اولین مدارکی است که توسط افسر پرونده بررسی میشود تا بر اساس اطلاعات آن، راجعبه صدور یا عدمصدور ویزای متقاضیان تصمیمگیری شود. بنابراین تکمیل چنین فرمی، نیازمند ریزهکاریهایی است که بتواند افسر را مجاب کند و به صدور ویزای آمریکا منجر شود. دوست دارید بیشتر بدانید؟ با ما تماس بگیرید! تلفن: 02148000957
مرحله کلیرنس یا پروسه AP چیست؟
واژه AP که مخفف عبارت Administrative Processing است، به حالتی گفته میشود که پس از پایان مصاحبه در سفارت، افسر اعلام میکند برای اعطای ویزا باید بررسی های بیشتری انجام دهد. یعنی همان لحظه، در خصوص صدور یا عدمصدور ویزا تصمیمگیری نمیکند.
اینکه چرا چنین اتفاقی میفتد، دلایل متفاوتی دارد. اما یکی از شایعترین علل آن، عموما تکمیل اشتباه فرم DS-260 و وجود تناقض در اطلاعات این فرم است. طوری که افسر با کنار هم گذاشتن حرفهای متقاضی و اطلاعات واردشده در فرم، دچار سردرگمی میشود و نمیتواند تصمیم دقیقی بگیرد.
خوب! در چنین شرایطی باید چه کار کرد؟ باید بهکمک متخصصان مهاجرتی، فرمی به نام فرم AP را تکمیل کرد و پرونده ویزای خود را بهجریان انداخت. میگوییم متخصصان، چون این آخرین اقدام شما برای جلبنظر افسر و دریافت ویزاست. بنابراین اگر دوست ندارید اشتباهات فرم DS-260 تکرار شود، بهتر است تکمیل این فرم را به کارشناسان امر بسپارید.
در خصوص محتوای این فرم نیز باید بدانید که شامل مواردی مانند اطلاعات هویتی شما و خانوادهتان، سوابق سفرهای اخیر، اطلاعات دقیق محل زندگیتان در دهههای گذشته، سوابق کاری و... است. ضمنا باید بدانید این فرم، تنها در صورت درخواست سفارت تنظیم میشود. یعنی نمیتوان آن را از قبل تکمیل کرد و در کنار دیگر مدارک قرار داد.
منتها چنانچه افسر از شما بخواهد این فرم را پر کنید، باید در سریعترین زمان ممکن نسبت به تنظیم آن اقدام کنید. زیرا بدون تکمیل فرم AP، پرونده شما بهجریان نمیفتد و کاری از پیش نمیرود. بنابراین با تکمیل اصولی این اطلاعات، میتوان افسر را قانع کرد که مجوز اخذ ویزایتان را صادر کند.
یکی از تلخترین اتفاقات ممکن برای هرشخصی، گمکردن یا از بین رفتن مدارک هویتی او است. زیرا صدور مجدد این مدارک زمانبر است و ممکن است پیچیدگیهای خاص خود را داشته باشد. بهویژه که اگر شخص با روند این امور آشنایی نداشته باشد، ممکن است زمان بیشتری را از دست بدهد.
گفتنی است این اتفاق در خصوص مفقودشدن گرین کارت آمریکا نیز صدق میکند. یعنی چنانچه شما گرین کارت خود را گم کنید، باید روندی را طی کنید که امکان دارد زمان زیادی از شما بگیرد. با این حال، ما اینجاییم تا بگوییم نگران نباشید!
زیرا ما بهدلیل تجربیات طولانیمدت خود در اینزمینه، میتوانیم تمام مراحل بازیابی گرین کارت شما را پیگیری کنیم و در اسرع وقت، به تنظیم و تکمیل فرم مفقودی گرین کارت آمریکا بپردازیم. بنابراین تنها کافی است از طریق شمارهتماس 02149087، مشکل خود را با ما در میان بگذارید و منتظر بازیابی گرین کارتتان بمانید!
اگر دوست دارید در خصوص خود این فرم نیز بیشتر بدانید، باید بگوییم فرم مفقودی گرین کارت آمریکا که به فرم I-90 شهرت دارد، در 7 صفحه طراحی شده است و دارای جزئیات بسیاری است.
بهعنوان مثال در این فرم از اطلاعات شخصی، اطلاعات مرتبط با سلامت جسمانی، اطلاعات پرونده مهاجرتی، اطلاعات مربوط به فرایند صدور ویزا، اطلاعات مفقودی ویزا، اطلاعات ارتباطی و... صحبت میشود. پس باید در تکمیل این فرم بسیار دقیق بود.
بهمانند فرمهای مهاجرتی، ما فرم های غیرمهاجرتی آمریکا را نیز تکمیل و تنظیم میکنیم. زیرا اهمیت همه این درخواستنامهها بهیکاندازه است و آنها، نقشی تعیینکننده در دریافت ویزاهای غیرمهاجرتی ایالات متحده دارند. بنابراین مشخص است که اطلاعات واردشده در این نوع فرمها نیز باید بررسی و صحت آنها کارشناسی شود.
بسیار خوب! ما در کنار شما هستیم تا همین کارها را انجام دهیم؛ یعنی میخواهیم ضمن کنارزدن پیچیدگیهای حقوقی این اسناد، برخی اطلاعات مهم را در آنها وارد کنیم و آندسته از اطلاعاتی را که اضافی هستند، از این فرمها کنار بگذاریم.
در بخش بعدی، مهمترین فرم غیرمهاجرتی آمریکا را بررسی میکنیم.
پیش از این، هنگامی که درباره فرم های مهاجرتی آمریکا صحبت میکردیم، درباره اهمیت فرم DS-260 حرف زدیم. اما اکنون که موضوع بحثمان فرم های غیرمهاجرتی آمریکا است، باید بگوییم مهمترین فرم در این زمینه، فرم DS-160 است. بهنحوی که برای تمامی ویزاهای غیرمهاجرتی، باید این فرم را تهیه و تنظیم کرد.
یعنی شما چه بخواهید برای ویزای توریستی آمریکا اقدام کنید و چه بخواهید با اخذ پذیرش از دانشگاههای آمریکا، به ویزای تحصیلی آمریکا دست پیدا کنید، در قدم اول باید به تکمیل این فرم بپردازید. ضمنا باید بدانید تکمیل DS-160 فقط بهصورت آنلاین امکانپذیر است.
اما حساسیتهای مربوط به این فرم، چه مواردی هستند؟ چنانکه گفتیم، این درخواستنامه برای ویزاهای غیرمهاجرتی تنظیم میشود. بنابراین یکی از موارد حساس در این فرم، بیان توضیحات در خصوص هدف از سفر است. زیرا این موضوع باید طوری بیان شود که ضمن شفافیت، حساسیت ایجاد نکند.
یکی دیگر از موارد حساسیتزا در فرم DS-160، پاسخگویی به سوالات بخش امنیتی آن است. زیرا 5 صفحه از این فرم، به چنین سوالاتی اختصاص دارد. بنابراین میدانیم که چگونگی پاسخدادن به آن، بسیار مهم است. طوری که کوچکترین خطایی، میتواند به ریجکتی فرد منجر شود.
به همین خاطر ما پیشنهاد میکنیم در تکمیل فرم DS-160، حتما از مشورت کارشناسان حقوقی و متخصصان مهاجرتی استفاده کنید. زیرا پاسخدادن به سوالات این فرم که مشمول اطلاعاتی درباره مسائل هویتی، سوابق سفر، رزومه علمی و کاری، مسائل امنیتی و... است، به آشنایی پیشین با مسائل حقوقی احتیاج دارد.
میخواهید بدانید چگونه میشود DS-160 را تکمیل کرد؟ مقاله تخصصی آموزش تکمیل فرم DS-160 را مطالعه کنید. در آنجا از سیرتاپیاز این موضوع را توضیح دادهایم!
اکنون که با فرمهای مهاجرتی و غیرمهاجرتی آمریکا آشنا شدیم و دانستیم تکمیل این فرمها در حامی مهاجر به چه صورت انجام میشود، بد نیست به سایر خدماتمان در خصوص اخذ ویزای آمریکا نیز اشاره کنیم و توضیحات مختصری را درباره آنها ارائه بدهیم. همراهمان باشید.
پس از انجام مراحل بیومتریک و مصاحبه با افسر سفارتی، شما باید منتظر بمانید تا درخواستتان بررسی و نتیجه پروندهتان اعلام شود. منتها میدانید که در طول این مدت، نمیتوانید در کشور مقصد اقامت داشته باشید. بنابراین بهناچار باید به ایران برگردید و منتظر اعلام نتیجه بمانید.
در نهایت نیز چنانچه با درخواست ویزایتان موافقت شد، مجبورید برای دریافت ویزا و چسباندن آن به پاسپورت، مجددا به کشور موردنظر سفر کنید. پس نیازی به گفتن ندارد که تمام این رفتوآمدها، تا چه حد باعث افزایش هزینههای شما خواهد شد!
بنابراین برای جلوگیری از تکرار این سفرها، ما خدمات پیکاپ پاسپورت را به شما پیشنهاد میکنیم. به این معنی که بعد از صدور ویزا، کارگزار رسمی ما، ویزای شما را به سفارت آمریکا خواهد برد و بعد از الصاق پاسپورت به آن، ویزا را به ایران بازگردانده و تحویلتان میدهد.
شما میتوانید برای برخورداری از خدمات پیکاپ پاسپورت حامی مهاجر، درخواست خود را از طریق شماره 02148000957 به اطلاع ما برسانید.
ممکن است ندانید که در برخی موارد، تغییراتی غیرمنتظره در برنامه سفارت افراد رخ میدهد. طوری که برنامهریزی آنان را بههم میریزد و ایشان را دچار نگرانی میکند. بنابراین متقاضیان باید ضمن آمادگیداشتن برای هرگونه اتفاق ناگهانی، برنامهشان را نیز طوری تنظیم کنند که امکان تغییر ساعت پرواز، برنامه هتل و... وجود داشته باشد.
گفتنی است در همین خصوص، ما اقدام به برگزاری تورهایی کردهایم که به تور سفارتی شهرت دارند و فقط برای حضور در سفارت طراحی شدهاند. ویژگی اصلی این تورها نیز طراحی منعطفشان است که باعث میشود بروز اتفاقات ناگهانی، هیچ آسیبی به برنامه سفر متقاضیان وارد نکند. برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله تخصصی تور سفارت و انگشتنگاری آمریکا را مطالعه کنید.
مهمترین مرحله حضور در سفارت آمریکا، انجام مصاحبه با افسر سفارتی است. بنابراین افراد باید خودشان را بهخوبی برای رویارویی با او و پاسخگویی به سوالاتش آماده کنند. البته در این میان یک نکته بسیار مهم وجود دارد! آن هم اینکه در مصاحبه با افسر، دادن اطلاعات اضافی بههیچعنوان توصیه نمیشود.
زیرا همین اتفاق ممکن است باعث مردودشدن فرد در مصاحبه بشود. اما اینکه چه چیزی را باید گفت و چه چیزی را نه، تنها به شرایط شخصی شما بازمیگردد. به همین خاطر توصیه میکنیم پیش از حضور در سفارت، حتما در جلسات شبیهسازی مصاحبه با افسر یا همان ماک سفارتی حامی مهاجر حضور پیدا کنید و با خطوط قرمز روز مصاحبه آشنا شوید.
از جمله خدمات ما در مجموعه حامی مهاجر، رزرو وقت سفارت آمریکا برای متقاضیان سفر به این کشور است. البته باید بگوییم این اقدام، تنها برای ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکا صورت میگیرد. زیرا تعیین وقت سفارت برای ویزاهای مهاجرتی ایالات متحده، فقط برعهده مرکز کنسولی کنتاکی (KCC) آمریکا است.
بنابراین چنانچه قصد سفر به آمریکا را داشته باشید، میتوانید دریافت وقت سفارت خود را به حامی مهاجر بسپارید. زیرا کارشناسان ما تلاش میکنند با توجه به شرایط شما، بهترین سفارت ممکن را برایتان انتخاب کنند و در سریعترین زمان موجود، وقت سفارت آمریکا در دبی، آنکارا، ایروان یا دیگر سفارتها را رزرو کنند.
در این مقاله گفتیم که انواع فرم های سفارت آمریکا کداماند و چگونه میتوان آنها را تکمیل کرد. همچنین هر دو نوع فرم مهاجرت به آمریکا و فرم های غیرمهاجرتی آمریکا را بررسی کردیم و نکات لازم را در خصوص آنها ذکر کردیم. مثلا گفتیم که ابهامات فرم DS-260 چیست و چگونه میتوان آنها را برطرف کرد.
ضمنا در خصوص سایر خدماتمان برای اخذ ویزای آمریکا نیز صحبت کردیم و به پیکاپ ویزا، تور سفارتی، ماک سفارتی و رزرو وقت سفارت اشاره کردیم.
بنابراین اگر قصد دارید فرمهای مهاجرتی و غیرمهاجرتی آمریکا را بشناسید و محتوای آنها را بدانید، پیشنهاد میکنیم مطلب بالا را بهصورت کامل بخوانید. زیرا حتی گفتهایم که اگر گرین کارت خود را گم کنید، چگونه میتوانید آن را بازیابی کنید.
با این حال اگر همچنان پرسش بیپاسخی در ذهن شما وجود دارد، کافی است آن را از طریق قسمت نظرات مطرح کنید تا به کمکتان بیاییم. ضمنا میتوانید با شماره 02148000957 نیز تماس بگیرید و پرسش خود را از این طریق، با ما در میان بگذارید. همواره پاسخگوی شما خواهیم بود.
بهطور کلی، فرم های موردنیاز سفارت آمریکا به دو دسته فرم های مهاجرتی و غیرمهاجرتی تقسیمبندی میشوند که معروفترین آنها، فرم های DS-160 و DS-260 هستند. برای آشنایی با سایر فرمهای سفارتی آمریکا، مقاله را مطالعه کنید.
قدم اول برای بازیابی گرین کارت آمریکا، تکمیل فرم I-90 است که به فرم مفقودی گرین کارت شهرت دارد.
بله. هرکسی میتواند این فرم را تکمیل کند. منتها به این دلیل که برخی سوالات آن حقوقیامنیتی است، بهتر است با این موارد آشنایی داشته باشید یا از افراد متخصص کمک بگیرید. وگرنه امکان دارد شانستان برای اخذ ویزا از بین برود.
از جمله مهمترین فرم های سفارتی برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا، فرم DS-160 است که باید بهدقت تکمیل و تنظیم شود. برای اطلاع از سایر مدارک و فرم های ویزای تحصیلی آمریکا، میتوانید با شماره 02148000957 تماس بگیرید.